Bu konuyu daha önce adminle paylaştım. Mehmet abi kendisinin işi olduğunu gidemeyecegini söyledi. Yeterli sayıda gitmek isteyen olursa 18 Martta Nizipcom olarak Çanakkaleye gidip şehitlerimizi analaım.
Ne dersiniz?
mehmet karakas;162250 wrote:Bu konuyu daha önce adminle paylaştım. Mehmet abi kendisinin işi olduğunu gidemeyecegini söyledi. Yeterli sayıda gitmek isteyen olursa 18 Martta Nizipcom olarak Çanakkaleye gidip şehitlerimizi analaım.
Ne dersiniz?
En çok görmek istediğim yerlerden birisi... inşallah olumlu sonuçlanır..
Bu tür organizasyonlardan pek anlamam.Daha önce nizipcom'un yaptığı geziler vardı.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımız fikir versin bize.Bizde yeterli sayı olursa hep beraber gideriz.
Ben kafadan gelirim, listeye yazın ama tavsiyem 18 martta gidilmesin çok kalabalık oluyor tadı çıkmıyor, birde 18 martta yapılan etkinliklere siyasi partiler sahiplenmeye çalışıyor buda beni rahatsız ediyor, sanki o parti toplamış bu insanları gibi propoganda yapıyorlar, biz 2 kere terkettik orayı bu yüzden.
mehmet karakas;162384 wrote:Abi ben daha önce hiç gitmedim.O zaman ya 18 Mart'tan önce yada sonra gidelim.Bir tarih belirleyip b münibüsle gidelim.
Yani bana 18 martta gidelim derseniz ben gitmem inanın çok izdiham oluyor araba parkı sorun oluyor, arabayla gidilecek yerlere yürüyerek gitmek zorunda kalıyorsunuz, 18 marttan sonra gitmek en mantıklısı.
Güzel bir düşünce değerlendirmek lazım bence bunu seçimden sonra yapmak en mantıklısı o zaman katılım biraz daha artabilir ben gelirmiyim bilmiyorum daha uzun bir süre var gidecek olanlar son anda vazgeçebiliyor onun için sağlam yapmak lazım bu işi organizasyon zor bir iş...
Mustafa Bilici;162405 wrote:Güzel bir düşünce değerlendirmek lazım bence bunu seçimden sonra yapmak en mantıklısı o zaman katılım biraz daha artabilir ben gelirmiyim bilmiyorum daha uzun bir süre var gidecek olanlar son anda vazgeçebiliyor onun için sağlam yapmak lazım bu işi organizasyon zor bir iş...
Burada tartışalım diger üyelerde yorum yapsın.Ben her yola varım:)
çanakkale gerçekten görülmesi gereken yerlerden biridir. ben geçen sene gittim. sanırım 18 martta gitmiştim. ne kadar kalabalıktı. artık kilometrelerçe otobüs kuyruğu oluşmuştu ne yazık ki 3-4 km çanakkale şehitliğine kadar yürümek zorunda kaldık. güzezl fikir ama 18 martta olmasın bence.
Bende kesinlikle Müslüm abiye katılıyorum önemli olan oraları görüp o tarihi havayı yaşamk ise bu başka bir günde olabilir yani daha az yorulacağımız...
Yılmaz Korkmaz;162542 wrote:Bende kesinlikle Müslüm abiye katılıyorum önemli olan oraları görüp o tarihi havayı yaşamk ise bu başka bir günde olabilir yani daha az yorulacağımız...
Sonuçta amaç oraları görmek ve o günleri yaşamak ama 18 marttta öyle kalabalık oluyorki ne gezebiliyorsun nede görebiliyorsun, bence 18 mart6 dışında ne zaman isterseniz o zaman gidebiliriz.
Ben varım :)
çok merak ediyorum çanakkaleyi iyi ki böyle bir konu açmıştım mehmet kardeşim.
Tarihi şöyle cuma gününe getirelim 3 gün doya doya gezelim.
yapma ya öylemi veli usta rahmetlimi oldu başınız sag olsun ben veli ustanın yanıda çalıştım kalfa olarak allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amcan sag degilmi ben istanbulda yaşıyorum 20 yıldır ondan dolayı duymadım galiba eger kısmet olursa bende çanakkaleye gelirim.
Sevgili mehmet içinize sindire sindire abba ecdadı yaşaya yaşaya ibret ve dua ve ayrıca ziyaret için gitmek isterseniz MAYIS çok uygun olur mart ayında o bölgeler hem soguk hemde buzlu olur istediginiz gönül ile vucudu kardeş yaparak yani his ederek gezmek lazım diye düşünüyorum.Selamlar