Mahmut hoca ile görüştüm...17 Nisan da bizi bekliyor...Cuma namazını Sarıyer merkez camisinde kılacağız..Buluşma yerimiz burası..Namazdan sonra Mahmut hoca bize boğaz manzaralı balkonundan ufak çaplı bi mangal yapacak....gelmek isteyen şimdiden buraya yazsın..Davut,sen de cuma namazından sonra gemi ile sarıyere damla...özellikle seni de bekliyoruz...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Resim kaynağı
Mahmut hoca ile görüştüm...17 Nisan da bizi bekliyor...Cuma namazını Sarıyer merkez camisinde kılacağız..Buluşma yerimiz burası..Namazdan sonra Mahmut hoca bize boğaz manzaralı balkonundan ufak çaplı bi mangal yapacak....gelmek isteyen şimdiden buraya yazsın..Davut,sen de cuma namazından sonra gemi ile sarıyere damla...özellikle seni de bekliyoruz...
Yani oraya 18 punto ile mi yazayım...Yukarıdaki konu mesajını okumadın mı? görüştüm...bizi bekliyor dedik ya....Ayrıca ilave olarak ikindiye kalmamızı da istedi...yani hemen çay içip kaçmak yok...ona göre.... :)))
Mahmut Kuzudişli Hocamızı Ziyarete Gidiyoruz.
Görüntülenme: …
Hocamı mutlaka ziyarete gidelim, ben gideceğim, bu arada birşey soracağım Güngörendeki Marangoz Adip Kuzudişlinin neyi oluyor hocam.
mangal derken...palamut mangalı...ona göre....ben yedim...neffis yapıyor.... :))
mahmut hoca elifbayı öğreten ve kuran eğitimini veren önemli bir hocamdı tabi onu istanbulla gittikten sonra göremedim selamlarımızı iletirsinizi ayrıca mahmut hocanın kardeşi ömer kuzudişli okulumuzun müdür yardımcısı ona söyledim kendisi çok sevindi
Bu cuma Mahmut hocaya kimler gelecek.
istanbulda olsaydım mahmuta hocamı ilk ziyaret ben ederdim ama şartlar el vermiyor
Cumayamı palamutamı bak ramo niyetini düzelt.Selamlar
Fatih yine ortalığı kızıştıracaksın.
fatih abi sakin ol bence çok sinirlisin
Fatih sinirlenmez, onun sinirleri alınmış.
Oktay Cankesen
Davut Özgül
Sadık Yapıcı
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
..................
Başka gelen varsa ismini eklesin..palamutlar sayıya göre alınacak ona göre... :))
Davut Özgül
Sadık Yapıcı
Müslüm Akpek
Ramazan Tarhan
..................
Başka gelen varsa ismini eklesin..palamutlar sayıya göre alınacak ona göre... :))
Evet başka gelen yokmu, Ramazan boğazda palamut avına çıkacak.
müslüm abi kebabı yerken beni unutma benim yerime de bir dürüm atıştır saygılar
Şükrü kebap yok, palamut balığı yiyeceğiz ama bizim Nizipliler balığıda kebap gibi yer.
haklısın abi katılıyorum ama ne yersen hatırla beni
Ramazan hocama haber verdinmi.
Ramazan Mahmut hocamın haberi varmı geleceğimizden.
müslüm akpek;182521 wrote:Ramazan Mahmut hocamın haberi varmı geleceğimizden.
Yani oraya 18 punto ile mi yazayım...Yukarıdaki konu mesajını okumadın mı? görüştüm...bizi bekliyor dedik ya....Ayrıca ilave olarak ikindiye kalmamızı da istedi...yani hemen çay içip kaçmak yok...ona göre.... :)))
Tamam tamam kızma, konu güncellendi.
Kimler geliyor yarın mahmut hocamı ziyarete.
Dün bizim Davut'un kaynanası vefat etti..Acil olarak Mersin'e gittiler..Davut bu ziyarete katılamayacak..Oktay,ahmet,sadık ve ben cuma günü ordayız inşaallah...
ey ehl-i nizip.com.....fakiri kabul ederseniz.ben de orda olacağım inşallah...
Fakir fukara herkes gelebilir.
yani ayrım yok diyorsun müslüm abi allahına kurban
Gidenlere hayırlı yolculuklar ve afiyetler diliyorum.
Aman kılçıklara dikkat:)
Hocamıza da afiyet ve sıhhatler diliyoruz.
Sevgiler...
Aman kılçıklara dikkat:)
Hocamıza da afiyet ve sıhhatler diliyoruz.
Sevgiler...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.