İmamHatip Lisesi

IMAM HATIP LISESI MEZUNLARI (1985-86 DÖNEMI)

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

muharrem Üye
Osmancığım merhaba,nasılsın?
Abi o proğramı birazcık da olsa ben de izledim.
Neyse boşver.Sen nasılsın?Ne var ne yok?Bu horoz denen adam sence nerelerde?Arkadaşın uğradığı yok.Sanırım ona biraz yüklenmek gerkecek.Yoksa beyefendi pas vermiyor.Sen fikir üret,bende uygulamaya koyayım bu horozla ilgili.
Birilerine bedava internet bağlantısı gönderdiğim halde arakdaşlar yine de siteye uğramak zahmetine katlanmıyorlar.Onlar dua etsin bu sene gelemiyorum.Yoksa onlara bunun hesabını sorardım.
Yusuf'un annesi rahatsızmış.Allah'tan acil şifalar diliyorum.Ömer'in bir yakını vefat etmiş.Ona da Allah rahmet eylesin.
Herkese selamlar,saygılar.
Kardeşiniz TIKTIK
felsefefe Üye
Kadim Dostum
iyiki sen varsın Ahmet Horoz iş yoğunluğu nedeniyle yazamıyor. Önce iş sonra miş gelir miş. Ne bileyim ben
Sevgili Yusuf önce geçmiş olsun sonra yapabileceğimiz birşey varsa çekinme söyle.
Ömer Hoca sıra sana ve banada gelecek Allah Rahmet Eylesin sırası gelen böyle izin bile almadan gidiyor.

Sevgili Muharrem İzmir'de iş çıkarsa geleceğim bilesin ama yakında Nizip'teyim . Belki sende gelirsin ?

Boşver Muharrem kardeşim ama hiçbir aydınımız birşey üretemiyor. Çıkış yolumuz yüzyılalardır yok .... Oysa her kötü karşında İslamı bulmalı Kaptalizmin karşısına Sosyalizm çıkmamalıydı.

Nebileyim anlayamıyorum doğru düşünceyi bulmamız lazım.
Kant saf akıldan bahseder saf akıl nedir bilirmisin
Aynı şeyleri Platon idealarda şekillenidir.

Ancak bunların hepsi onları daha materyelizme götürür. Kant'tan ve Hegel'den Marks çıkar oysa müslümanlar fikir alanında konuşsaydı Kant'tan İslama varılırdı. Işık yoksa karanlık vardır. Işığı biz yayamıyorsak yuh bize.
Hegel bile ne söylediğini bilmeyip bocalar. Eğer İslam bir düşünce olarak orada olsaydı tüm bunlar olmayacaktı. Gelişme ve medeniyet kavramları üzerinde bu yüzden duruyorum. eğer bu iki kavramı açıklarsak insanları medeniyete ihtiyacı olduğunu görürüz. Gelişme bazan medeniyete zarar verir ve dur denmelidir. yada bir seçim yapın diye insanları, fikren doyurmalıydık.
Bilmeleri lazımdı.
yav çok konuştum hadi Allaha Emanet olun
Saygılar
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sevgili Yusuf kardeşe bende acil şifalar dilerim.
Ömer kardeşe de baş sağlığı diliyoruz.
Elbakihuvelbaki
muharrem Üye
Sevgili dostlar merhaba!Nasılsınız?
Kusura bakmayın,biraz arayı uzattım.zira tayin meselesi ile uğraşıyordum.Ama en sonunda hallettim.ilkönce eğimle beni ayrı ayrı yerlere vermişlerdi ama sonunda sağolsunlar hallettiler.
Yeri gelmişken tayinimin çıktığı yer "IZMR-KEMALPAŞA-ULUCAK" Ulucak,Bornova merkeze yaklaşık 15 kilometre.Okulumun ismi AYŞE-HASAN TÜRKMEN İLKÖĞRETıM OKULU.Artık adresimiz burası,haberiniz olsun.
Gelelim diğer konulara:
Admin kardeşimiz yazdıkların için arkadaşlarım adına ben teşekkür ediyorum.Zira onların bir süreliğine siteye girme imkanları olmayacak sanırım.Tekrar tesekkür ediyorum.
Ahmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!Arkadaşım öldüysen haberimiz olsun,yağıyorsan varlığını göster.Yoksa.......Bütün iyi dileklerimi sunuyorum...
Ayrıca, YUSUF'UN ışı NE OLDU? Eğer yapmazsan....
bütün iyi dileklerimi sunuyorum.
Osman kardeşim,sen nasılsın? Kusura bakma seni biraz yalnız bıraktım.Dedim ya tayinlerle uğraşıyordum.Sen o güzel fikirlerini yazmaya devam et.Baksana hızımıza ayak uyduramayanlar bir bir çekilip gittiler.Ama Allah'ın izni ile ben gitmeyi düşünmüyorum.Yani ben VALDO'nun yerinde değilim,olmayacağım da....

