Gurbetten Duyurular Etkinlikler

Nizipcom İstanbul Üyelerinin Bursa Ziyareti

Görüntülenme: …

Ramazan Tarhan Üye

Resim kaynağı
.
Bir Grup Nizipcom İstanbul üyeleri olarak hafta sonu Bursa’ya bir gezi düzenledik.Sitemizin
güzide üyesiFatih Soyarik kardeşimizi mekanında ziyaret ettik.Fatih kardeşimizin sıcak ilgisi bizi son derece duygulandırdı.Bize güzel bir hafta sonu geçirttigi için kendisine teşekkür
ediyoruz.Geziye katılan Nizipcom üyeleri:Ramazan Tarhan,Osman Demir,Oktay Cankesen,
Murat Çelik,Cengiz Karabacak,İlker Kayar,Samet Demir,Ahmet Er
.

.
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

-Yaw sevinçten üzerime bi şey de almadım..Çabuk çek donuyorum..
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

Yani Nizip’in Zeugması var da Bursa’nın Zeugması yok mu? Burası antik bir şehir.
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

Antik şehirde Binlerce yıl önce yapılmış şehir içi su boruları
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

Gece vaktinde mangalin hali bir başka olur.Hele hele Ahmet Usta bu işin başındaysa.. :))))
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

Siz salata,soğan,sarmısak doğrama işinibana bırakın.Evde hep ben yaparım :)))))
Ramazan Tarhan Üye
Resim kaynağı

Mangal ve Oktay Cankesen..İşte lezzetin sırrı burda... :)))))
Ramazan Tarhan Üye
Tabiki tüm fotografları yayınlamak mümkün degil.Ancak bizler çok güzel bir haftasonu geçirdik.Özellikle bu organizasyonu planlayan Osman Demir(felsefe) kardeşimize,minübüsünü bize tahsis eden ve kıymetli vakitlerini ayıran Oktay Cankesen Kardeşimize,Bursa sınırlarında bize refakat eden İlker Kayar kardeşimize,Bize katılıp gezimize renk katan Murat Çelik kardeşimize,Nizipcomun genç ve yetenekli ögrencisi Cengiz Karbacak kardeşimize,topografımız,şoförümüz,kebapçımız ve daha birçok işlerde kullandığımız joker eleman Ahmet Er kardeşimize,küçük Samet Demire ve elbette kuşkuşuz bizi en iyi şekilde ağırlayan mütevazi kardeşimiz Fatih beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Sanal ortamdan gerçek hayata atılan bu tür adımların nice dostluklara vesile olmasını diliyorum.Bu anıyı yıllarca unutmayacağız...
fsoyarik Üye

SEVGİLİ DOSTLAR İNANIN KARDEŞLERİMLE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM,BİZİ ZİYARETE GELEREK ONURLANDIRDIKLARI İÇİN KARDEŞLERİMİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..

SEVGİLİ KARADAĞ KARDEŞİM BENİM FELŞSEFE KARDEŞİME HİÇ SÖYLEYECEK SÖZÜM KALMADI,HELAL OLSUN SÖZÜNDE DURDU..

SEVGİLİ RAMAZAN KARDEŞİM YAKTIN BENİ.HANİ BU SOĞAN DOĞRAMA İŞİ ARAMIZDA KALACAKTI?.

YALNIZ ZAMAN DARLIĞINDAN SİZİ GEREĞİ GİBİ AĞIRLAYAMADIK,HAKKINIZI HELAL EDİN BUNU SAYMIYORUM.SELAMLAR .
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sabah sabah çok duygulandım. Ne mutlu size ki, eşin dostun hatırını almak için km.lerce gidebiliyorsunuz. Fatih abiekmeği yenecek bir insandır, İnşaallah bizde birgün toplanır baskına gideriz :)
Orhan Çelik Üye

