Bu hafta sonu hep beraber belirleyerek cumartesi yada pazar günü olarak kararlaştıracağımız günde ertelenen nizip.com toplantısına alternatif olarak zeugma ve yat turu planlıyoruz.
Katılmak isteyenler bu hafta içinde acil olarak burada belirtirse sayıya göre gemide rezervasyon yaptıracağız
Geçen seneki gezimiz Muhteşemdi, Tabir-i caizse Tadı Damağımızda Kaldı...
Hele, Bu YılKi organizasyonu Orhan abi düzenLiyorsa dahada güzel geçecek demektir.
TekLifini Kabul ediyorum Mustafa:D
yahu hep geleceğim diyorsun bir günde geldiğini görmedik yeter artık geleceksen gel gayrı...
bu arada orhan abi tarihi belirleyecekmisiniz bence 3 ağustostan bir hafta önce veya bir hafta sonra yapılırsa nizip dışından gelecek olanlarda geziye gelebilir..
mustafa bilici;140143 wrote:bu hafta sonu hep beraber belirleyerek cumartesi yada pazar günü olarak kararlaştıracağımız günde ertelenen nizip.com toplantısına alternatif olarak zeugma ve yat turu planlıyoruz.
Katılmak isteyenler bu hafta içinde acil olarak burada belirtirse sayıya göre gemide rezervasyon yaptıracağız
kararlaştırdığımız günde şuan için gidecek olanlar...
Orhan çelik
fatih soyarık
mustafa bilici
gökhan dokuyucu
cumali budak
nizip72
osman doğan
benbaşkan
toplantı vesilesi ile nizipe gelen büyüklerimiz ve arkadaşlarımızdan acil cevap bekliyoruz. :)
Düzenlenecek olan geziye bende katılmak isterim. Hatta yat gezisinde ailelerde bulunursa çok daha iyi olur. Bizler gezip eğelenirken onların evde oturup Tv izlemesi bence onlara karşı büyük haksızlık olur. Bu pazar turda bulunmak için sabırsızlanıyorum. Hatta mümkünse tura katılacak kişileri götürmeye bir Otobüs tahsis edilirse çok iyi olur. Benim gibi aracı olmayan üyelerimiz vardır. Sırf aracımız yok diye bu geziden mahrum olmayalım...
Başın var olsun Orhan kardeşim, allah c.c. senden razı olsun. İnşaallah netleştiğinde tüm Nizipli arkadaş ve kardeşlerimle birarada bu güzel etkinlikte buluşmak beni çok mutlu edecektir.