Hasan Hoca;134982 wrote:Biz denedik.Doğrusu denemeye değer diyorum.Tabiki,herkesin damak tadı başka ama,ben şunu söyleyebilirim:beğendim.Teşekkürler başak ve Annesi...
hasan hocam bende size tşk ederim beğendinize sevindim afiyet olsun saygılarımla msk
Başak kardeş,annenizin ve sizin ellerinize sağlık,kebap iştah açıcı gözüküyor.Babam dün burada yemeği görmüş,bugün evde yapıldı.Nizip yemeklerini tanıttığınız için saolun,teşekkürler.
okyanus_27;135003 wrote:Başakcım,teşekkür ederim.Bence yenidünya kebabı tadımlık daha güzel:)damak zevki tartışılmaz...
okyanus_27 bende size çok çok tşk ederim saygılarımla:p
yuksel_fb;135204 wrote:Başak kardeş,annenizin ve sizin ellerinize sağlık,kebab iştah açıcı gözüküyor.Babam dün burada yemeği görmüş,bugün evde yapıldı.Nizip yemeklerini tanıttığınız için saolun,teşekkürler.
Başak teşekkürler. Ben bir kere gördüm hayatımda (Ama yemek nasip olmadı). Benim gördüğümde çekirdekleri çıkarmamışlardı. Aynen patlıcan kebabı gibi yeni dünyayı aralarına birer parça kıyma ekleyerek şişe saplamışlardı. Annenin yaptığı şekilde yeni dünyalar şişde durur mu denemek lazım. Arkadaşlar, hafta sonu buyrun gelin hep birlikte deneyelim. :)
mehmet gül;135877 wrote:Allah Allah Ben Bunuda Bilmiyorum Demekki Memleketten Bu Kadar Ayrı Kalınca Bir şeyler Unutuluyormuş.ellerine Saglık Kardeşim
mehmet gül abi bende size tşk ederim memleketten uzaksanız siteden uzak kalmayın nizip yemeklerini unutmazsınız abi saygılarımla
nizipli_subutay;135925 wrote:Başak teşekkürler. Ben bir kere gördüm hayatımda (Ama yemek nasip olmadı). Benim gördüğümde çekirdekleri çıkarmamışlardı. Aynen patlıcan kebabı gibi yeni dünyayı aralarına birer parça kıyma ekleyerek şişe saplamışlardı. Annenin yaptığı şekilde yeni dünyalar şişde durur mu denemek lazım. Arkadaşlar, hafta sonu buyrun gelin hep birlikte deneyelim. :)
subutay abi bende size tşk ederim anneme sordum mangalda pişerkende yenidünyanın çekirdekleri çıkarılacakmış aynı şekilde şişe saplanacakmış.afiyet olsun saygılarımla
Teşekkür ederim. Enli şişimiz yok. Artık bulmaya çalışacağız.
başak;135992 wrote:subutay abi bende size tşk ederim anneme sordum mangalda pişerkende yenidünyanın çekirdekleri çıkarılacakmış aynı şekilde şişe saplanacakmış.afiyet olsun saygılarımla