bence seçim her yıl yapılsın (!) sebebi ise seçimler vatandaşın işi görülüyor ne kadar çok seçim o kadar çok vatandaşın görülür?müslüm akpek;168374 wrote:bence seçimler hiç yapılmasın zaten gelen gitmek bilmiyor, yani krallığı tekrar getirelim, seçim falan gibi dertlerimizde olmaz, boşuna masrafta olmaz, çevrede kirlenmez.
Basından Nizip Haber
Mustafa, orası partinin ilçe başkanlığı.
her zaman seçim olsa her gün bayram olsa :)
bu kadar güzel bir fikir daha duymadım. zaten hep söylerim; Atatürk herşeyi güzel yapmıştır ama sadece iki tane hata yapmıştır. biri "beni türk doktorlarına emanet ediniz" demesi, biri de demokrasiyi getirmesi. bu millet binlerce yıllık tarihinde hiç demokrasi türü rejimler görmedi. görünce de şaşırıp yıllarca saçma sapan siyasetçilerin peşinden koştu.
Konut ve İşyerlerine Asılan Parti Bayrakları Kaldırıldı
Görüntülenme: …
yaw hala şehrin bazı yerlerinde parti bayrakları var neden kaldırılmamış yer:çarşı camisinin orası bedestenin yan tarafı
Vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlayan zihniyetler utansın kardeşim.servet BÜYÜKTEKE;168865 wrote:bence seçim her yıl yapılsın (!) sebebi ise seçimler vatandaşın işi görülüyor ne kadar çok seçim o kadar çok vatandaşın görülür?
mavi_şahin;168872 wrote:yaw hala şehrin bazı yerlerinde parti bayrakları var neden kaldırılmamış yer:çarşı camisinin orası bedestenin yan tarafı
Mustafa, orası partinin ilçe başkanlığı.
tamam mehmet abi ben yanlış görmüşüm o zamnnn
Vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlayan zihniyetler utansın kardeşim.
bu söze katılmamak elde degil.
sözüne katılıyorum... klasik seçim çalışmaları..rojhelat;168928 wrote:Vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlayan zihniyetler utansın kardeşim.
her zaman seçim olsa her gün bayram olsa
niee hocam :) bayramı anladık da peki seçimmm!!!!! gerçi sizde haklısınız vatandaş için çok iyi oluyo ihtiyaçları sorunları sıkıntıları hemen gideriliyo katılıyorum hocam sizeservet BÜYÜKTEKE;169058 wrote:her zaman seçim olsa her gün bayram olsa
her zaman seçim olsa her gün bayram olsa :)
müslüm akpek;168374 wrote:Bence seçimler hiç yapılmasın zaten gelen gitmek bilmiyor, yani krallığı tekrar getirelim, seçim falan gibi dertlerimizde olmaz, boşuna masrafta olmaz, çevrede kirlenmez.
bu kadar güzel bir fikir daha duymadım. zaten hep söylerim; Atatürk herşeyi güzel yapmıştır ama sadece iki tane hata yapmıştır. biri "beni türk doktorlarına emanet ediniz" demesi, biri de demokrasiyi getirmesi. bu millet binlerce yıllık tarihinde hiç demokrasi türü rejimler görmedi. görünce de şaşırıp yıllarca saçma sapan siyasetçilerin peşinden koştu.
müslüm abi neden milletin cebinden çıkmıomuş hükümetten gelen paralar nerden gelio hep bizim vergilerimiz belki seni etkilemez ama bizi etkiler onun için okumuş eğitimli örnek bir insanız ama bu konuda katılmıom size
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.