ayriyeten küçük beyinli diyerek hakaret ediyor madem benim yorumlarım siliniyor onunkide düzeltinsin silinmeye gerek yok o bölüm düzeltilsin sansürlensin
Beni kırmadığın için sağol.Polen amcan yıllarını siyasete vermiş şair, yazar ülke sevdalısı birisidir.Bizim onun gibilerden daha çok öğreneceğimiz şeyler var.Bak karikatür attım biraz gülümseyelim diye.
M.ENES;229774 wrote:Beni kırmadığın için sağol.Polen amcan yıllarını siyasete vermiş şair, yazar ülke sevdalısı birisidir.Bizim onun gibilerden daha çok öğreneceğimiz şeyler var.Bak karikatür attım biraz gülümseyelim diye.
aman enes abi kalsın onun bilgileri kendisine kalsın ihtiyacım yok bu sinirden sonra gülümsemek gelmiyor hiç içimden yinede tşk ederim bu arada karakaş ın yaptıgı iş hiç adil bir davranış değil
mavi_şahin;229763 wrote:ayriyeten küçük beyinli diyerek hakaret ediyor madem benim yorumlarım siliniyor onunkide düzeltinsin silinmeye gerek yok o bölüm düzeltilsin sansürlensin
haklısın düzelteyim. Fakat seninde adaymı olacaksın vs diye takılman hoş olmamışdı.
Kıymetli Mahmut
Namık Kemal
çok büyük bir insandı.
Devri kötülemek için
ABdulhamidin
ona ceza verildiği söylenir.
Bunun aslı astarı tamda okul kitaplarında okuduğumuzuz gibi değil.
Abdulhamit onu
memur olarak
atamış
ve devlet dairesine
almıştır.
Kitap yazması da her türlü müsade edilmiştir.
Hem Abdulhamit hem Namık Kemal vatan dışında başka bir şey düşünmeyen insanlardı.
Abdulhamit tahttan indirilince (Miladi 1909)
Osmanlı Devleti
kaç yıl yaşadı sence.
Neyse asıl söylemek istediğim
Namık Kemal
büyük bir düşünür ve aydın.
Onun hakkında avam tarafından uydurulan fıkralar
herhalde aynı veya benzer isimde bir insan daha olmalı ki
bu kadar yaygın.