Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

fsoyarik Üye
BEBEĞE ÇAĞRI (5592 Hit) Soyguncu soysun da, vurguncu vursun Sen ana karnında boşa durursun Doksan günde çık gel dokuz ay dursun Doğmaya gayret et, doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Üçkağıtçı düzen geçip gitmeden Her ocakta üç- beş baykuş ötmeden Çabuk ’ Devlet malı deniz’ bitmeden Doğmaya gayret et, doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Makam armağandır, koltuk hediye Muhkem ilamlar var ’ rüşvet ye’ diye Ne diye beklersin söyle ne diye? Doğmaya gayret et doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Göz kırpınca sıfırı çok sayılar Zirveye tırmandı topal ayılar Yağcı yeğen arar haydut dayılar Doğmaya gayret et doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Artık banka soymak basit eğlence Günde milyar hiçtir ’ yurtsever genc’ e(!) Dünyaya duhül et, gel biraz önce Doğmaya gayret et dogmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Tez çık, haram süt bul, beleş kundak bul Yalancılık mübah, yüzsüzlük makbul Hukuksal açıdan bir ’ olanak’ bul Doğmaya gayret et doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Adi ekranlarda iğrenç yüzü gör Halkı tiksindiren bir kof dizi gör Önce onları gör, sonra bizi gör Doğmaya gayret et doğmaya bebek Sonra geç kalırsın yağmaya bebek Abdurrahim KARAKOÇ
asi ve mavi Üye
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeee fatmam canımın içi bu ayşe ben oluyom dimi:-) sende benim herşeyimsin fatmam canımsın....
asi ve mavi Üye
saldıray ben bu şarkı sözünü atmıştım ama seninde atman iyi olmuş en çok sevdigim şarkıdır.... fatmam hatırlıyomusun bu olmasa mektubun şarkısını okulda tahtaya yazıyoduk sen ben hilal ne günlerdi hey gidi günler.....
nizipli_mehmet Üye
herkes lıseyı ozluyor ası ne gunlerdı ya
Sonbahar Üye
CANIM AYŞEM ZATEN ONUN İÇİN YAZDIMO ŞARKIYI LİSE UNUTULMAZ YA.İYİKİ SENİN GİBİ BİR KARDEŞ KAZANMIŞIM LİSEDEN. BUDADÜN DURMADANBERABER SÖYLEDİĞİMİZ ŞARKI:)) BENİ VUR Bir ince pusudayım, Yolumun üstü engerek Bir yolun sonundayım Sessizce tükenerek Ben senin sokağına ulaşamam dardayım, O masum gözlerine bakamam firardayım Oysa ben bu gece yüreğim elimde Sana bir sırrımı söylecektim Şu mermi içimi delmeseydi eğer Seni allıp götürecektim Beni vur Beni onlara verme Külüm al uzak yollara savur Dağılsın dağlara dağılsın vur Öykümüz ama sen ağlama dur Bir ince pusudayım Bu gece zehir zemberek Bir yolun sonundayım Sessizce tükenerek Ben senin ellerine ulaşamam dardayım O masum hayallere dalamam ölmekteyim Oysa ben bu gece yüreğim elimde Sana bir sırrımı söylecektim Şu mermi içimi delmeseydi eğer Seni allıp götürecektim Beni vur Beni onlara verme Külüm al uzak yollara savur Dağılsın dağlara dağılsın vur Öykümüz ama sen ağlama dur AHMET KAYA
Zuhal Üye
dunyalara degisemem sandigim bahcelerden cicekleri caldigim onun icin ateslere yandigim bir zalimin ihanetiyle yandigim daglar, daglar, daglar geceleri benim icin kim aglar ben bu gece olmezsem olmem olmem hic bir vakit dag gibi bir yigide kiydi gecti sanki vakit ne demeli su zalime kal bu gece kal ya da git azrail?im su canimi al bu gece al ya da git oy guvendigim su daglara kar yagdi ayrilik pusuda kaldi gun saydi azrailim su canimi alsaydi bir zalimin ihanetiyle yandim
asi ve mavi Üye
zuhal eline saglık çok hoş bi parça.... fatmam sen iyi ki atmışsın bu şarkıyı yoksa ben atmak zorunda kalacaktım....arkadaşlarla paylaşmayı çok istiyodum....eline saglık...iyiki varsın canımdan öte.....
