nizipli sosyal mesajın da kralını verir :)
Nizipden Fotograf ve Videolar
Nizip'li kızarsa berk kızar :)
Birgün çalanlarıda musluğunu çalacaklar
Üzerine bir bardak soğuk su iç :Dfelsefefe;134257 wrote:Ben özellikle cep telefonu çalan hırsızlara reca ediyorum Kartımı geri versinler Telefon numaralarını bulmakta zorlanıyorum.
RekLam gibi Olmasın ama Şu anda varil sıkıntısı Çözülmüş durumda. yanLız MusLuk sıkıntısı hala sürüyor, sakın ha sakın kamera konulmasın. Bu seferde Ya KabLolarını Çalarlar yada kamerayı:)
yaaw ne kamerası ölülüerimiz rahatsız olur, burdada rahat bırakmıyorlar derler :)
bide anlamadığım bir olay, mezarda ağaçlar, çiçekler sulanır eyvallahta, mezarın üstüne niye dökerler yıllardır anlamam...
Rahmet'dir ibocan Rahmet, Bir gün Ben Ölürsem sende Benim mezarıma bol bol rahmet ve bereket dökersin...
Sanırım belediyemiz musluk meselesine çözümü bulmuş.En son mezarlık ziyaretimizde plastik musluklarla karşılaştık.haliyle bunlar para etmediğinden şimdilik çözüm bulunmuş gibi.yetkilileri tebrik etmek lazım...
bi an beddua etmıs gıbı hanı ha :D
Abi geçmiş olsun. İzmir'e bir daha ne zaman geliyorsunuz? Ben sizi arayayım.
felsefefe;134257 wrote:Ben özellikle cep telefonu çalan hırsızlara reca ediyorum Kartımı geri versinler Telefon numaralarını bulmakta zorlanıyorum.
hocam maddi değeri önemsiz. musluk kaç para. onun kıranın aile terbiyesi yok.Hasan Hoca;134448 wrote:Sanırım belediyemiz musluk meselesine çözümü bulmuş.En son mezarlık ziyaretimizde plastik musluklarla karşılaştık.haliyle bunlar para etmediğinden şimdilik çözüm bulunmuş gibi.yetkilileri tebrik etmek lazım...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.