felsefefe Üye
Y o r u m s u z
Dünya liderlerini eşleriyle ağırlayan Sezer, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın eşine yasak koydu
Cumhurbaşkanı Sezer, "türbana kamusal alan yasağı"nı Çankaya'dan sonra Dolmabahçe'deki yemekte de işletti. Sezer 48 ülke liderine verdiği davete Türk Başbakanı ile Dışişleri Bakanı'nın eşlerini çağırmadı.
Yemeğe de Gitmedi
Sezer'in eşi Semra Sezer de çay davetine Emine Hanım'ı çağırmadı. Sezer, Emine Erdoğan'la tokalaşmamak için Başbakan'ın dün geceki yemeğine katılmadan başkente döndü.

Adım Adım Türban Krizi
* Sezer, Gül'ü İstemedi: Çankaya ve hükümet çevrelerinin aktardığına göre, ilk kriz hafta içinde ABD Başkanı Bush'un Ankara programının yapılması sırasında ortaya çıktı. Dışişleri Bakanlığı hazırladığı protokolde; Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Bush ve eşini havaalanında karşılayacağını Çankaya'ya iletti.
* Gül'ün Yerine Atalay Gitti: Sezer buna karşı çıktı ve Gül'ün 'türbanlı' eşiyle birlikte karşılamaya gitmesinin uygun olmayacağını bildirdi. Dışişleri diplomatları, Bush'un gezisi devlet başkanı düzeyinde olduğu için bu konuda karar verme yetkisine sahip olan Sezer'e, "Sayın Gül, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı olarak karşılamaya giderse daha iyi olur. ABD Başkanı Bush da eşi Laura Bush'la birlikte geliyor" açıklamasında bulundular. Sezer bunun üzerine Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ü yanına almadan gitmesi halinde protokolün uygulanabilir olduğunu, aksi halde başka bir bakanın karşılamada bulunmasını istediğini bildirdi. Sezer'in "Ankara Valisi eşiyle gider, Laura Bush'u da o karşılar" dediği ileri sürüldü. Kriz, eşi türbansız olan Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın Bush ve eşini karşılaması kararlaştırılarak çözüldü. Bush'u Ankara'ya gelişinde Devlet Bakanı Beşir Atalay, eşi Yıldız Atalay ile birlikte karşıladı.

Utanıyorum kendimden eşimden inancımdan
Utanıyorum tarihimden milletimden geçmişimden
Yasak koydum ruhuma vicdanıma kalbime
Ret ediyorum doğru olan her şeyi
Benimki kara sevda değilde neydiki ?

Saygılarımla
Bilgin Üye
Bazen yorumsuz yazılar, belki bir karikatür, bir fotoğraf sayfalar dolusu yorumdan daha kuvvetli değil midir?
felsefefe Üye
Merhaba aziz dostlar
bilgin kardeşim de kamusal alan konusunda sessiz ve gerçek halktan.
Bugün bu kamusal alan tanımına gireceğim. Bu kelime uydurukça bir kelime yani kelimenin kendisinde de meymenet yok. Sal eki Türkçede gibi manasına gelir ama uydurukça da yapım ekidir. Yani yeni bir kelime bulmak için (türetmek) kullanılır. Aslına bakarsan kamusal'ı kamu gibi anlamak gerek yani Padişahlık veya krallık devrinde halkı kendisinden izole etmek isteyen kral muhafızları ile sarayını koruma altına alır ve kendisini korur. Bu sahte kamu tanımıdır.
Ancak gerçekte ise bu anlam herkesin konuştuğu özgürce girip çıkableceği kapısı kapanmayan yerdir. Cami mesala bir kamusal alandır. Millet Meclisi mesela hükümet konakları vs.....
Ancak yeni tanımla başörtülü giremez olmuştur. Yani başörtülü halk değildir. halk kim o zaman?
Beyler siz kendinize halk aramıyorsunuz teba arıyorsunuz. Oysa biz artık krallıkla değil cumhuriyetle yönetildiğimizi sanıyorduk.

