Dini Siyasete Alet edenler
Nereden nereye diye şöyle bir tahlil yapıyorum kendi kendime.Müslüman insanların yaşam tarzlarına Agresif yaklaşan kesim şu an entresan fikirlerle ins
018_Sizden Gelenler
Nereden nereye diye şöyle bir tahlil yapıyorum kendi kendime.Müslüman insanların yaşam tarzlarına Agresif yaklaşan kesim şu an entresan fikirlerle ins
Parlamenter Geçmişimiz Türk tarihindeki ilk seçim 1876 yılında l. Meşrutiyet’in ilanı ile ll. Abdülhamit döneminde yapıldı. İlk parlamento 20 Mart 187
Son zamanlarda özellikle Niziplilik kültürünün ön plana çıkması tüm Niziplileri sevindiriyor.Yıllardır hep eleştiri alan bu konu yavaş yavaş istenilen
Değerli Nizip Com.üyeleri ve misafir üye arkadaşlar, firmalarınızla ilgili muhasebe mali müşavirlik konularında takıldığınız ve sorularınız olunca yar
hukuki sorularınız ve sorunlarınız olursa memnuniyetle yazabilirsiniz. konuşup tartışabiliriz.bu çalışma site üyelerimize hizmet amaçlı olup hiçbir ti
Bugün 31 adet ilimizden büyük ve ve vilayete aday olan NİZİP'imizde sizce yeterince sosyal tesis ,spor ve eğlence alanı var mı? Evinize geliyorsunuz y
Ben Tahir GALİ’nin torunun oğluyum.Osmaniye ilinde polis memuru olarak görev yapmaktayım.Büyük dedemle ilgili Ramazan TARHAN’ın kaleme aldığı “Kurtulu
Dört yil kadar önceydi. Mersin’deki Kanal 33’ün yayin ekibi ilçemizle ilgili bir program yapmak için Nizip’e gelmislerdi. Çekim sonrasi artik isleri b
Sitemizin Hukuk ve Muhasebe bölümünden sevgili Zekeriya Tepedelen hocama bir sorum, daha doğrusu SSK hakkında bir sorunum var onu sormak istiyorum. İn
[ı] merhaba degerli nizip com üye arkadaslarım acmıs oldugum konu ıle ılgılı sızlerı kış donemı de geldıgı ıcın bıraz aracınızın kıslık oto lastik ve
Zeugma’nın Dünya Tarihine Ögrettikleri Birçok alanda bilimsel araştırmalara konu olan Zeugma antik şehrinin konumu ve bu şehirden çıkartılan eserler h
Merhaba sevgili nizip.com dostları, Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. nizip.com'da sizlerle yeniden inşallah bundan böyle
Daha kısa bir süre öncesine kadar, sadece birkaç bankanın bulunduğu 29 ilden büyük olan 130.000 nüfuslu ilçemiz, gösterdiği hızlı büyüme ile özel sekt
Nizip İlçesi, Gaziantep İlimize bağlı yerleşim birimlerimizden biri. Her yerleşim birimimizle olduğu gibi (pek çok demek daha doğrudur) Nizip ilçemizl
Son birkaç yılın moda deyimi ile küreselleşen dünya ekonomisinde markalar artık ne sınır tanıyor ne de şehir..Bir bakıyorsunuz bir Alman firması Honko
Sevgili Dostlar! Miraç kandili nedeniyle ellerin göğe kalktığı bu günlerde sizleri duaya çağırıyorum. Bu mubarek günlerde yapılan dualar, inşallah bir
on gün kadar önceydi. Bir işim için dolmuşla Nizip’ten Antep’e giderken geri dönmek için nereden dolmuşa bineceğimi sorduğumda, yanımdaki kişi, bedest
Tüm haber siteleri Flash haber olarak veriyor: Dinci yazar 80 yaşındaki Hüseyin ÜZMEZ mudanya'da 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etti diye. Bir çok tara
Bizler genç kuşak olmamıza rağmen hala büyüklerimizden gördügümüz bir çok güzel edep davranışları ile büyüdük.Hepiniz biliyorsunuz ki Nizip köşe başla
EGITIM VE GELENEK Ülkemizdeki gençlerin geldigi son nokta hakkinda bildigim ve duydugum bazi özellikleri sizlere anlatayim. Bu ülkenin geleceginin büy
Öğrencinin verdiği destekle Tüm başarılara Bayrak açan. Öğretmenlerdir… Başarının verdiği sarhoşlukla Yıldızlara doğru uzanan. Öğretmenlerdir… Zafere
Gaziantep’in Nizip İlçesi yıllardır İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanına tatlıcı,fırıncı,kebapçı ve aşçı yetiştiriyor.Genelde aşçılarıyla
Fransanın soykırım iddialarını resmen tanımasının ardından Ermeniler, ilk büyük zaferlerini kazandıklarını düşünebilirler. Tabi bu Türkiyeye yönelik y
Kültürel ve ekonomik emperyalizm küçücük dünyamızda hükümranlığını sürdürmekte. Harcayacağımız paranın miktarından, harcayış biçimimize varan dayatma
5084 Kapsamındaki İşyerlerinde Asgari Geçim İndirim uygulama 5084 sayılı Kanun kapsamında bulunan illerde, çalışanların ücretleri üzerinde yapılacak a
H ayat her geçen gün ömrümüzden çalarak geçiyor. İnsanlar elinde olmayan sebeplerden dolayı sevdiklerinden ayrı yaşamak zorunda kalabiliyorlar. Tabi b
Arkadaşlar 2008 Yilinda Uygulamaya Geçirilen Yeni Mevzuatlar Ve Buna Bağli Haklarimizi Biliyormuyuz ? Yorum Ve Haberlerinizi Bekliyorum. Av. Zekeriya
Öldüğünün haberini yoğunluğumdan dolayı geç öğrendim. Geç öğrendim derken, her haberin ehemmiyetine göre bu geç veya erken öğrenişin değişeceğini hatı