Tarım ve Sanayi Konuları

Antep Fıstığı Blog

Huzi Üye
Tamam e mail yollarım...
LoRD Üye
Huzi;131231 wrote:Tamam e mail yollarım...
Attığınız email bana gelmedi ayrıca kimsenin bu işe desteği olmadığına şaşırıyorum.
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Değerli kuzenim, bu meşakkatli bir yol. Sen blogu hit için değilde bilgi aktarımı için yaparsan, ileride sana dönüşüde daha güzel olacaktır. Biz her zaman yanındayız.
Subutay Üye
Kardeş eline sağlık. Faydalı bir kaynak hazırlamışsın. Ama ben 2006 yılından itibaren dünyada rekolte birincisinin Amerika olduğunu okumuştum yabancı bir kaynakta. Bir de şu cümleyi çıkarsan daha iyi olur gibi: "Çıtlama işlemi genellikle çocuklar ve kadınlar tarafından yapılmaktadır..."
LoRD Üye
Kardeş eline sağlık. Faydalı bir kaynak hazırlamışsın. Ama ben 2006 yılından itibaren dünyada rekolte birincisinin Amerika olduğunu okumuştum yabancı bir kaynakta. Bir de şu cümleyi çıkarsan daha iyi olur gibi: "Çıtlama işlemi genellikle çocuklar ve kadınlar tarafından yapılmaktadır..."
Çıkarmamın nedenini belirtirseniz sevineceğim. Diğer konuda yazıların bir çoğu eski kaynaklardan alınma olduğu için pek güncel sayılmaz.
Değerli kuzenim, bu meşakkatli bir yol. Sen blogu hit için değilde bilgi aktarımı için yaparsan, ileride sana dönüşüde daha güzel olacaktır. Biz her zaman yanındayız.
Mehmet abicim desteğin ve yorumun için teşekkür ederim senin bu konuya adım atman yetti :). Blogu açmamın nedenine gelirsek antep fıstığı hakkında bir çok bilginin dağınık bir şekilde bulunmasındansa tek bir site altında toplamanın mantıklı olacağını düşündüm ve burada belki birşeyler için ilk adımları atarız diye düşündüm. Ancak beklediğim rağbeti halen görememekteyim. Ayrıca bu işte bilgili olanların makalelerini bir umutla halen beklemekteyim.
Subutay Üye
Emre bildiğini sanıyordum. Yasaya göre çocuk çalıştırmak yasak. Çocuk kelinesi hoş durmuyor. Cümleyi yalnızca kadınlar diye değiştirirsen daha uygun olur diye düşünüyorum.
LoRD;132245 wrote:Çıkarmamın nedenini belirtirseniz sevineceğim. Diğer konuda yazıların bir çoğu eski kaynaklardan alınma olduğu için pek güncel sayılmaz. Mehmet abicim desteğin ve yorumun için teşekkür ederim senin bu konuya adım atman yetti :). Blogu açmamın nedenine gelirsek antep fıstığı hakkında bir çok bilginin dağınık bir şekilde bulunmasındansa tek bir site altında toplamanın mantıklı olacağını düşündüm ve burada belki birşeyler için ilk adımları atarız diye düşündüm. Ancak beklediğim rağbeti halen görememekteyim. Ayrıca bu işte bilgili olanların makalelerini bir umutla halen beklemekteyim.
LoRD Üye
nizipli_subutay;132410 wrote:Emre bildiğini sanıyordum. Yasaya göre çocuk çalıştırmak yasak. Çocuk kelinesi hoş durmuyor. Cümleyi yalnızca kadınlar diye değiştirirsen daha uygun olur diye düşünüyorum.
Hayır siz ikisini birden kaldırın diyince hiç bir neden bulamadım. Cümleyi düzelttim teşekkür ederim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim