Arkadaşlar bilmiyorum bu konu benim dikkatimi uzun zamandir cekmisti sizlerlede paylasmak istedim. Nizip merkezde bulunan yeni itfaiye binasinin mevki olarak gercekten tehlikeli ve hic te alakası olmayan bi yerede yapılmasına bi anlam veremiyorum. 3-4 tane okulun yol guzergahında bulunan ve kalabalık bi cadde olan lise caddesine bir yesil alanın yıkılarak yerine yapılması mantıklı gelmiyor. arkadaslar dusunun bi yangın cıktı ve okul cıkıs saatine denk geldi yangında dakikalar hatta saniyeler onemlidir. ogrencilerimi bekleyecek arac yada beklemeyip hızlı giderken bi cok kisinin canını tehlikeye atacak. bu tur kurumların bence mumkun oldugu kadar daha stratejik ve cevreyi etkilemeyecek yerlere kurulması gerek..
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip İtfaiye Binasi mevki olarak ideal mi ?
Görüntülenme: …
Itfaiye Binasinin Nerde Olduğu önemli Değil çünkü Okul Saatinde Okul Etrafinda Yangin çiksa Da Itfaiye Yine Okul çevresinden Veya önünden Geçecek. Bana Göre Bireylerin Itfaiye Veya Diğer Acil Ulaşmasi Gereken Araçlarin Siren Seslerini Duyduğumuz Zaman Ne Yapacağimiz önemli.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Ne Mutlu Türküm Diyene
oda farklı bir bakış acısı zeynel ama bence yinede bu gibi kurulusların yogun sehir trafiginden uzak olan alanlarda kurulması daha mantıklı. tabii halkımızı bilinclendirmekte önemlii
büyük şehirlere dikkat etinizmi bilmiyorum geneli şehir içinde oluyor
şehir içinde olması daha iyi
Şehrin tam merkezi olması şu yönden iyidir; hangi mahallede yangın olursa olsun eşit mesafe göz önünde bulundurulduğunda aracın yangın mahalline varış sürecide eşit olacaktır. Olaya bu yönden bakarsanız hak verirsiniz.
arkadaslar sehir merkezi içerisi veya dışarısı tartışması degil benim dikkat çekmek istedigim konu; yine sehir icerisinde olsun ama bu tur kurumların daha az tehlike arz eden yerlerde kurulmasıdır.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.