NİZİPTEKİ İŞVERENLER İŞÇİNİN HAKKINI VERİYORLARMI?
Arkadaşlar benim burada değinmek istediğim bir konuda Nizipteki işyerlerinde çalışşan işçi emekçi arkadaşlarımız.Maalesef işçi arkadaşlarımız emekleri
018_Sizden Gelenler
Arkadaşlar benim burada değinmek istediğim bir konuda Nizipteki işyerlerinde çalışşan işçi emekçi arkadaşlarımız.Maalesef işçi arkadaşlarımız emekleri
ŞİMDİ KASKONUZ PEŞİN FİYATINA 12 AY TAKSİTLE TEPEDELEN SİGORTADA YAPILMAKTADIR. MAXİMUM,CARDFİNANS,BONUS VE HSCB KREDİ KARTLARINA 12 AY TAKSİT İMKANIN
Nizipli çiftçi üreticiler tarım sigortasına ne kadar önem veriyor? Niçin tarım sigortasına önem verilmiyor. yeterince bilgi sahibi değiller mi? Hükume
AVİVA SİGORTANIN ALTERNATİF ÜRÜNÜ ARACIMIN ÇARPIŞMA TEMİNATI TEPEDELEN SİGORTADA SATIŞA SUNULMAKTADIR. ÜRÜN ÇARPIŞMA DURUMUNDA KUSURLU DA OLSANIZ KEND
Geçen sene Istanbul’da yapilan Zeugma platformu olusturma toplantisinda 40-50 kadar Nizipli bir aradaydik. Çogumuz birbirimizi zaten tanidigimiz halde
“Onlar iktidara geldiklerinde düşmanlarını kendilerine dost edindiler. Dostlarından uzaklaştılar. Fakat düşmanları onlara dost olmadı, ama dostları on
İnebahtı Deniz Savaşından Sonra Osmanlı’nın Yeni Bir Donanma Yapmaları Osmanlı Devleti 1571 yılında korsan yatağı haline gelmiş olan Kıbrıs adasını Ve
Bugün Amerika’nın Irak ve daha genel bir ifadeyle Ortadoğu’daki politikası kaos politikadır. Yani, bölgedeki tüm dengeleri yerinde oynatarak anarşi ve
Sonsuza kadar değer ve anlamını kaybetmeyecek o- lan yöremiz atasözlerinden bugün de bir buket sunuyo- rum. Lütfen tek tek, yavaş yavaş okuyalım. - An
TÜRKİYE 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere endekslenmiş durumda. Bu seçim aslında Türkiye için genel seçimin dışında DEMOKRASİ SE
Zannediyorum şehit cenazeleri konusunda tashihinde en çok zorlanacağımız husus şehadet haberinin alınmasıyla başlayan ve defin sonrasına kadar aralıks
*BIR ANADOLU MASALI* Bir Anadolu masali gibi az gittim, uz gittim! Gölbasindan, Balikesir’e (ögrencilik yillarim) oradan K.Maras’in Pazarcik ilçesinin
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çıkmaza girmesinin ardından hükümet erken seçim kararı aldı. 22 Temmuz 2007 tarihinde Türkiye sandık başına gidecek. Gen
22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde adaylar hemen hemen belli oldu. Bazı partiler ittifak ve birleşme sebebiyle adaylarını vermek
7 yıl önce Nizip’e ilk geldiğimde o kadar çok sigortacı tabelası gördüm ve şaşırdım.Bu durum sektör hakkında yanıltıcı bir görünümden ibaretmiş. Sonra
İlginizden dolayı tşk.ederiz......
Son günlerde meydana gelen işçi çıkarmaları ve bazı işçi kardeşlerimizle görüşmelerimiz neticesinde bu formu açma gereğini hissettim.gördüm ki çoğu iş
TEPEDELEN SİGORTADAN BİR YENİ HİZMET DAHA . DÜNYANIN 5. BÜYÜK SİGORTA ŞİRKETİ OLAN AVİVA SİGORTANIN A ACENTELİĞİNİ NİZİPLİ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE
Nizip Bölgesi Milletvekili Adaylarından Henüz Ses Yok Kasım 2007’de yapılacak genel seçimler öncesinde siyasi partilerde geçmiş yıllara göre büyük bir
Özlem? ? Özlem… İlk özlem ana rahmine düştüğümüz anda başlar.. dışarıdaki hayata çıkma çabasıyla… farkında olmadan neyi özlediğimizi bilmeden ilk kalp
TEPEDELEN SİGORTA YENİ BİR ATILIM YAPARAK YUSUF UYGUR İŞHANINDAKİ BÜROSUNU ADLİYE KARŞISINDAKİ YENİ YERİNE TAŞIMIŞTIR. TEPEDELEN SİGORTA ÖZELLİKLE KAS
NİZİP AVUKATLARI HAK ARAMA EYLEMİNİ BAŞLATTI Yaklaşık 10 aydır CMK alacakları ödenmeyen avukatlar TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNİN almış olduğu kararla 09.0
Ceyar Artık Bizden Biri Hayat ne kadar da hızlı değişmekte veya değiştirilmekte. Bu başkalaşım öyle derin ve sessizden yaşanıvermektedir ki, hayatı ar
Lise 10.sınıflarda göçlerle ilgili ünitede öğrenciler arası ister tek başlarına ister grup olarak makale yarışması düzenledim.konu olarak göç,nüfus,do
At arabalari -------------------------------------------------------------------------------- At arabalari artik Nizip'ten kalkmali. Evet 100 yillik N
Alt yapı problemi -------------------------------------------------------------------------------- Gaziantep'in Yeşil ilçesi diye bilinen Nizip'te maa