İş/ Eleman
İş/ Eleman
Konular
80 konuİş/Eleman Böcek tim zirai ilaçlama
Halk sağlığı için Ev,İşyeri ve Ofis ilaçlamaları mevcud alanda değişiklik yapmadan ve ortamı terk etmeden yürüyen uçan ve kemirgenlere karşı güvenle i
İş/Eleman Ayakkabı iş arabası plastik raf imalatı,satışı
Ayakkabı imalatı esnasında kullanılan kalıba çekilmiş iş taşıma arbalarının plastik raflarının imalatını yapmaktayım 25 adetli bağ olarak satışa sunul
İş/Eleman ayna bayan ve çocuk kuaförü
ayna bayan ve çocuk kuaförü işyerimizde calıştırılmak uzere sıtajer part taym bayan elaman alınacaktır AYNA BAYAN VE ÇOCUK KUAFÖRÜ mımarsınan mah: lıs
İş/Eleman (Bayan eleman aranıyor) Bayan kuaförü gül ve sencer
salonumuzda çalıştırılmak üzere bayan kalfa,yardımcı ve çırak aranıyor...
İş/Eleman eleman alınacaktır
Big Bag çuval üretimi ve ihracatı yapan firmamızda çalıştırılmak üzere, ön muhasebeden anlayan, ingilizce bilen veya öğrenmeye istekli bayan eleman ar
İş/Eleman Satış danışmanları aranıyor...
Ek gelir maddi özgürlük kendi işine sahip olma daha fazla boş zaman bireysel gelişim başkalarına yardım etmek yeni insanlarla tanışmak iyi bir emeklil
İş/Eleman baklava kızartma tatlılar börek döner
slm antalyada a.baki 43 yaşındayım genel ustayım baklava tatlı da daha tercubeliyim kendi işyerimi kapatım boştayım her yere giderim güvenlı devamlı i
İş/Eleman Arslan iletişim
Yeni açmış olduğumuz bayiliğimize diksiyonu düzgün bayan sekreter aranmaktadır.cep:05352818202 05425056542
İş/Eleman Me-fa bilişim
Me-fa bilişim microsof yazılım çözümleri server sistemleri yazılım hizmetleri güvenlik sistemleri network wan/lan çözümleri teknik servis hizmetleri
İş/Eleman iş arıyorum
Yaklaşık 25 yıl bilgisayar kullanıyorum kamu kurumundan emekliyim bedensel engelliyim yüksekokul mezunuyum kendime uygun kasiyerlik, sekreterlik, bilg
İş/Eleman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Nizip Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, iş ve işlemlerinde geçici olarak çalıştırılmak üzere Lisans mezunu ve KPSS puan türünden en az 60 alan ve
İş/Eleman izmirde her marka klima servisi
Fabrikalar,oteller,iş merkezleri,hastaneler,hipermarketler,mağazalar,bankalar,konutlar,villalar vb. Için;Fan-coil'li sistem ,Kanallı sistem,Sıhhi tesi
İş/Eleman Gaziantep karataşta satlık tüp ve su bayii dükkan
:) satlık su ve tüp bayii
İş/Eleman Firmamıza Ar-Ge Sorumlusu Alınacaktır
1991 yılında Nizip, Gaziantep’te Asil Büro Mobilya adıyla kurulan firma günümüzde sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak, Eksen markası altında
İş/Eleman Firmamıza Ofis Asistanı - Sekreter Alınacaktır.
1991 yılında Nizip, Gaziantep'te Asil Büro Mobilya adıyla kurulan firma günümüzde sektörün önde gelen isimlerinden biri olarak, Eksen markası altında
İş/Eleman Diksiyonu düzgün,tecrübesi olan sekreter aranıyor
Firmamızda çalışabilecek diksiyonu düzgün,tecrübesi olan sekreter adayı aranmaktadır.
İş/Eleman dalgıç pompa kaplin imalatı
dalgıç pompa imalatçılarına özel krom kaplin imalatı yapıyoruz ayrıntılar web sitemizde fotolarda
İş/Eleman tomruk yükleyici kepçe imalatı
her model ve marka traktörünüze tomruk yükleyici kepçe imalatı yapmaktayız üstelik yerinde montaj