çok tatlı cin gibi bakıyo maşallah allah sahibine bağışlasın darısı diğer evsiz hayvanlara
Sorunlarımız Önerilerimiz
Hasan Kardeşim, özellikle yaşı 15 in altında olan Nizip'teki gençlerin nedense hayvanlara işkence etme gibi bir huyları var, ben defalarca şahit oldum, köylerde binek ve süt hayvanlarına yapılan dayak olaylarına, daha geçen sene 3 motosikletli gencin bir güvercine neler yaptıklarını anlatmıştım.
Sokak Köpekleri..!
Görüntülenme: …
Çözülüyorhemen hemen hergün bu forumu açıp bakıyorum sokak hayvanları ile ilgili bi gelişme varmı diye ama her seferinde hayalkırıklığı ile çıkıyorum.Hayvan barınağının hemen açılamayacağının farkındayım beklediğim öncelikle bu değil bu dünyada hayvanlarla beraber yaşıyoruz bu forumu açtığımdan beri hiçbir hayvanseverin şurda bi hayvan buldum bakımını yaptırdım veyahut şu bölgede aç kuşlar var onlara evinizdeki bayat ekmekleri çöpe atmayın onlara verin diyen vs yazılar okuyacağımı ummuştum ama Nizipte pek hayvansever yok galiba
ya aksine nizipte çok fazla hayvansever var.benim köpeğim var,kanaryalarım var,akvaryumum var bildiğim bir sürü arkadaşım var hayvanı olan.geçenlerde dükanımın karşı duvarının dibinde iki tane baykuş yavrusu buldum.ilerden bakınca önce fare sandım ama yanlarına gidince baykuş yavrusu olduklarını gördüm.büyük ihtimalle çocuklar oynamak için yuvasından almışlar bıkıncada duvarın kenarına atmış gitmişler.ben bir ay bunların bakımını yaptım.artık kendilerini iyice toparladıktan sonra götürdüm bunları antep hayvanat bahçesine verdim.ordaki görevliler o kadar sevindilerki anlatamam.yani kimse buraya fazla cvp yazmıyo diye sanılmasınki nizipli hayvanları sevmez.aksine nizipte hayvan besleyenleri saysanız beslemeyenlerden çok fazla çıkacağına eminim ben.
Niziplilerin hayvanları sevdiğini söyleyemem.
sayın hasan tekçe sizi kutlarım baykuş yavrularına zaman ayırıp onların bi yuva sahibi olmasına vesile olmuşsunuz bu tip konuları bu forumda paylaşırsak sanırım herkese örnek teşkil edecektir allahım bunun mükafatını size yollayacak rızkınızı çoğaltacaktır eminimhasan tekçe;225978 wrote:ya aksine nizipte çok fazla hayvansever var.benim köpeğim var,kanaryalarım var,akvaryumum var bildiğim bir sürü arkadaşım var hayvanı olan.geçenlerde dükanımın karşı duvarının dibinde iki tane baykuş yavrusu buldum.ilerden bakınca önce fare sandım ama yanlarına gidince baykuş yavrusu olduklarını gördüm.büyük ihtimalle çocuklar oynamak için yuvasından almışlar bıkıncada duvarın kenarına atmış gitmişler.ben bir ay bunların bakımını yaptım.artık kendilerini iyice toparladıktan sonra götürdüm bunları antep hayvanat bahçesine verdim.ordaki görevliler o kadar sevindilerki anlatamam.yani kimse buraya fazla cvp yazmıyo diye sanılmasınki nizipli hayvanları sevmez.aksine nizipte hayvan besleyenleri saysanız beslemeyenlerden çok fazla çıkacağına eminim ben.
allah razı olsun.inş mükafatını allah verir.
müslüm abi bence yanılıyosun nizipte çok hayvansever var.
hasan tekçe;226037 wrote:allah razı olsun.inş mükafatını allah verir.
Hasan Kardeşim, özellikle yaşı 15 in altında olan Nizip'teki gençlerin nedense hayvanlara işkence etme gibi bir huyları var, ben defalarca şahit oldum, köylerde binek ve süt hayvanlarına yapılan dayak olaylarına, daha geçen sene 3 motosikletli gencin bir güvercine neler yaptıklarını anlatmıştım.
evet haklısın abi.ama o işin görünen yüzü.birde görünmeyen kısmı var.her hayvan besleyen benim hayvanım var ben hayvanları seviyorum diye ortaya atmıyoki kendini.ben eminim nizipte çok fazla hayvansever var.o dediğin olay sadece nizip e has bir şey değil.türkiyenin her yerinde o tür manzaralarla karşılaşmak mümkün.
güzel şeyleri ifade edip paylaşmak güzeldir. kültür seviyesini gösterir. benim hayvanım var demek nizip kültüründe ayıp karşılanıyor gibi geldi bana. bu doğru değil. teşvik edici yaklaşımlarda bulunalım lütfen. bu kafayla bir yere varamayız.kafamızı değiştirelim önce. eleştiriye açık olalım. Nizipte köpek beslemenin haram olduğunu söyleyen din hocaları var. bu işe ne demeli. bu yaklaşım dinin neresinde var. oysa Kuranda ashabı kehfin köpeğinin cennete gittiği zikredilmiş. Allah insanla köpeğe eşit davranmış bu olayda.
belediyemiz herşeyin en güzelini yapıyorda birde şu sokak köpeklerine bir çare bulsa sürüyle gezmeye başladılar saat 24 ,00 oldunmu başlıyorlar havlamaya çalar saat gibi çalaar saati susturursun bunlar susmuyorda
belediyemiz inşallah buna da bir çözüm bulur
belediyemiz inşallah buna da bir çözüm bulur
Mustafa bence artık senin bu konunun dikkate alınmalıdır.....
Hirsizlardan koruyorlar sizi daha ne istiyorsunu:):):)
bence köpekler daha korkak ama sürü olunca birbirlerinden cesaret mi alıyor ne
2 ay önce kuvaladılar beni yeter yaaa
2 ay önce kuvaladılar beni yeter yaaa
Tabanlari yaqlasaydin KOSARKEN:):):)
çevre yolundan fıstık haline gidiyordum allahtan bir tanesi durdu da aldııYakisikliAntika;237062 wrote:Tabanlari yaqlasaydin KOSARKEN:):):)
nizipte hastalıklı köpekler dolasıyo bunların bir caresini bulmazsanız insanlarada bılasırrrrrrr
Belediyeci arkadaşlara duyrulur...
hayvan barınağı olmalı.
öldürmek çözüm değil.
öldürmek çözüm değil.
Nizip devlet hastanesinin her tarafında köpekler var hepsi çimlerin içinde toplu halde yatıyorlar...
Çinde köpek eti yiyorlarmış, bu köpekleri Çin'e ithal etsek olmaz mı.:D
Nizip'te hayvan barınağı bana hayel gibi geldi...
hayvan barınağı olmayacak bir şey değil,ama sanırım hayvan barınağından daha acil yapılması gereken işler var,onun için kimse ilgilenmiyo heralde.
Hasan ne gibi işler onlar.
Köpekler bir anda çogaldı köylerdeki adamlarda ne hikmetse getirip şehir e bırakıyorlar belediyenin köpeklere bir çözüm bulması gerek
ya en azından şu hayfanda tü kalmamıs hastalıklı olanları toplasalar cöplügün oraya koysalar orda atıklarla doyarlar
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.