yok fikirleri sana ters düşenleri tek tek kovuyor, senin yogun isteğinle:) hani diyorsunya gidersen git bir daha yazma aynı o üslüple degil.... tatlı sözle birdaha davet ediyor..müslüm akpek;221791 wrote:Osman gidenleri geri mi çağırıyorsun, tam anlamadım.
Site ve Üyeler Hakkında
rabbim cümlemizi cıkmazlara düşürmesin,
mahmut arkadaşımın kimle ne sorunu varsa bu ne seni ne de beni ilgilendirir ama olaya adaletli olmak lazım degilmi...?
sn.akpek böyle konu acılması neden seni bu kadar sıkıntıya düşürüyor..?
nizip.com sitesine sadece bir evdenmi giriliyor,ki dünyanın her yerinden katılan oluyor
ayrıca helallik almak istiyor unutmaki sn akpek Helalleşme, öteki dünyadaki iflastan kurtulmak için, bu dünyada insanlardan haklarını helal etmelerini dileme ve böylece borçtan kurtulma yoludur, eger sende bir gün aramızda gidersen böyle yap ki kul hakkı almıyasın kimsede böyle konulardan rahatsız olacagını düşünmüyorum sen hariç:) merak etmeyin. yıkıcı degil yapıcı olalım....
ev sahibi hasan tekcenin yazdiklarindan edindim bilgileri
Allah allah biz başka bir yere mi bakıyoruz, neden görmedikki.
o sirada gözden kacmistir
sayfa 1 den baslar okursan görürsün
ayrica sen yzaamktan okumaya vakit bulamiyonki :))))
Benim öyle kolay kolay öleceğimi düşünme daha uzun zaman başınızın belasıyım.:D
Ne farkeder islamiyet o dinleride tanıyıp onlarıda hak din olarak ilan etmedimi.?
Ziya hanan haraba kalmaya cümlesini rahmetli anneannem çok kullanırdı bana onu hatırlattın.:p
Ha birde diyologculara söyle onlar arasın kiliseleri nasılsa onların tanıdığı çoktur.:D:D:D

Bu sıkıntıda biraz gülümseyin istedim.
Adamın işi felsefe yapmakta onun için:D
Evet bende onu diyecektim, Osman niye böyle yazıyor, bilen var mı?
Acaba Osmanın bilgisayarı çok mu dar?:D
Muhtelif Sohbetler / Tartışmalar
Görüntülenme: …
müslüm akpek;221698 wrote:Ziya kardeşim konuyu okumadan yazdığımı nerden çıkardın, Mahmut kendisine güvenilmeyince kızmış, ama benim yada sitenin ne suçu var, adam gitmek istiyorsa gider buralara konu açıpta konuyu provake etmez.
Bazen çıkmaza girdiğim oluyor ama burada öyle değil, ben gidiyorum diye konu açılmasına kızıyorum, iki kişi arasındaki peoblem yine iki kişi arasında çözülür.
rabbim cümlemizi cıkmazlara düşürmesin,
mahmut arkadaşımın kimle ne sorunu varsa bu ne seni ne de beni ilgilendirir ama olaya adaletli olmak lazım degilmi...?
nizip.com sitesine sadece bir evdenmi giriliyor,ki dünyanın her yerinden katılan oluyor
ayrıca helallik almak istiyor unutmaki sn akpek Helalleşme, öteki dünyadaki iflastan kurtulmak için, bu dünyada insanlardan haklarını helal etmelerini dileme ve böylece borçtan kurtulma yoludur, eger sende bir gün aramızda gidersen böyle yap ki kul hakkı almıyasın kimsede böyle konulardan rahatsız olacagını düşünmüyorum sen hariç:) merak etmeyin. yıkıcı degil yapıcı olalım....
adminin yazdikalrini okudum vemüslüm akpek;221902 wrote:Peki dil olarak hangi milletin diliymiş, birde nerden öğrendin ne yazdığını.
sakalli0727;221917 wrote:adminin yazdikalrini okudum ve
Allah allah biz başka bir yere mi bakıyoruz, neden görmedikki.
sanirim konular birlestirildimüslüm akpek;221919 wrote:Allah allah biz başka bir yere mi bakıyoruz, neden görmedikki.
o sirada gözden kacmistir
sayfa 1 den baslar okursan görürsün
ayrica sen yzaamktan okumaya vakit bulamiyonki :))))
ziya_eren27;221813 wrote:rabbim cümlemizi cıkmazlara düşürmesin,
Benim öyle kolay kolay öleceğimi düşünme daha uzun zaman başınızın belasıyım.:D
Müslüm abi müslümanlar için toprağı bol olsun deyimi kullanılmaz.O deyim gayri müslümler için kullanılır.:)müslüm akpek;220447 wrote:Allah rahmet eylesin, toprakları bol olsun.
nedim saa ben tek kelimeyle hanan haraba kalmıya:)
ben ne yazim sen nedin daldan dala atlıyon....
abi benim yer eski postane caddesinden geliyosun,sebze haline doğru devam ediyosun,köşede özoğlu pastanesi var,ordan aşağı inince direk karşında benim dükkan var.hani şu belediyenin yeni yaptırdığı mescit,wc falan var,onun tam karşısı.bim mağazasının karşı tarafı.aradaki parkı geçince zaten benim dükkan görünür.ismi tekçe tavukçuluk.
M.ENES;221997 wrote:Müslüm abi müslümanlar için toprağı bol olsun deyimi kullanılmaz.O deyim gayri müslümler için kullanılır.:)
Ne farkeder islamiyet o dinleride tanıyıp onlarıda hak din olarak ilan etmedimi.?
ziya_eren27;222000 wrote:nedim saa ben tek kelimeyle hanan haraba kalmıya:)
Ziya hanan haraba kalmaya cümlesini rahmetli anneannem çok kullanırdı bana onu hatırlattın.:p
allah rahmet eylesin,
ama cok guzel bir beduaa hosuma gidiyor bu kelimee
ama cok guzel bir beduaa hosuma gidiyor bu kelimee
müslüm akpek;222363 wrote:Benim için ermeni herhalde kilise için imza topluyor diyenler var.
Senden başka papazmı var adamlar doğru söylüyor.:D:D:Dmüslüm akpek;222386 wrote:Gaziantepte bulunan Protestan Klisesine de bu bilgileri verdim.
Ha birde diyologculara söyle onlar arasın kiliseleri nasılsa onların tanıdığı çoktur.:D:D:D
Bu sıkıntıda biraz gülümseyin istedim.
Mahmut sende yangına körükle gidiyorsun, millet zaten benim için Ermeni falan diyormuş, sende ver gazı.
Bu arada nizip.com 'u papazlarda takip ediyormuş, bu karikatüre kızabilirler.
Bu arada nizip.com 'u papazlarda takip ediyormuş, bu karikatüre kızabilirler.
Nizip Müftüsü Admine haber bırakmış, ilk cumayı gelsin Müslüm bey kıldırsın demiş.:D Yanlız ufak bir hatırlatma yapmış, abdest almayı unutmasın demiş. :Dmüslüm akpek;170884 wrote:Cami ibadete açıldı ben ilk cumada oradaydım.
Konuyu sulandırma.
Bunu senmi söylüyorsun.müslüm akpek;222428 wrote:Konuyu sulandırma.
Yusuf'a duyuracağına Vedatı da al git sizede rol versinler.:Dmüslüm akpek;222546 wrote:Yusuf Kardeşimize duyurulur.
VEDAT DA BENDE SEVE SEVE OYNARIZ:pM.ENES;222581 wrote:Yusuf'a duyuracağına Vedatı da al git sizede rol versinler.:D
SİZİN İÇİN İYİ KIVIRIR DEDİYLERDİ AMA. :D BEN BİLİYORDUM OYNAK OLDUĞUNUZU ZATEN:p:Dmüslüm akpek;222583 wrote:VEDAT DA BENDE SEVE SEVE OYNARIZ:p
Kıvırmam ben Nesrin TOPKAPI'mıyım.M.ENES;222586 wrote:SİZİN İÇİN İYİ KIVIRIR DEDİYLERDİ AMA. :D BEN BİLİYORDUM OYNAK OLDUĞUNUZU ZATEN:p:D
Bu hacı Osman efendi üç satırlık okunacak yazıyı yirmi satır yapıp neden okunmaz hale getiriyor, bir bilen varmı acep.
M.ENES;222658 wrote:Bu hacı Osman efendi üç satırlık okunacak yazıyı yirmi satır yapıp neden okunmaz hale getiriyor, bir bilen varmı acep.
Adamın işi felsefe yapmakta onun için:D
M.ENES;222658 wrote:Bu hacı Osman efendi üç satırlık okunacak yazıyı yirmi satır yapıp neden okunmaz hale getiriyor, bir bilen varmı acep.
Evet bende onu diyecektim, Osman niye böyle yazıyor, bilen var mı?
Acaba Osmanın bilgisayarı çok mu dar?:D
tifo gecirmeseydin yapardin senin cocukluguna inmek lazim:D yoksa basaramazsin...:)berfinim84;222864 wrote:ben bunu bi türlü yapamadim ya:(
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.