Aynı anne ve babadan olmamıza rağmen,2 yılda bir görüşebildiğim kardeşim Murat’ı da bu vesile ile görmek nasip oldu. Allah var,üvey kardeş gibiyiz birbirimizi doğru dürüst göremiyoruz,sen kalk taa Bursa’lara git. Haa bu arada bi hayli yaşlanmış,zavallı çocuk İstanbul kendisini heder etmiş. Resmi aç .
Orhan Çelik Üye
Ayrıca Ahmet Er kardeşimiz herzamanki gibi yine ocağın başında durmuş. Eeee o çocuğu bilirim iyi yemek yapar. Resmi aç
coskun Üye
Allah muhabbetinizi arttırsın. Ne güzel böyle dostluklar kuranlara.
felsefefe Üye

Evet bende birkaç keleme edeyim. .

Bak Akmet görüyorsun. .

Bu ekip sen deki ben Antepte davet vereceğim de oraya da gelir. .

Haaa Musa Hocamın bir daveti olacak, bekliyoruz. .

İşte bugün 10 kişilik gurbetteki Nizip.com seneye aynı daveti verdiğinde 20 kişiden az olmayacak ben bundan daha çok eminim. .

He zaman birbirimizi görmek için fırsatlar aramaya oluşturmaya devam edeceğiz. .

Ben en çok bizi karşılamaktan büyük sevinç duyan ağebeyimiz Fatihe teşekkür ediyor. .

Oktay karderşime ise artık teşekkür etmek az geliyor. .

Hani Nizip te bir yere misafirliğe gideriz, otururuz ya .

hani içerdekiler kalabalıksa cümleten merhaba deriz ya.. .

Onlarda az duyulacak sesle merhaba derler ya.. .

Onun gibi Oktay abi tüm destek yardım ve katkıların içinCÜMLETEN TEŞEKKÜRederiz..

Ahmet Er değerli dost mütevazi arkadaş kardeş... .

Hem şoförlüğümüzü yaptı hem yediklerimizle uğraştın.

Sen hepimize bana veMurat’a tahammül ettin. .

İlker Kayar, o Bursalı orada yaşıyor, Çokşuruğu biliyormusunuz işe o köylü. .

Yarışmamızda bize renk katan ve birinci olan Cem KAYAR hocamızın akrabası...
Dişini çektirmiş hasta haliyle aramıza katıldı. Yediklerinin tadını almadı ama başka sefere .... .

Murat Çelik, kendisi sitemizin belkemiği adı duyulmayan bir kardeşimizin ağabeyi (yanlış mı biliyorum yoksa kim büyük tü) neyse o çok kıymetli cana yakın ve de espirili kardeşimiz .

Bir sorunu vardı yolda Arabımızın şoförü... .

yavaş gittiği için durmadan Ahmet hızlı git geç kaldık hava ve yol çok güzel bas bas diyordu... .

Bizde gülmekten yerlere yatıyororduk. .

Vallahi yol bu kadar kişi ile gidilince daha bir lezetli ve güzeldi.. .

Haaa Cengizi unuttum hepimiz onu tanıyoruz. .

Sessiz akıllı ve mütevazi... .

O bilgisayar mühendisimiz... .

Tabi insan bilgili olunca onun gibi oluyor.. .

daha yazacağım anı çoook ... .

.

.
fsoyarik Üye

SEVGİLİ VE HÜRMETE LAYIK ADMİNİM ZATEN BU YIL ALLAHIN İZNİ İLE NİZİP EKİBİNİ ÖZELLİKLE YAZ BAŞINDA MUTLAKA BURSAYA BEKLİYOTRUM..

AYRICA KIŞ AYINA KADAR GELİP GİTMELER BUNA DAHİL DEĞİL.ZİRA İSTANBULDAKİ KARDEŞLERİMLE ANLAŞTIK,İNŞALLAH BİRDAHA BULUŞACAĞIZ..

