canınız sağolsun isterseniz adrese teslim göndereyim abi olurmu
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Yöresel Tatlılarımız (Gözde Pastanesi)
Hocam söz siz bir gelin hele :).
Birde huzi yorum rekoru kırdığın konu bu ise sen bir doktora gözük:)) çoğu zaten benim yorumlarım sitemizde bu ara kimse yazı yazmaz oldu neyse hayırlısı....
Arkadaşlar İstediğiniz bir tatlı çeşidi varsa hemen tarini göndereyim... .
Abicim şöyle yendiği zaman insanların dilini ve kalbini yumuşatan küslükleri insanların düşüncelerini tatlandıran bir tatlı yokmu
gökhan bi gün ver istersen kardeş:)))
BIRAKIN REKLAM KOKSUN YAVVVVV.KURBAN OLAYIM AŞUREYİ DÜN YEDİM. DİĞERLERİNDEN, EN ÇOKTA BURMA KADAYIFINDAN GELEN OLURSA İKİ PORSİYON GETİRİRSE HİÇ DÜŞÜNMEDEN 1.5 AYDIR YAPTIĞIM REJİMİ BOZMASSAM NE OLAYIM. BY BURSA MAHMUT KÜÇÜK
SEVGİLİ HUZEYFE AÇ KARNINADA CİDDİ KONULAR KONUŞULMAZ DEĞİLMİ (LÜTFEN BUNU ESPİRİ OLARAK ALIN YANİ AYININ 9 TÜRKÜSÜ VARMIŞ 9’UDA ARMUT ÜSTÜNEYMİŞ)NİZİP’Lİ OLACAKSINBİRDE BOĞAZ İŞİ OLACAK.SEVGİLİ ANNEM ESKİDEN BANA BOĞAZIN ÇOK HARAP DERDİ KARDEŞİM ARADA YEMEK İŞİNE GİRİN SİZ.SEVGİLER. MAHMUT KÜÇÜK.(BURSA)
Savcı kardeş o dediğin tatlı bir insanın gözlerinin içinin gülmesi veküçük tebessüm ile oluyor. Ama bu tatlı zamanımızda biraz zor bulunuyor :) ama aramasını bilen gözler illaki bu tatlı yer ve bu tatlı insanda alışkanlık yapar.....
Ama nedense çok az insan bu tatlının tadına varabilmiş kardeş nedense herkes birileri ile atış ma laf yetiştirme peşinde neden böyle oluyor dostluklar kardeşlikler var iken bu kavga niye?
.
yav, bu nedir böyle.
Resimler ile ağzımız tatlandı..........
murat kardeş afiyet olsun:).
Bakın bizim sitemiz online tatlı servisi bile yapıyor yaaa .
işte biz de net anlayışı tam hizmettir. Bizi seçtiğiniz için çok çok sağolun:)).
.
anaa abu konuya ne olmuş böyle :(
neyse ben yine açarım hemde daha iyisin:D
konuyu düzetlmek zor oldu ama eskisinden güzel oldu bence:)
yeni tatlı tarifleri pek yakında sizlerle olacak bizden ayrılmayın:)
Bunlar reklam kokan hareketler Mike :)
Ömer diğer işletmelere örnek olmalı herkes burda böyle paylaşımlar yapsa hem onların için iyi hemde sitemiz için iyi olur ömer:D
mike nedir ki:D Mike Tyson mı.
vallah katmer süper görünüyo
olsada yesek yawwww
tsk gökhan abi
tesekürler hepsi cok güzel...izniniz olursa GÖKHAN ABI bende buraya tatli tarifi ekliyebilirimiyim ....
gökhan hocam
eline sağlık
vallla ağzım sulandı yemeden edemicem haftasonu yemeye gidecem
yazılılard biter kafam rahatlar yicem sen benim ağzımı
sulandırdın
paylaşım için teşekkürler
eline sağlık
ya böyle resimleri bir dcaha koymayın kardeşim.siz niziptesiniz,istediğiniz zaman yersiniz.dışarıda olanları da unutmayın.sadece nizipte yaşamıyor nizipliler değil mi yani? öyle değil mi şükrü kardeş?
gökhan kardaşım senin elinden bu pastanede çok tatlı yemiştik fatihle beraber sen dükkanı bırakınca bende artık gitmiyorum oraya
cok güzel tarifler ya..... paylasim icin tesekkürler....
slm gökhan abi bende nizipliyim.ama adana da oturuyorum.bizim oraların her şeyi güzel bee.tatlılar muhteşem deneyecem inş.bizimde pastane var adana da beklerim yolun düşerse.ayrıca bu tarifleri senmi yapıyorsun meslek bumu sevgiler
Gökan abi süpersin
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.