Okulların açıldığı ve kış aylarına girdiğimiz şu günlerde temizliğe ve hijyene daha çok dikkat etmeliyiz. Ben dikkatlerinizi okullarımızdaki su depolarının temizliğine çekmek istiyorum.
Acaba ;
Okullarımızsu depolarının temizliğini ne sıklıkta yapıyorlar ?
Milli Eğitim Müdürlüğümüzündenetleme mekanizması varmı ?
Belediyemiz buralardan su numuneleri alıp, tahlil ediyormu ?
Şu sıralar okulların birçok eksikliği içerisinde bu dikkatten kaçmış olabilir bir öğrenci velisi olarak hatırlatmakta fayda görüyorum. Aksi halde bugün bir okulun 1.sınıfında görülen 5 dizanteri vakası, tüm öğrencileri etkisi altına alabilr.
Saygılarımla
ADMİN ABİ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA PARMAK BASMIŞSIN.BENİM ABLAM DA YİĞENLERİMİ OKULDA SU İÇMEMESİ İÇİN ÖZELLİKLE UYARIYOR ONLARI SU ŞİŞELERİYLE OKULA GÖNDERİYOR.NAPSIN KADINCAZ GÜVENEMİYOR OKULUN SULARINA.BU KONUYA ÇÖZÜM GELİRSE ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKÜRLER ABİ
Acaba denetleniyormu? Bende merak ettim şimdi. Su deposu konusunda en çok korktuğum olay, benimde bir kaç kez şahit olduğum üzere su deposunun olduğu çatılarda bol miktarda bulunan kuşlar ve bunların leşleri.Umarım yetkili arkadaşlar tedbiri elden bırakmıyorlardır.
admin;181684 wrote:Mustafa bey hatırlatmana sevindim. Havaların ısınması ile birlikte depoların daha sık denetlenmesinde fayda var.
Yani... Hemde çok sık denetlenmesi lazım.Malum, hepimizin çocukları öğrenim görüyor okullarımızda.Bende bu yüzden yaklaşık 2,5 yıl önce sizin tarafınızdan gündeme getirilen bu konuyu bu vesileylede hatırlatayım dedim. Şimdiden yetkili arkadaşlara, verecekleri emeklerden ve gösterecekleri hassasiyetten dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
kızıl elma;20592 wrote:ADMİN ABİ ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA PARMAK BASMIŞSIN.BENİM ABLAM DA YİĞENLERİMİ OKULDA SU İÇMEMESİ İÇİN ÖZELLİKLE UYARIYOR ONLARI SU ŞİŞELERİYLE OKULA GÖNDERİYOR.NAPSIN KADINCAZ GÜVENEMİYOR OKULUN SULARINA.BU KONUYA ÇÖZÜM GELİRSE ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKÜRLER ABİ
aynen başkan benim kardeşlerimde okuldan içmiyorlar...