SİZLERİN HER ZAMAN BAŞIMDA YERİNİZ VAR.SELAMLAR.
oktay.cankesen Üye
Fatihabinin sıcak ilgisi bizi son derece duygulandırdı.Bize güzel bir hafta sonu geçirttigi için kendisine buradanteşekkür ediyorum.Gezi sonderece sıcak ve neşeli bir ortamda geçti .ha buarada unutmadan fatih abi çok güzel salata yapıyodu....ellerine saglık.
ibrahimher Üye

alıntı:
"quote" Tarhan demişki:
Resim kaynağı

Siz salata,soğan,sarmısak doğrama işinibana bırakın.Evde hep ben yaparım :)))))

EN GÜZELİ BUYDU YA..

Bu resimden dolayı TEŞEKKÜR EDERİZ. METAL VE BEN.
DEMEK Kİ SÖYLEDİKLERİMİZ VARSAYIM DEĞİLMİŞ. zuhahahahah
.

HEPİNİZE AFİYETLER OLSUN..
ibrahim Üye

Sevgili abilerim, sizlerve de Nizip.com ailesinin birlik ve beraberliğinin her geçen gün artmasıadına çok sevindim, resimlerinizide görünce biraz olsun hasret gidermiş olduk,
İnşallah bu dostluk ve de muhabbetlerimiz hep beraber daha nice buluşmalara sebep olur,
saygılar, .
fsoyarik Üye

sevgili dostlar ben inanın uzun zamandır bu kadar duyğulandığımı hatırlamıyorum.Heminize minnettar kaldım..

Sevgili oktay kardeşim asıl sizin elinize sağlık tatile geldiniz amma biz sizi yine ocak başına oturrtuk.Yalnız Ahmet kardeşimizin hakkını yemiyelim,çok güzel terbiye yapıyor..

Ayrıca çekimlerde rejilik yapan Ramazan kardeşimiz ile kameramanıda iyi iş çıkarttı,çekimler harikaydı..

YALNIZ EVET YALNIZ SEVGİLİ FELSEFE KARDEŞİM BEN ŞAHİDİM İKİ DEFA HANIMA VUKUAT TEKMİLİ VERDİN GÖRMEDİM ZANDETME,BU DEFALIK MİSAFİRLİĞİNE SAYIYORUM,BİRDAHA OLMASIN YOKSA SENİ KİME HAVALE EDECEĞİMİ BİLİYORSUN.HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR SELAMLAR .
cengizkrbck Üye
O kadar diplomalara baktık bizde dedik ki yok illa gidip görmeliyiz. Ama hakikaten de Fatih abim maharetliymiş... Sağolsun bizi çok iyi ağırladı.. Kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.. Osman abi, oktay abi, ramazan abi, murat abi, ilker abi ve tabikide usta kaptan yüzyılın pilotu ahmet abiyede sonsuz teşekkürler.. sayelerinde güzel bir haftasonu geçirdik..
ee bari bende sizle bir kaç dedikodu yapimm...
birincisi taşfırın erkekleri eve gidene kadar telefonu ellerinden düşürmeden tekmil verdiler.. hele hele oktay abi onu hiç söylemim zaten...
ikincisi oktay abi ile arabaya bineceksiniz koltukların vidalarını iyi sıkın ve kemerleri bağlayın...
üçüncüsü size bir soru sorayım (bunu ramazan abinin söylediğini demem) bir helikopter 24 saat havada kalırsa dünyayı turlarmı ya da 12 saat kalırsa amerikada mı oluruz?
Ramazan Tarhan Üye
Cengiz bir konuştun Pir konuştun valla..Biliyorsun herşey o cumhuriyet sucuklarını yememiz ile başladı..Oktay bile bu sucuğu yedikten sonra "yaw bu dünyadaki deniz suları neden uzaya dökümlüyor acaba" bileniniz varmı" demesi ile konu açıldı ve olay helikopterin havada durmasına kadar sıçradı..Birçok bilimsel teori üretildi.Ama gülmekten başka aklımızda kalan bir anı kalmadı :).
kasapoglu Üye
katılamadığım için üzüldüm.orada olmak isterdim.haberim de vardı ancak kısmet olmadı.bir daha ki sefere inşallah..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim