018_Sizden Gelenler

018_Sizden Gelenler

Konular

212 konu

Dini Siyasete Alet edenler

Nereden nereye diye şöyle bir tahlil yapıyorum kendi kendime.Müslüman insanların yaşam tarzlarına Agresif yaklaşan kesim şu an entresan fikirlerle ins

ibrahimher 11 cevap

Siyasi Tarihimiz ve Darbeler

Parlamenter Geçmişimiz Türk tarihindeki ilk seçim 1876 yılında l. Meşrutiyet’in ilanı ile ll. Abdülhamit döneminde yapıldı. İlk parlamento 20 Mart 187

ibrahimhaliler 5 cevap

SMMM-Nizip

Değerli Nizip Com.üyeleri ve misafir üye arkadaşlar, firmalarınızla ilgili muhasebe mali müşavirlik konularında takıldığınız ve sorularınız olunca yar

canelsgorta 5 cevap

hukuk

hukuki sorularınız ve sorunlarınız olursa memnuniyetle yazabilirsiniz. konuşup tartışabiliriz.bu çalışma site üyelerimize hizmet amaçlı olup hiçbir ti

kılıçbalığı 34 cevap

SİZCE YETERLİMİ

Bugün 31 adet ilimizden büyük ve ve vilayete aday olan NİZİP'imizde sizce yeterince sosyal tesis ,spor ve eğlence alanı var mı? Evinize geliyorsunuz y

Yılmaz Korkmaz 9 cevap
Nizipcom Sitesine Teşekkür

Nizipcom Sitesine Teşekkür

Ben Tahir GALİ’nin torunun oğluyum.Osmaniye ilinde polis memuru olarak görev yapmaktayım.Büyük dedemle ilgili Ramazan TARHAN’ın kaleme aldığı “Kurtulu

kaçankulp 10 cevap

Aracınızın Lastik Bakımı

[ı] merhaba degerli nizip com üye arkadaslarım acmıs oldugum konu ıle ılgılı sızlerı kış donemı de geldıgı ıcın bıraz aracınızın kıslık oto lastik ve

dreamlike_027 0 cevap

Merhaba sevgili dostlar

Merhaba sevgili nizip.com dostları, Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. nizip.com'da sizlerle yeniden inşallah bundan böyle

bekirsen 7 cevap
Nizip Bankaların Gözdesi Oldu

Nizip Bankaların Gözdesi Oldu

Daha kısa bir süre öncesine kadar, sadece birkaç bankanın bulunduğu 29 ilden büyük olan 130.000 nüfuslu ilçemiz, gösterdiği hızlı büyüme ile özel sekt

ibrahim 18 cevap

Nizip'in Tanıtımı

Nizip İlçesi, Gaziantep İlimize bağlı yerleşim birimlerimizden biri. Her yerleşim birimimizle olduğu gibi (pek çok demek daha doğrudur) Nizip ilçemizl

Mustafa Bilici 0 cevap
Nizipli Lejyonerler-1

Nizipli Lejyonerler-1

Son birkaç yılın moda deyimi ile küreselleşen dünya ekonomisinde markalar artık ne sınır tanıyor ne de şehir..Bir bakıyorsunuz bir Alman firması Honko

mehmetparlar 5 cevap

28 Şubat Tekerrür edebilir mi?

Tüm haber siteleri Flash haber olarak veriyor: Dinci yazar 80 yaşındaki Hüseyin ÜZMEZ mudanya'da 14 yaşındaki bir kıza tecavüz etti diye. Bir çok tara

ibrahimher 1 cevap

Nizip'te Edep

Bizler genç kuşak olmamıza rağmen hala büyüklerimizden gördügümüz bir çok güzel edep davranışları ile büyüdük.Hepiniz biliyorsunuz ki Nizip köşe başla

ottomanempire 7 cevap

EGITIM VE GELENEK

EGITIM VE GELENEK Ülkemizdeki gençlerin geldigi son nokta hakkinda bildigim ve duydugum bazi özellikleri sizlere anlatayim. Bu ülkenin geleceginin büy

ibrahim şimşek 1 cevap

***Öğretmenler Günü(m)***

Öğrencinin verdiği destekle Tüm başarılara Bayrak açan. Öğretmenlerdir… Başarının verdiği sarhoşlukla Yıldızlara doğru uzanan. Öğretmenlerdir… Zafere

ibrahim şimşek 9 cevap

Ermeniler ve Biz

Fransanın soykırım iddialarını resmen tanımasının ardından Ermeniler, ilk büyük zaferlerini kazandıklarını düşünebilirler. Tabi bu Türkiyeye yönelik y

nizip.com 3 cevap

Moda Üzerine

Kültürel ve ekonomik emperyalizm küçücük dünyamızda hükümranlığını sürdürmekte. Harcayacağımız paranın miktarından, harcayış biçimimize varan dayatma

sabiha dogan 7 cevap

Vergi Ve Finansal Konular

5084 Kapsamındaki İşyerlerinde Asgari Geçim İndirim uygulama 5084 sayılı Kanun kapsamında bulunan illerde, çalışanların ücretleri üzerinde yapılacak a

SEFERVAKTİ 0 cevap

Nizip'ten ayrılmak

H ayat her geçen gün ömrümüzden çalarak geçiyor. İnsanlar elinde olmayan sebeplerden dolayı sevdiklerinden ayrı yaşamak zorunda kalabiliyorlar. Tabi b

bekirsen 1 cevap

Bir Tarihçi Gözü ile Benazir Butto

Öldüğünün haberini yoğunluğumdan dolayı geç öğrendim. Geç öğrendim derken, her haberin ehemmiyetine göre bu geç veya erken öğrenişin değişeceğini hatı

sabiha dogan 9 cevap
WhatsApp iletişim