Hey be orhan abi sende yaşlanıyon biz büyüyoz :) Evet ibret hayatını doğrulara hakka yöneltmiş veya yöneltme çabasındaki abim.. Bana pek laf düşmez edepsizlik etmeye başladım affola...
Abi hayat bir film şeridi gibi geçmiş gözünüzün önünden belli :). Ben bu sahneyi bir yerden hatırlayacam ama dur bakalım......Buldum! Buldum! Bence mezarlıktan yer ayırtmanın zamanı gelmiş. :D Şaka bir yana, Orhan Abi çocuklarıyla kardeş gibi durur. Ben en büyük oğlunu gördüğümde vallahi oğlu olduğuna inanmamıştım. Uzun süre kardeşi olduğunu iddia etmiştim. Hatta bir ara kendisi de şüphelenmeye başlamıştı. 2009'dayız, 2099'da görüşelim abi. :)
Şaka bir yana, Orhan Abi çocuklarıyla kardeş gibi durur. Ben en büyük oğlunu gördüğümde vallahi oğlu olduğuna inanmamıştım. Uzun süre kardeşi olduğunu iddia etmiştim. Hatta bir ara kendisi de şüphelenmeye başlamıştı. 2009'dayız, 2099'da görüşelim abi. :)
Önceleri küçükler abi diye hitap ediyorlardı şimdiyse amca demeye başladılar. Gün gelir de dede demeye başlarlarsa o zaman ayağımız çukura girmiş demektir.:D
Orhan Kardeşim gerçekten de örnek alınacak bir insansın, yaşlanmaktan asla korkma, dünyada geçen ömrümüz aslında çok kısa, günler su gibi geçiyor.
Bana ilk amca diyen kızı hiç unutmuyorum, günlerce aynaya bakmıştım ben gerçekten amcamı oldum diye, ama insan alışıyor, şimdide müslüm emmi diyorlar artık aldırmıyorum, dede diyen bile var, nizip'e gelince hepsinin diline biber süreceğim.
zaman nasil geciyor kücükken büyüsek diyoruz büyünce keske kücük kalsaydik diyoruz iste hayat budur..ama masallah orhan abi daha 25li yaslari gösteriyorsun:::))) allah uzun hayirli saglikli seneler göstersin..
Orhan! Giden yaşların pek fazla bir önemi kalmadı artık;Giden gitmiştir diyorum. Önemli olan, bundan sonraki yaşlar. En önemli yaşlarda zaten bizimki, yani orta yaşlar sınıfı; Kıymetini bilmek lazım. Son olarak söyleyeceklerim; Rabbim bizleri yaşını en doğru ve güzel şekilde yaşamayı,yaşayan kullardan etsin.
zamanın bizden aldıgı kadar verdigi şeylerlede ilgilenmek lazım. yani madalyonun birde diğer tarafına bakıp kendimizi bu şekilde motive etmeliyiz.
orhan abi sanki her geçen yıl biraz daha genşleşmiş vallahi :)