Sevgili Muharrem senin alanına girdim bu kamu kelimesini bilimsel olarak irdeleme imkanın varmıydı? Acaba
Aziz Dostum Ahmet Bey sende de buna ait daha güzel bir yazı varsa bekleriz.
Çok konuştum
Saygılar ve selamlar
muharrem Üye
Kardeşim Osman merhaba,nasılsın?
Osmancığım kusura bakma,uzunca bir süreden beri hızına ayak uyduramıyorum.Malumun tayinim İzmir'e çıktı.Bugünlerde hep bu işle meşgulum.Bir ayağım İzmir'de,bir ayağım Didim'de.Anlayacağın yamuldum.
Dostum, "kamusal alan"ın daha tam anlamı ile tarifi bile yapılamıyor.Ama birileri nedense kamusal alan diye tepiniyor.Halbuki diyecekleri çok basit"Birilerine bazı yerler yasak!" Fakat bu gerçeği ifşa etmek yerine Bektaşi mantığı ile işi yokuşa sürüyorlar.Meselenin özü bu.
"sal,sel" eki Türkçe değil.Fransızcadan gelme bir ek.Türkçede sadece "kumsal" kelimesinde olduğu söyleniyor.Ama öyle uyduruk kelimeler kullanıyorlar ki Türkçe'nin hiç bir döneminde kullanılmayan kelimeler.
Ben kafayı "ulusal" kelimesine taktım.Kelimenin kökü ulu,tamam.Ama bu yüce anlamına gelen ali(a uzun)kelimesinden türeme.Bizim dilimizde "ulumak" var.Şimdi yabancı dilden gelme diye "millet" kelimesini attık,ulus kelimesini kullanıyoruz.Ulus kelimesi Türkçenin hiç bir döneminde kullanılmadıki.Şimdi gel de bu kelimeyi millet yerine kullan.
Ama adamlara helal olsun,bir dili bozmak için ancak bu kadar çaba gösterilebilir.Bir ecnebi çocuğu bundan yüzyıl önce yazılan kendi dilindeki bir kitabı okuyup anlayabiliyorken benim insanım 25 yıl önce yazılan bir kitabı anlamakta zorlanıyor.İşte bu tür çalışmaların ülkeme faydası.....
Halkını anlamak istemeyen,onun anlayamayacağı kelimeleri uydurup kullanarak çağ? atlayacağını sanan zavallı? kus? beyinliler....
Dostum uzunca bir süre siteye giremeyeceğm.Malumun taşınma işim var.Ama bu ne kadar sürer bilemiyorum.Zira taşınma işinden sonra telefonumun ne zaman başlanacağını bilemiyorum.
HERKESİ SAYGIYLA SELAMLIYOR,ENGÜZEL GÜNLERİN SİZLERLE OLMASINI DİLERİM.

SELAMLAR,kardeşiniz Muharrem
felsefefe Üye
Aziz dostlar
herkes gitti ben yanlız gidemiyorum

Devletim benim devletim. Normal insanları rencide etmek onları üzmek halkın psikolojisine zarar verecektir.

Oysa bir devlet halkıyla vardır. Halkının sevmediği istemediği kuralları benimseyen kabullenen devletler dışardan gelen saldırılarda zor durumda kalacaklardır.

Bir zamanlar İskender (achill) vardı oysa şimdi yok bir zaman SSCB vardı şimdi yok koministler hiç bir zaman halkına güvenmezlerdi Kominist parti üyelerinin iıi gücü ajanlık yapmaktı. şimdi CHP'de benzer bir akılla yönetiliyor.
Demek Deniz Baykal başbakan olsa vay halimize yandık yandık

Halkına güvenmeyen gücünü halktan almayan herşey yok olacaktır.
Zulüm payidar asla olmaz Saddam yıllarca halkına zulüm yaptı. Ne oldu müttefikleri onu yerle bir etti. Kulağı çınlasın Mehmet Kılıç Hocamız yemek yolunda kurulan dostluklar ayak yolunda bozulur derdi.