Zuhal Üye
Bisey degil asi mavi, sagol. Haber saldim Dört bir yana Karanfiller susuz kalmis Muhabbete dost aradim Bu sehri periler sarmis Bitip tükenmez sigaram Cigerim nefessiz kalmis Hersey yalan olsa bile En güzel ask zor olanmis Söyle bana güzel kadin Hersey yerli yerinde mi Birakip gittigin gibi Deniz mavi gök yesil mi
Gökhan Dokuyucu Üye
İyi Geceler “Bu gece nasıl bitecek! ” demiştin ya Ben hala o gecedeyim şimdi. Ve bitsin istemiyorum. Çünkü biraz sonra Maviye kavuştuğunda gün. Biz seninle ayrılacağız. Hayata döneceğiz. Oysa şimdi hayalde olsa benimlesin. Karşımdasın. Konuşmuyorsun ama gülümsüyorsun. Orda öylece bana bakıyorsun. Niye bitsinki bu gece Bak bir sigara yaktım. İkimizin yerine içiyorum… Bir nefes sana, Gerisi bana. Bencilliğimden değil yanlış anlama Sana zarar gelmesin istiyorum. Senin yerine içtikten sonra. Kendime içmeye başlıyorum. Birden, Bu satırları yazarken “-Hıhh! Avutma kendini! Ben çoktan uykuya daldım.” diye Bana sitemde bulunacağın aklıma geldi. İşte sana bu yüzden kızıyorum Bana hayal bile kurdurmuyorsun Yoksun biliyorum. Sigaramda söndü.. Birde demezler mi “sigaramın dumanında sen” diye! Yalan vallahi yalan. Son uçuşan dumanlara bakıyorum… Biraz mavi Ama sen değil işte Sana benziyorlar.. Onlarda biraz önce bana senin gibi “-Hadi git uyu biraz “ deyip çekip gittiler. Uyumak mı? Ben uyumak istesem ne olacak ki.. Uykular beni istemiyor.. Uyutmuyorlar işte şöyle başımı yastığa koyup.. Ben sana biraz Hayalimdeki senden bahsedecektim. Saatte bayağı ilerlemiş hani. Sen şimdi kaçıncı uykulardasın kimbilir. Neyse yeter artık diyor gözlerim. Yoruldular… Hadi sende kalk artık! Kalk uykularından neyi bekliyorsun ki! Gelde al götür! Şu odamda dolaşan sensizliğini. Yapmadıklarını yap bir kez olsun… Bir gecede benden önce uyumada, Biraz da sen avut sensizliği. Sende bilmiyorsun ya Neyi,ne zaman,neden yaptığını. Neyse ben bakarım. Avutmaya çalışırım. Sen üzme canını,uzak şehrin güzeli! Uyumana bak… Yüreğimin duvarlarında silinemeyecek izler bırakan gözlerin, Uykusuz kalmasın… Her ne kadar sen sebep olsan da Bu gecenin ölümünü üstlenmek yine bana düştü. Biraz sonra gün maviye kavuştuğunda. Görüşemezsek kendine iyi bak! ... Çünkü bu yürek seni seviyor Ve nerede olursan ol İyi olmanı istiyor… iyi geceler mavi
tilkinin günlüğü Üye
Ötme Bülbül Ötme Ötme bülbül ötme şer değil bağım Yar senin elinden de ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Yar senin elinden de ben yana yana Ya dost ya dost ya dost Deryadan bölünmüş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küllere döndüm Yar senin elinden de ben yana yana Ya dost ya dost ya dost Haberim duyarsın da peyiklerinen Yarimi sarsınlar şehitlerinen Kırk yıl dağda gezdim geyiklerinen Yar senin elinden de ben yana yana Ya dost ya dost ya dost Deryadan bölünmüş de sellere döndüm Pir Sultan Abdal
Gökhan Dokuyucu Üye
Bu güzel sivas türküsünü bizimle paylaştığın için çok sağol... Ve aklıma güzel bir türkü geldi buyrun.. Sevdam gökteki yıldız Gözyaşlarım bir deniz olsa bekleyeceğim Çölde bir nehir gibi Parlayan yıldız gibi Engin denizler gibi özleyeceğim Suya hasret çöl Yıldızsın gece yorgun kara bir deniz benim benim İstekli hasret bir benim Bilirim aşıksın güle Gülün hali ya kim bile Bizim bahçedeki güle El atıp dalaşma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dert de sen katma bülbül Bülbüllerin aslımısın Kafeslerde beslimisin Benim kadar yaslımısın Derdi derde katma bülbül Ötme bülbül ötme bülbül Derdi derde katma bülbül Benim derdim bana yeter Bir dert de sen katma bülbül
Gökhan Dokuyucu Üye
Resmi aç Şemsiyeler dolaşıyor ellerde. Yağmur uğulduyor semsiyelerde; Yağmurun en azgını benim kalbimde. Dolup dolup taşıyor yaşlar, gözlerimde. Ben ağlamıyorum; Şemsiye delinmış tepemde. Yağmur soğuk soğuk yanaklarımda. Sözler, boğuk boğuk kaldı dudaklarımda. Soğuk kol geziyor damarlarımda. Titriyorum soğuklarda. Ben üşümüyorum inan, Sen üşüyorsun, Yağmur Güzeline...
