Malzemeler:
ekmek domates salatalık biber soğan pirpirim maydonoz pulbiber tuz
Resmi aç
Ayran için:
yoğurt
soğuk su
buz
Hazırlanışı:
sebzeleri iyice yıkadıktan sonra onları bir ekmege sıgacak kadar keseriz.Ekmegi alır üzerine domates salatalık biber soğan pirpirim ve maydonozu koyduktan sonra pulbiber ve tuzu ekleriz dürüm eder afiyetle yeriz ve üzerinede buz gibi ayranı içeriz AFİYET OLSUN ...
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Nizip usulü Dürüm
sıcak açık ekmek olacak..yerli domates salatalık soğan bakteniz pirpirim...eyice kalınnnn KOM gibi bi dürüm saracan..pul biber tuz ekeleyecen....saracan dürümü...ellerinden suyu aka aka mis gibi yiyecen...yanında savuk koyu buz kimi ayrannn......afiyet şifa olsun lop lop et olsun yiyenlereeee ;):D:D
fevzi agzının suyu akıyor bakımda olsa da yesek canım çok cekti yawww
miksam çok tşk ler ellerine sağlık :)yanlız biz dürüm için nizip ekmeğini nerden bulcaz:( malesef bim in lavaş ekmeğini yemek zorundayız yinede çok şükür :)
hay ben senin o canını sevimmmmmm;);)
aha gel de gece gece bu dertten YAT
ben nerden bulim gece gece yerli tomatosu hıyarı :) :)
canımız çektiği için teşekkür etmeyi unuttum
saolasın paylaşım için teşekkürlerrrrrr ;);)
ben teşekkür ederim basak ben sana gönderirim ekmeği o sorun degil :)başak;106555 wrote:miksam çok tşk ler ellerine sağlık :)yanlız biz dürüm için nizip ekmeğini nerden bulcaz:( malesef bim in lavaş ekmeğini yemek zorundayız yinede çok şükür :)
devamı gelir fevzi senden de bekleriz böyle yemek tarifleri birazda doğal olmak lazım hep et kebap lop olur mu demi ama (:fevzi_cilkiz;106558 wrote:canımız çektiği için teşekkür etmeyi unuttum saolasın paylaşım için teşekkürlerrrrrr ;);)
Dürüm Olmazsa Olmaz. :)
teşekkürler hakan abicim :)
Editlendi......
yazın çok guzel oluyo walla dukkanda her gun aksam ustu vaz gecılmez alıskanlıgımız
afiyet olsun mehmet :)nizipli_mehmet;106721 wrote:yazın çok guzel oluyo walla dukkanda her gun aksam ustu vaz gecılmez alıskanlıgımız
saol mıksam bır gun de senı beklerım
tamam mehmet gelirim tabi ne demek
mikooo ekmeğini almadan gitmeeeeeee
yoksam aç kalırsın :) :) :)
o zaman fevzı nın yanına donerız ac kalırsak fevzı dukkanda ol ama
dayı başımdan gözüm üstüne canınız sağ olsunnnnn
yanına edirne peyniride alırıkkkkk...yada taze peynirrrrr deyh babam deyhhhhh yeme de yanında yatttt :) :) :)
bir ara ugrarım senin dükkanın nirede :)
yemeyıp te yanında yatmanın ne anlamı var kı fevzı o zaman ne ısımıze yarar bız en eyıs yıyek onu bırde yanına çay veya ayran tamam işte gel keyfım gel
sen bizim dukkana gel ben goturım senı
senin dükkan nerde bilmiyorum ki
sen admının yanına gel beraber gıderık :D
ha bak o olur
tamam işte ben ıkı hafta sonra nizipteyım o zaman gıderık fevzının yanına
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.