Menfaatler için dost olunmaz sadece beraber çalııılır, ancak insanlar için menfaat gerçek dostluktan öneli ise vay halimize

ıu anda hükümeti eleştiremiyorum eleştirmeye kıyamıyorum Ak parti güzel insanların inananların partisi MHP ve Refah parti durumuna düşmenizi istemeyiz. Hele MHP bizi o kadar çok hayal kırıklığına uğrattı ki bizim partilerimizden biri demek bile aklımıza gelmiyor.
Ancak tüm partilerimizi seviyoruz lütfen eıer halk biz isek bize güvenin ki bizde size güvenelim.
Deıerli Milletvekilimiz Av. Mustafa Yılmaz bey sizin yeriniz sol partiler deıildir sizin karekteriniz sol insanlara benzemiyor vazgeçin uğraşmayın bırakın sol dağınık kalsın Türkiye için .......

Padişah Vahdettin olacağınıza Mustafa Kemal olun

Selamlar Saygılar
Simovic Üye
Selam arkadaslar
Simovic Üye
Su an mehmet aslanoglu ile beraberim. eski gunlerden konusuyoruz. herkese cok selam.
Simovic Üye
Nizip'e ilk gelene mercimekli köfte ile pancar eşkisi yanında da buz gibi ayran içireceğim. ilgililere duyurulur.
felsefefe Üye
Aziz dostlar yazmak güzel bir şey o kadar işin içinde birçok arkadaşlarım yazamakta zorlanıyor. Sevgili Muharrem ev taşıma işini bana yükleseydin ben evini taşırdım. Biliyorsun ben eskiden Tuzcuoğlu taşımacılığın muhasebe müdürüydüm. İzmir de de şubemiz vardı. Her neyse hallettin herhalde ALlah yardımcın olsun. Ben sana bir şey diyeyim bizim aziz kardeşimiz Bahri Doğan'nın babası vefat etmiş hemde iki ay olmuş. Ben dün öğrendim.(Nizipteki arkadaşlara çok kızdım hiçbiri birşey demedi. Kendisine başsağlığı ve İsmet amcayada Allahtan rahmet dilerim.
Neyse Allahtan bir mani olmazsa ayın 17sinde ordayım. Diğer arkaşlardan önce gelmeye çalşıacağım. Bu pancar eşkisi nasılmış göreceğiz.
Bugün felsefe yapmayacağım aslında ellerim fikir yazısı yazmakta zorlanıyor ama yinede yazmayacağım .
Ha bu arada Gerçek hayat dergisinde bu hafta reklamım var 5. sayfasında herkes birtane alsın.!!(lütfen)
Selamlar saygılar
muharrem Üye
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
Kusura bakmayın uzunca bir süredir yazmak mümkün olmadı.Hepinizi sayg? ile selamlıyorum.Ayrıca değerli arkadaşımz Simoviç Bey'e de hoşgeldiniz diyorum.
Öncelikle bir duruma açıklık getireyim Osmancığım,Bahri'nin babasının vefat haberi sanırım yanlış.Çünkü hem Ömer ile hem de Reşat ile görüştüm ikisi de haberi doğrulamadılar.Ama yine de araştırıyolar.Sen nasıl öğrendin?Bahri'nin telefonu varsa bana mesaj veya email ile bildir.Onu arayayım.
Amaaa en önemli haberlerden birisi yine bende sanırım.Geçenlerde sevgili kardeşim KELTOŞ İhsan ile görüştüm.Garibimi yollamışlar Bolu'ya.Onun sesini duymak güzel oldu benim için.Ona tesekkürlerimi ve de saygılarımı iletiyorum.Allah razı olsun ondan bizi hatırlayıp aradığı için.Ama elimden artık kurtulamaz zira fırsatım oldukça inşaallah onu arayacağım.Ayrıca onu arayıp işletmek hoşuma geliyor.Bu simgeler de onun için.
Osmancığım senin eski şirketin ev eşyası taşıyor muydu?Cevabın evet ise bana bir fiyat alsana İzmir şubesinden.Yerim ULUCAK.
Bu arada bazı arkadaşlar siteye eski kullanıcı adı ile giremiyorlarmış.Sevgili Admin kardeşim,Ömer Kılıçparlar arkadaşımızın kullanıcı ismi ve şifresi konusunda bize yardımcı olursan sevinirim.Gerekli bilgileri benim email adresime yollarsan seviniriz. mbilgehan@superposta.com mubilgehan@mynet.com.
Şimdilik yazacaklarım bunlardan ibaret.Herkesi en derin sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Allah'a emanet olunuz.
Kardeşiniz TIKTIK
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Sevgili muharrem kardeş, şifrelere bende ulaşamıyorum ve kimin şifresi nedir göremiyorum, çünkü bunlar en gelişmiş şifre algoritması ile korunuyorlar. ama isteğin üzere ömerk kardeşin şifresini senin şifren ile aynı yapt?m, artık kendisine bildirirsin, sonra isterseniz kendi şifrelerinizi değiştirebilirsiniz.
Şfiremi unuttum linkine tıklasa idi aynı işlemleri kendiside yapabilirdi, hadi kolay gelsin bi aksilik olursa bana özel mesaj atabilirsiniz.
felsefefe Üye
Sevgili Muharrem bana sevindirici bir haber mi verdin.
Bahrinin Babası için Banada Nizipten gelen bir akrabamız söyledi babama sordum oda bilmiyorum dedi inşaallah dediğin doğrudur.
İhsan Bolu'da öylemi bana yakın gelen bir arkadaş daha neyse hayırlı olur onun için.
Nakliyat için bilgiyi e-mail olarak göndereceğim.