nizipli_mehmet Üye
Gecenin Sesi. . Senin sevgine kandım Yalnız aşka inandım Ama şimdi nerdesin söyle. Gözlerine bakmadan Nefesini duymadan Yaşıyorum yalnızım hayalinle. Bu gece bile seni düşünmek Gücüm yetmiyor yeter artık yeter Bu acı yeter. Gecenin sesi avutur beni Hep özleminle ağlıyorken Ne olur geriye dönebilsen.
nizipli_mehmet Üye
İmkansız Aşk. . Bebeğim yetmez ki bir aşk, ısrar etme Benim efendim aşk, yönetir o beni, ben ona köle. Eğer anlıyorsan, razıysan, hazırsan O zaman paylaşalım gel Hadi imkansızı bir dene. Ele avuca sığamıyorum hiç bir şey için söz veremem Yere göğe uçuyor kaçıyor kalbime ben bile hükmedemem Bana güvenme sakın sabıkam ihanetten Ne sen çal hayatımdan ne ben seninkinden.
nizipli_mehmet Üye
Aşk Zamanı. . Bir anda vuruldum işte Gülen tatlı gözlerine Senin gibi bir güzellik Cennette olur sadece Karşıma çıkmasaydın kimbilir Kimin koluna giriverirdin Bense yaban ellerin yanına Sokulup kalbimi nasıl verirdim Yanımda ol ayırma bakışlarını Sokul bana hissedeyim atışlarını Tenha bir köşe bulduğumuzda Kaçırmayalım aşk zamanını. .
yekgul_ Üye
allah erkeklerı kadından önce yaratmıs olabılır ancak her şaheserden önce bır kabataslak vardırr Resmi aç .
fsoyarik Üye
KADIN ERKEĞİN EĞE KEMİĞİNDEN YARATILMIŞ OLDUĞU KUVVETLE RİVAYET EDİLİR. BU SEBEP İLE-ERKEĞİN KADINA DÜŞKÜN OLUP AŞIK OLMASI,İNSANIN KENDİ VATANINA DÜŞKÜNLÜĞÜ GİBİDİR .SELAMLAR
Subutay Üye
Seni seven gözlerimdi, Sen onların malısın. Sen gidersen bana ne? Söyle onlar ağlasın...
aygen1 Üye
sakın terk-i edepten kûy-i mahbu-bi Hüda’dır bu, nazarâh-ı İlahidir, makâm-ı Mustafa’dır bu. Nâbi Nâbi’nin bu beyiti beni çok etkilemişti.. aşk eğer insanı ebediyete götürüyorsa, isyana götürmüyorsa, ismi anılınca kalp ürperiyorsa aşktır. işte Nâbi de bu aşkı Efendiler efendisine olan edebinden ve sevgisinden dolayı günler süren Hac yolculuğunda hiç uyumadan giderken Medine yolunda uyuya kalan insanları görünce dilinden dökülen bu beyit kubbe-i Hadra’yı (Efendimizin kabrinin bulunduğuMescd-i Nebevi’yi )görünceye kadar tekrar eder.Kafilede sadece Nâbi uyanıktır yol boyunca.. Medine’ye varınca bir anda sabahnamaz ezanı duyulur..ancak ezandan sonra bu beyitte tüm nminarelerden duyulur...Nâbi çok şaşırır ve orada müezzinlerle görüşür..müezzinler şunu söylerler: baş müezzin gece rüyasında Efendimizi görür ve Efendimiz (sav): Bu gün beni ziyarete Nâbi adlı sevgili bir ümmetim gelecek..onu bu beyitle karşılayın ve selamımı söyleyin.’’ bu olayı duyan Nâbi ise çoktan bayılmıştır sevgisinden dolayı..
ahmetaksoy Üye
evet,beni de etkiledi,lise yıllarımda hep okur ve gazel türü uzun hava hep söylerdim.bütün okul beni dinlerdi.
yekgul_ Üye
selam mılet ben yenı sayılırım sıte cok hoss basarınısın dewamını dılerımm herkese selamlarımı ıletıyorum hemserılerımm Resmi aç

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim