Ankara da yaşayan değerli Nizipliler
Bizim İstanbulda yaşayanlardan neyimiz eksik :)
İstanbuldaki hemşerilerimiz ha bire yok nohut dürümü partisi yok kavurma partisi vs ha bire toplanıp duruyorlar. Biz niye yapmıyoruz ki.
Balgat 1.caddede Vasfi Özdemir (Mhp eski ilçe bşk) başkanın lokantası var bizde burada bu partileri yapabiliriz.
Varmısınız ??
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Ankara daki Niziplilere Dürüm Partisi
Evet iyi olur toplayın şu Ankara'da yaşayan Niziplileri artık.
Ben tanıdığım niziplilere telefon açar söylerimmm ne zaman buluşuyoruz ağam?
Siz Özköselerden misiniz.ozkose;227420 wrote:Ben tanıdığım niziplilere telefon açar söylerimmm ne zaman buluşuyoruz ağam?
Hocam adresi aldım Niziplilerle ilk '' Nizip Nohudu Dürümü Partisine '' ben de Varım !
Ankara'daki Nizip'li hemşehrilerimizin de bir araya toplanacak olması beni çok sevindirdi.
Bundan sonrada geleneksel hale gelir inşallah.Bir bakarsınız İstanbul dan bizler de katılırız:)
Evet ben ÖZKÖSE lerdenim.
Rahmetli Bekir Özköse'nin neyi oluyorsun.
Arkadaşlar biraz daha duyuru yapalım nisan sonu uygun gibi görünüyor birde görüştüğüm kişiler pazar günü olsun diyor
Burhan bey günü güne atma, 10 kişide olsa süreklilik önemlidir.
Sen tarihi belirle ilan et, birkaçda tlf la toplanır, hoş bir sohbet edersiniz.
Bekir ÖZKÖSE babamın amcası oğlu oluyordu.
Tamamdır Mehmet abi akşam VAsfi başkanın yanıdayım olayı netleştirip tarihi ilan ederim.
Tarihle ilgili bir gelişme var mı?haber verirseniz gelmeye çalışacağım
Zor bu işler zor. Bir kere toplansalar aslında devamı gelir ama.
bizde ankara nizipliler odasının kurucunarındanız
Arkadaşlar iki günlüğüne buraya gelecek nohutçu bulabilirmiyiz?
Ona göre yer konu ve tarih konusunu organize edelim. Bu arada ankara da yaşayanların cep tel listesini oluşturabilirsek(Mehmet Akpek abi sende var mı acaba?) bir sms duyurusuyla geniş katılım sağlayabiliriz.
Şu an Ankara'da nohut yapılabilecek yada yaptırılacak yer araştırıyorum.Burhan Bölükbaşı;228275 wrote:Arkadaşlar iki günlüğüne buraya gelecek nohutçu bulabilirmiyiz? Ona göre yer konu ve tarih konusunu organize edelim. Bu arada ankara da yaşayanların cep tel listesini oluşturabilirsek(Mehmet Akpek abi sende var mı acaba?) bir sms duyurusuyla geniş katılım sağlayabiliriz.
bende mail adresleri var. Onlara daha önce de attığım gibi istediğiniz an Ankara'dakilere email atabilirim. Nohutcu değilde, nohut'u göndermek mümkün olabilir. Otobüse verilir, sabah orada pivazı ile birlikte servis yaparsınız :DBurhan Bölükbaşı;228275 wrote:Arkadaşlar iki günlüğüne buraya gelecek nohutçu bulabilirmiyiz? Ona göre yer konu ve tarih konusunu organize edelim. Bu arada ankara da yaşayanların cep tel listesini oluşturabilirsek(Mehmet Akpek abi sende var mı acaba?) bir sms duyurusuyla geniş katılım sağlayabiliriz.
Ali Sabancı gider.İstersen bir söyle:)admin;228279 wrote:bende mail adresleri var. Onlara daha önce de attığım gibi istediğiniz an Ankara'dakilere email atabilirim. Nohutcu değilde, nohut'u göndermek mümkün olabilir. Otobüse verilir, sabah orada pivazı ile birlikte servis yaparsınız :D
Ali sabancı bizim Ançeket'e gelenmiydi. İlahi söyleyen.mehmet karakaş;228281 wrote:Ali Sabancı gider.İstersen bir söyle:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.