Aziz arkadaşalarım ben epeydir yazmıyorum kafam yerinde değil bugün bir konu vardı ama unuttum.

Ahmet hakan Sabahta yazıyor biliyorsunuz bir alıntı yapmak istedim
Sadık Albayrak'ın düğünden birkaç gün önce söylediklerine bakalım: "Biz dün neysek bugün ve Allah ömür verirse, yarın oyuz. Biz Allah'ın izniyle çocuklarımızı da öyle yetiştirdik. Başbakan'ın yaptığı icraatla gurur duyarım, bu gurur benim en büyük beklentimdir." (Dünden Bugüne Tercüman).
Siz hiç bu zamana kadar bir başbakan dünürünün düğünden önce böyle şeyler söylediğine tanık oldunuz mu?
Ve belki de daha can alıcı bir soru:
Siz hiç bu zamana kadar bir başbakanın ya da herhangi bir siyasi elitin, kızını ya da oğlunu evlendirirken, dünürünü "en zenginler" arasından seçmediğine tanık oldunuz mu?

Saygılarımla
muharrem Üye
Osmancığım merhaba,nasılsın?
Bugün Reşat aradı,Bahri'nin babasını görmüş.Anlayacağın haber kesinlikle yalan.
Selamlar,sevgiler.
Simovic Üye
Bahri'nin babası sadece hasta. Vefat olayı yok.Almanya'daki Atilla Kurt'a ve tüm dostlara selamlar.
omerk Üye
Merhaba arkadaşlar
uzun bir aradan sonra nihayet girebildik siteye
nasılsınız iyimisiniz
selamlar
felsefefe Üye
Aziz arkadaşlarım hepinizden teyit aldım vede sevindim Bahrinin babası için
Simoviçte yazdığına göre (nede olsun Bahri onun memuru) şimdi Bahri bana kızacak olsun
Sevgili Simoviç nasılsın sağlığın iyimi?
Ben size bu simoviç hakkında bir anımı anlatayım.
Neyse haftaya kalsın.
Karadaş tatile mi çıktı acaba Sevgili Ömer yazdı ama Karadağ yok. Hele Salim hiç yazmadı Be efendi çok çalışıyormuş. Görevi ne onun biliyormusunuz Çöpçü Müdürü Avcılar belediyesinde.

Yusuf Nalçacı sana hiçbirşey diyemiyorum fırsatın olamayabilir ama Reşat o hep boş geziyor ama iki satır yazmıyor. Şimdi reşat nediyordur biliyormusunuz "Yav ben ne yazim aklıma birşey gelmiy. Havada çok sıcak." hehehehehehe (Bu da reşatın efekti).Nizip parkında
gezmek varken. Sende haklısın 17 Numara görüşeceğiz.

