basak hanım ellerinize sağlık.bende yağlı köfteyi çok severim annem saolsun ne zaman istesem benim için köfte yapar.
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Yağlı Köfte
Görüntülenme: …
elinize saglik güzel olmus:-) ben bu resmi ilk gördügümde saat aksam 22:00 siralariydi we canim cekti:-)i kalkip köfte yapmistim.resimdeki gibi istah acici degildi olmistii:-(
Başak öğlen yolladığın yağlı köfte çok güzeldi,ellerine sağlık canım,devamını bekleriz.
not:bir dahaki sefere soğanları daha küçük doğra.
not:bir dahaki sefere soğanları daha küçük doğra.
basak daha dıyon yemek yapmayı bılmıyom artık bızede yaparsın hanı kurtulusun yok sabırsızlıkla beklıyoruz
acıktım yaw sitede kimse yok bana köfte getirsin
başak ev sahibim yağlı köfteyi duymuş benden tarifini istedi bende geçen gün onları bize çağırdım malzemeleri aldım sizin tarif üzerine köfteyi yaptım çok beğendiler annenin ve senin ellerinize sağlık annenin ellerinden öperim saygılarımla
kepotto abi tşk ler sizede afiyet olsun.
dün akşam sahurda annemden yağlı köfte istedik saolsun bizi kırmadı ve yaptı üstünede çayımızı içip yattık tşk ler annecim:)
dün akşam sahurda annemden yağlı köfte istedik saolsun bizi kırmadı ve yaptı üstünede çayımızı içip yattık tşk ler annecim:)
anteplikız bende tşk ederim babam bugün köfte istedi annemin elini bıcak kestiği için yağlı köfteyi ben yoğurdum anneminki kadar güzel olmadı:(anteplikiz;86216 wrote:elinize saglik güzel olmus:-) ben bu resmi ilk gördügümde saat aksam 22:00 siralariydi we canim cekti:-)i kalkip köfte yapmistim.resimdeki gibi istah acici degildi olmistii:-(
gecmis olsun basakcim
sende iyi yapmissindir eminim
vallah bizde pazar günü yedik :D
sende iyi yapmissindir eminim
vallah bizde pazar günü yedik :D
saidecim çok tşk ler sizede afiyet olsun inş. niziptede köfte yeriz msk
dün akşam çiğ köfte yedim,bugün öglende mercimekli köfte yedim :p yarında yağlısını yeriz inş. :) kaynanam seviyor beni heryerde :) gittigim yerde köfte var :D
başakcım senin yağlı köftenden yemek banada kısmet oldu annenin ve senin ellerinize sağlık
afiyet olsun incilay her zaman bekleriz
başakcım her zaman size geliyom zaten annen beni nüfusuna alacak bu gidişle
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.