Bu fotoğrafta ki tebessümün sebebi;Garnizon Komutanımız Sayın Bayram BOZTEMUR’un birincilik ödülü olan Cumhuriyet altınını önce kendi boynuna asmasıdır..
Yemin töreni esnasında, yeni adayların heyecanı ve ciddiyetini görmenizi isterdim. Sonrasında verilen sembolik ödülller... ve öğretmenlerin birbirlerini, günün öneminden dolayı kutlamaları... Hele bir an vardıki bir öğretmenimin elini, talebesi gelip öptü ve kutladı. O da öğretmen olmuş ve ilk günlerinin heyecanında, görevin kutsallığının bilincinde, yetiştireceği çocukların vebali omuzlarında, şimdiden kamburlaşmış bile beli... .
Orda gördümki değerli öğretmenlerimizingönlünü almak o kadar kolay ki, yanibir teşekkür yetiyor hepsine, tüm yorgunlukları gidiyor birden...Ağarmış saçlarıcanlanıyor yeniden, bükülmüş belleri dikleşiyor, gözlerindeki yılların izleri kaybolup, ışıldıyor yeniden. Gördüm ki onlar zenginlikte falan da değiller, yaşanası bir hayat imkanı ve hayatını şekillendirdikleri öğrencilerinin minnet duyguları yetiyor onlara.....
butun ogretmenlerımızın hayatlarının dıger bolumlerındede boyle basarılar beklıyoruz zaetn onemlı olan yarısmak bence bu organizasyonu duzenleyen kişilere çok tsk edrız ve böyle organizasyonların dewamını dileriz vede ısterız
Biz öğretmenleri böyle değerli ve anlamlı bir alanda hatırlayıp,böyle kültürel bir olaya sebep olduğunuz için,.
kriterlerin,değerlendirme ölçütlerinin olabildiğince yozlaştığı,enfusileştiği bir ortamda,.
ilimi verileri esas teşkil eden bir çalışma yürüttüğünüz için saygı sunuyorum..
hakikaten onur duydum bu yarışmadan ve ödülden..
Nizip.com’un neye yaradığını anlamak isteyene mükemmel bir örnektir bu etkinlik...varolun!.
sitedeki her üye arkadaş başından sonuna kadar ilgiyle izlediler,yorum yaptılar.Öğretmenin bu vesile ile gündemde kalması çok hayırlı bir iş oldu.İlgiyi canlı tutanlara da teşekkürler..
Yemek işine gelince;Valla SEyit hocam erken davranarak yemeğini yedi.Geride kalanlara da peyder pey,rastladıkça Kebabçı Mustafa’ya götürmeye devam edecem..
Ayrıca pek yakında Recep pehlivan,admin,Metin bey,S.Ahmet ve Orhan Çelik’in de olduğu bir yerde künefe vakasını gerçekleştireceğim.Tabii yarışma birincimiz Sayın Cem kardeşimi de çağıracam.Belki o da aldığı altını biraz ahbablara arasında paylaşmayı dener,kimbilir....
Güzel bir işti vesselam!...Çok yaşa Nizip.com!....
Yav bu mansiyon işi Seyit ile Tarhan’ın bir kumpası olmasın?Hani diyorum yemek işini biri sızdırdıysa ve tarhan devreye girip beni icbar edecek bir manivela geliştirmişse falan.Neyse komlocu yaklaşmayalım.Değil mi oktay abi?Haa İstanbul’ desem ,yine gelir bunlar.Bilemezsiiiin..
Cem hoca çok beyefendi bir insandır. Sonra Bayram Bey ödülü verirken baya mahcup etmiş hocamızı. Bu arada Bayram Beyinde İlçemizle özdeşleştiğini ve tam bir Nizip�li olduğunu söyleyebiliriz. Zira çok faal bir büyüğümüzdür. Bu tür sosyal aktivitelere destek olduğunu görüyoruz.