ama istersen ben önden gidip bir denetliyeyim ha ,ne dersin?:)
Esnaflarımız
Ekmek parası abi ne yapalım.. :p Şimdi bi şey desek, bi daha rüyamda görürüm o dürümleri..:D
Nizipli lezzet ustası hayri yıldırım
Görüntülenme: …
Adaşım müslüm bey gelmek istiyorum ama bir türlü fırsatım olmadı en kısa zamanda gelmeye çalısacagım görüşürüz inşallah. Not :Yanımda getirdigim elamanım hala hayrinin kebabını sayıklıyor. Bir dürüm daha yemedigi için kendi kendine kızıyor.müslüm akpek;183696 wrote:Müslüm Arıkan nerelerdesin kayboldun, yoksa dürümü beğenmedinmi.
Müslüm Arıkan kardeşim bugün beni ve Hayriyi ziyarete geldi, yine parmaklarınıda yiyip gitti, böyle dost ziyeretleri beni çok sevindiriyor, Hayrinin de ünü gittikçe artıyor.
Ağam sen git bir not ver, gerçi notada gerek yok.Şimdi okullar kapanınca sen , ben, hido ve zeynel gidelim müslüm abiyi ziyarete, şöyle bir cumartesi günü her ekmeğe ikişer şiş kebap çektirelim, o zaman bakalım dost ziyaretleri onu nasıl sevindiriyormuş.:Dvedatakkas;191920 wrote:ama istersen ben önden gidip bir denetliyeyim ha ,ne dersin?:)
Hepinizi bekliyorum, balcan kebabı yaptıracağım Hayri'ye.MENES;195076 wrote:Ağam sen git bir not ver, gerçi notada gerek yok.Şimdi okullar kapanınca sen , ben, hido ve zeynel gidelim müslüm abiyi ziyarete, şöyle bir cumartesi günü her ekmeğe ikişer şiş kebap çektirelim, o zaman bakalım dost ziyaretleri onu nasıl sevindiriyormuş.:D
Benim fazla iştahım yok, gelirken bir tane lahmacun getireceğim,bir şiş kıymayı lahmacuna sarıp yedikten sonra, bir tane açık ekmeğin içine bir şiş adana bir şiş kuşbaşı çekip yiyeceğim, sonra da yine bir açık ekmekle bir şiş patlıcan kebabını yedikten sonra, bir bardak soğuk ayran içsem bana yeter.
Hidayet Yani Abdulkadirle benim ofiste buluştuk çok hoş sohbettten sonra meşhur Hayri ustanın dürümünü yemeden göndermedim , Hayri ustanın esprileriyle, neşeli bir gün geçirdik.

Abdulkadir az daha parmaklarını yiyecekti.
Valla ne diyeyim Müslüm abi?!!... Ustanın ellerine, senin de kesene bereket..
Gerçekten çok keyifli bir sohbetti.. Açıkçası, Müslüm abiyi tanıdıkça dah çok sevdim ve engin kültüründen nasiblendim..
Ya benim ağzımın suyu hala neden akıyo???!!..:):)
Gerçekten çok keyifli bir sohbetti.. Açıkçası, Müslüm abiyi tanıdıkça dah çok sevdim ve engin kültüründen nasiblendim..
Bu hayri ustanın zenaatına sözüm yok hakkatten iyi kebap yapıyor,yanlız tebaatini pek beyenmedin desem yalan olmaz. Geçen tava için İstanbula gittiğimizde müslüm abi iki dürüm aldı yazıhaneye çıktık orada yedik, korktu ben hayri ustanın arabasınıda yiycem zannetti heralde.Baksana Hidoya mekanda dürüm yediriyor. he he he.(Hele midesi ağrıyan adama bak neredeyse boğulacak)
Hido 3 TL'lik dürüme bu kadar da yağ yakılmaz be kardeşim.xxhidayet;201749 wrote:Valla ne diyeyim Müslüm abi?!!... Ustanın ellerine, senin de kesene bereket..
MENES;201751 wrote:Hido 3 TL'lik dürüme bu kadar da yağ yakılmaz be kardeşim.
Ekmek parası abi ne yapalım.. :p Şimdi bi şey desek, bi daha rüyamda görürüm o dürümleri..:D
Peki kardeşim! biz senin ekmeğine mani olmayalım.
Ülen Maho bir daha geldiğinde senin kafanı Hayrinin mangalına sokacağım haberin olsun.
Yok! senin dürüm sıran geçti, Sen patlıcanı ayarla gerisine karışma.Her gelen nasıl olsa Hayrinin yerini öğreniyor. Artık bundan sonra sen Hayrinin yerinde bekleyip oraya gizliden gelenden dürüm yiyceksin.Nasıl fikir
Ben zaten Hayriden prim isteyeceğim. Her dürümden 1 lira.
Bu gidişle sana çok pirim verecek gibi... Beni kötü alıştırdın..:):)
İlk alıştırma işte böyle oluyor, gerisi kendiliğinden geliyor.
Sen şimdiye kadar dağıttın,artık toplama sırası. Bir verdin beş alacaksın.
Yatırım böyle yapılır.
müslüm abi
hayri ustanın konusu üzerine hidayetx(abdulkadir) abimizi de görmüş olduk
Evet Abdulkadir çok değerli bir insan yüz yüze tanışmanızı da çok isterim.
şükrü çiftçi;201832 wrote:müslüm abi
Korkarım ki, Hayri ustayı çok abartıyorsunuz? Balcan kebabını dırnaklı ekmekle sunuyor, bu kebabın lezzetini azaltır ! Elbette kebabı lezzetli, fiatı makul ve her Nizipli'yi gurbette destekleme anlamında yolunuz düşerse kebabınızı yiyin ama ustayı efsaneleştirmek en başta ona zarar verir.
İstanbul , un değirmeni gibi dışardan gelenleri öğütüp öğütüp fırlatıp atıyor, bizde İstanbulda bulunan hemşerilerimize destek vermek onları koruyup kollamak açısından böyle şeyler yapıyoruz, hemşerisini kollamak açısından çok zayıf olan Nizip insanına ancak fayda yine Nizipli den gelir olaya bu açıdan bakmakta fayda var.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.