Nizipde Spor ve Gençlik

Fb 2 - Psv O

Görüntülenme: …

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

esera79 Üye
atas;106414 wrote:ben sana katılmıyorum biz siyah beyaz dogduk siyah beyaz ölecegiz biz senin gibi degiliz kardeşimmmmmmmmm:D

beşiktaş böyle giderse sevgili ablacım zaten karara karara ölürsünüz merak etmeyin yol yakınken fenere katılın derim zararın neresinden dönerseniz kardır canıııııııımmmmmmmmm:D
nizip güzeli Üye
esera79;106194 wrote:bence artık fenere takılsınlar ve üzülmesinler :)

BİR GÜN HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK

evet ablacım haklısınız birgün herkes fenerli olacak ama geriye kalan 364 gün galatasaraylı ...:)
nizip güzeli Üye
esera79;106787 wrote:beşiktaş böyle giderse sevgili ablacım zaten karara karara ölürsünüz merak etmeyin yol yakınken fenere katılın derim zararın neresinden dönerseniz kardır canıııııııımmmmmmmmm:D

olumsuzlukların olması insanların tuttukları takımları bırakması için bir sebep midir sizce?fenerbahçe aynı durumda olsaydı siz de öyle mi yapacaktınızzzz??
:confused::confused:
nizipli_mehmet Üye
bilende konusuyor bilmeyende ya işte ona bitiyorum ya hayatın da bir kere maç izleyende konuyorya helal olsun
esera79 Üye
nizip güzeli;107900 wrote:olumsuzlukların olması insanların tuttukları takımları bırakması için bir sebep midir sizce?fenerbahçe aynı durumda olsaydı siz de öyle mi yapacaktınızzzz??
:confused::confused:

tabiki tuttugum takımdan vazgeçmem nizip_güzeli bizimki espiri tabiki,burda birazcık sevgili ablamı kızdırıyorum,ha ayrıca fenere karşı büyük bir sempatim var,eşim aşırı derecede fanatik oldugundan dolayı, onun çift kişilik kombinesi var sürekli gidiyor bende çocuktan vakit buldukça beraber gidiyorum gitmedigim zamanlarda dijitürkten seyrediyorum hiç bir fener maçını kaçırmam bilgiminde fena olmadıgını düşünüyorum.:)

Bu konu yeni yanıtlara kapalı.

WhatsApp iletişim