Göreve geldiği günden beri kapısını kapatmayan tek müdür Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt. Nizip'te yapılan bir araştırmada 5 yıldır kapısını kapalı tutmayan, hatta kapının önüne bir sandalye koyarak kapanmasını önleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, hem eğitimcilerden hemde vatandaşlardan takdir görüyor. Milli Eğitimde başarı kalitesini yükselten çalışmalarıyla gündeme gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurt, okulların yapım, onarım ve kültürel faaliyetleriyle birebir ilgilenen sıradışı bir isim. Denge Gazetesi'nin kendisine bu konu hakkındaki sorusuna, "Makamlar geçicidir. Bulunduğunuz makamda siz şeffaf olamazssınız. Size bağlı olan insanlarda şeffaf olamaz. Ben geçmişte gördüğüm olumsuzlukları düşünerek böyle bir uygulama yapıyorum. Milli Eğitim camiasından vatandaş çok şey bekliyor. Biz bunu gerçekleştirmeliyiz"dedi. HABER: www.nizipdenge.com
Basından Nizip Haber
5 Yıldır Kapısı Açık
İlcemızın gururudur o... Ancak onun ekip arkadasları Cengiz hoca ve Metin hocayıda unutmamak lazım
Bundan önce Devlet daireleri vatandaşlarımız için korku endişe dolu bir haldeydi.
Bu git yarın gel...
Rüşvet, adam kayırma, iltimas normal şeylerdi.
Rüşvet vermeden mormal işinizi yaptıramazdınız.
Sanki devlet memuru vatandaşı devletinden soğutma diye gizli bir misyona daha sahipti.
Posta memurları bile vatandaşa posta koyardı.
Memur asla işini zamanında yapmazdı.
Memur asla işini karşılıksız(rüşvet) yapmazdı.
İşte bu halde olan devlet dairelerine dur diyecek kadrolar bugün iş başında.
Kardeşim işini en iy şekilde yapmakta.
Adam kayırma, iltimas ...
Hele hele rüşvet kavramı onda asla bir anlam teşkil etmiyor.
Yapmakta olduğu işini Devletine ve milletine yakışır şekilde yapmakta..
Bize de nice başarılar dilemek düşüyor.
Nizip'te yapılan bir araştırmaya göre demişsiniz.. Kim yapmış? Nasıl yapmış? Rica etsem bilgi verir misiniz?
Değerli Murat gidip kapıyı kontrol edebilirsin.
Eğer görüşmek için bir sebebin varsa da onu anlatırsın.
Haa kapı kapalı ise bizde senden bura da onu yazmanı isteriz.
Murat merak ettiğin konu bumu ?.... Arkadaşım bunu kime söylersen söyle aynı şeyleri anlatır sana. Araştırma evet. Bu araştırma içinde sadece öğrenci velileri yok. Her kesimden insanla paylaştık. Esnafıyla, velisiyle, iş adamıyla bu konu hakkında görüşler aldık. Herkes bizimle aynı kanıya vardı Bu da gerçek... (İnşallah merakın gitmiştir) ha sende araştır bizimle paylaş
Helal olsun ALLAH (c.c) hayırlı muaffakıyetler versin.
nizip imizin böyle;
dürüst,
halkla içiçe,
halka alerjisi olmayan,
kapısı kapanmayan,
bir bakışta bile hizmet adamı olduğu belli olan
değerli yöneticilerimize.......................o kadar ihtiyacımız var ki..
........teşekkürler müdür bey.bize özlediğimiz bir nezaketi hatırlatıyorsunuz.
Umarım Hizmet Sektöründe Görev Alan Amir Memur Tüm çalışanların Hz. ömer Bilinciyle Hareket Ettikleri Günler De Gelecek.bu Başlangıç...
helal olsun dayıma ellerin den öperim
evet egitim konusunda baya mesafe katettik bi o kadarda ögrencilerimiz başarı üstüne başarı haberleri alıyoruz bu ilçemiz için çok gurur verici tabiki bu başarıda milliegitim müdürümüzün payı çok hocamıza ve ekibine canı gönülden başarılar diliyorum hepsinden allah cc.razı olsun saygılarımı sunarım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.