Gelelim derin meselelere

İmparator Bush seçime gitmeme kararı almaya çalışıyor. Seçime gitmezse Bush'ta tahtından inmez. Süper bir fikir buldum. Büyük başkan sen ne yap biliyormusun Amerikaya asker gönder işgal et olayı kökünden çöz. Teksas vilayeti Amerikada bağımsızlığını ilan etmiş ve savaşmış tek vilayet hatat Teksas Kurtuluş Ordusu bile var tereör filan yaptılar. (Bu söylediklerim şaka değil) Ama diğer vilayetler tarafından örgütün elemanları yok edildiler. Adamlar terörist diye yok edildi. Yav bu amerikada hiç insan hakkı yok. Ayrıca kitle imha silahı da var Yav varya senin Amerikayı işgal etmek için çok nedenin var. Komşularını güç kullanmakla tehdit ediyor. vs vs Sen bunları bahane edip oraya saldır ve işgal et. Hem hepside doğru it is right. Sonra enaz onyıl daha başkansın
Bu da sana Dünyayı yok etmek için yeter ondan sonrası mı? On yıldan sonrası yok zaten sayende Dünya da kalmamıştır sen ayda bir koloni kurup oraya yerleşirsin.
Bak bu fikirleri senin için yazıyorum. Birde yakınlarına çok dikkat et biliyorsunu sezar bürütüs tarafından arkadan bıçaklanmıştı. Es kaza Parti karşına en yakın arkadaşını rakip olarak çıkartıp senide tahtından indirebilir. Sen en iyisi önce partiyi işgal et sebep mi?
Onuda Deniz Baykal'a sor o bu konun uzmanı.Sana süper fikirler verir. Hatta onu yanına al danışmanlık yaptır bizde kurtuluruz. Hizipçilik yapıp partiyi mi böler. Eeee gülü seven dikenine katlanır.

Saygılarımla
muharrem Üye
Osmancığım,ilgine tesekkürler.
İhsan'ın telefonunu email adresine yolladım.selamlar
felsefefe Üye
Derviş, asıl sorunun türban değil, kadınların siyasal ve ekonomik alanda etkinleştirilmesi olduğunu belirterek, "Yasalar çıkarıp kadınların şirket yönetimlerinde daha fazla yer almasını sağlayabiliriz. AKP'nin kadınların yolunu açmadığını görüyoruz. CHP, AKP'nin tersine yerel seçimlerde daha fazla kadın aday çıkarabilirdi. türbanlı bir belediye başkanımız olsaydı, türban meselesi kendiliğinden çözülürdü" görüşlerini öne sürdü.

(Milliyet gazetesi bügünkü sayısı)

Aziz dostlar
CHP farklı bir imaj peşinde veya solda yeni bir parti kurulabilir. Derwish açıklama yaptı okuyunca bunun bir kamuoyu araştırması olduğunu hepimiz görebiliriz de. Solda bu tutar mı? Yeni parti veya yeni imaj. Oysa bir parti istenince kurulmaz şartlar gerekince kurulur. Yani sen bir parti kurup kamuoyunun isteklerini söyleyebilirsin. Ancak oy verenler sana inanır mı güvenir mi arkandan gelir mi?
Zor zor efendi bu zor.

Solda bulunan kurmaylar Türk halkının sorunlarıyla ilgilenmiyorlar onların sorunları başka. İşsizlik Açlık sefalet terör hırsızlık rüşvet ve vatana ihanet suçu çıplaklık dini bilgilerin öğrenilmesi. Bunlar onlar için önemli değildir. Halkımız bunlara cevap arayanlara oy verir. Ya solun sorunları olan avrupalı olmak onlar gibi giyinmek ve yaşamak (domuz etide yiyecek miyiz?)çıplak gezmek kadınların ayrı erkeklerin ayrı yaşaması flört etmek genelevi açmak kavramlar halkta pek ilgi çekmiyor.
Ya bu sol neden böyle oldu diye marksistler kafa yoruyor. Bende onlara yardımcı olayım dedim. Hele sol markistslere şöyle desin "gölge etmeyin başka ihsan istemez"

Yav benim bir kampanyam vardi İmam Hatiplere iş kurusu devamını getiremedim yarın bu konuda yazacağım.
Selamlar Saygılar
ihsan Üye
Arkadaşlar, selamlar saygılar hepinize,
felsefefe Üye
Sevgili ihsan sesini duymak ne güzel bana yakın gelmişsin ben Nizipten dönüşte görüşelim ne olur

Selamlar saygılar
muharrem Üye
Vay iki gözüm İhsan'ım kardeşim hoşgeldin.Seni
burada görmek bizim için gerçekten güzel.İnşaallah seninle de tatlı sohbetler yapacağız.Tekrar hoş geldin.
Ömerciğim kuru bir selamla olmaz bu işler.Yaz birşeyler.Ayrıca Jozef nerde?Onu da getir arasıra da neşemizi bulalım.
Selamlar,sevgiler.
TIKTIK

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim