Valla Başak Bacim Canim Nasil Da çekti...süs Biberlerde üstünde Ohhh Mis Gibi
Sen Böyle Ekledşkçe Resimleri Annemden Istiyom Kiziyo Artik Bana Nerden Görüyon Bu Yemekleri Die :) :) :) :)
Fevzi kardesim sana katılıyorum cok hos gozukuyor yemekler ama beterin beteri var ya bizim gibi ogrenci olursan kime yaptıracaksın bu yemekleri:) bakıp bakıp ic gecirioz baska bisey yapamıyoruzki:D
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Mercimekli Köfte ve Pancar Ekşisi
kepetto abi sizinde mutfakta becerikli olduğunuzu duydum:D walla çok güzel yemekler yapıyomuşunuz:D
gerçi hüseyin amcanın kebap konusunda kimse eline su dökemez:)
oy oy oy kıyamam sana kepetto kardeşim hele sen öğrenci ol yemekleri boşver elbet gelecen bu taraflara ;)anam kızıyo nerden canın çekiy die :D
hadi kardeşim sen iç çekmelere devam bizde yemelere devam ama senin yerine yerik yaffff merak etmeyesinnnn ;);)
başak teşekkürler yine karnım acıktı ne zaman siteye girsem karnım zil çalıyor
Sevgili başak kardeşim biz ne Nizip'e gidebiliriz nede hanım bunu yapar.
Vay bana vaylar bana
yuksel bende tşk ederim walla kusura bakmayın :(yuksel_fb;103254 wrote:başak teşekkürler yine karnım acıktı ne zaman siteye girsem karnım zil çalıyor
mahmut abi bellimi olur kısmet belki gidersiniz veya yenge mercimekli köfte yapar:).MAHMUT KÜÇÜK;103369 wrote:Sevgili başak kardeşim biz ne Nizip'e gidebiliriz nede hanım bunu yapar. Vay bana vaylar bana
yenqe duymasın yoksa nizpi in adını agzına alamıcaksın hehe....:D.MAHMUT KÜÇÜK;103369 wrote:Sevgili başak kardeşim biz ne Nizip'e gidebiliriz nede hanım bunu yapar. Vay bana vaylar bana
başak kardeş bunlarda enfes . cahiilliğimi bağışla mercimek köftesine eşlik eden tabakta ne var. :eek:
active kardeş rica ederim tarifi yukarıda yazılı pancar ekşisi köfteyle süper oluyo walla tavsiye ederim.:D:Dactive;103537 wrote:başak kardeş bunlarda enfes . cahiilliğimi bağışla mercimek köftesine eşlik eden tabakta ne var. :eek:
;) elinede sağlık.
Başakcım sana teşekkür ederiz.N.Dincer'in karnı acıkmış tabakta 9 topak köfte saymış.en kısa zamanda senden mercimekli köfte istiyor.
okyanus_27 bende tşk ederim tabiki ne zaman köfte isterseniz yapmaya çalışırım güzel olmazsa bilemem:( daha önce hiç mercimekli köfte yapmadım :(n.dincer için yapmaya çalışıcam:)
n.dincer e saygılarımla:)
aaaaa başak aşk olsun bacım bize de yok mu yemek o mis gibi köftelerden bana da düşmez mi aşk olsun bacımmm :(
fevzi kardeşim çok ayıp ediyon walla tabiki köftelerden sanada düşer sende bizdensin :):Dbi köftenin lafı bile olmaz :Dfevzi_cilkiz;104465 wrote:aaaaa başak aşk olsun bacım bize de yok mu yemek o mis gibi köftelerden bana da düşmez mi aşk olsun bacımmm :(
:)başak saolasın valla yine karnım açıktı senin yemekleri görünce bize köfte yokmu kardeş:)
ya tesekkurler basak bızım arkadaslara gostermıs oluyorum hıc degılse bızım oranın yemeklerını
ghost love bende tşk ederim sayın hasan hocamızın dediği gibi memnuniyetiniz memnuniyetimizdirghost_love;104673 wrote:ya tesekkurler basak bızım arkadaslara gostermıs oluyorum hıc degılse bızım oranın yemeklerını
yuksel kardeş tabiki sizede köfte var hepimiz nizip.com kardeşizyuksel_fb;104664 wrote::)başak saolasın valla yine karnım açıktı senin yemekleri görünce bize köfte yokmu kardeş:)
fevzi_cilkiz;104465 wrote:aaaaa başak aşk olsun bacım bize de yok mu yemek o mis gibi köftelerden bana da düşmez mi aşk olsun bacımmm :(
bir köftenin lafı olmaz ama birden fazlasının oalbiler :D diger üyelere kalmıyabilir de :)başak;104576 wrote:fevzi kardeşim çok ayıp ediyon walla tabiki köftelerden sanada düşer sende bizdensin :):Dbi köftenin lafı bile olmaz :D
miksam bende bi köfte dedim zaten doğru tabi diğer üyelerimiz var en başta nizip güzeli ablam dimi ama:)miksam14;104725 wrote:bir köftenin lafı olmaz ama birden fazlasının oalbiler :D diger üyelere kalmıyabilir de :)
ya aklımın almadıgı sey bütün yemek konularına aynı kişiler neredeyse aynı yorumları yazıyor neden acaba?
yemekleri sevdikleri içindir sadocan
sado kardeş hepsi aynı düşünceyi benimsiyo ondandır bea...kişisel görüş ve düşüncelere saygı duymak lazım...başak bacım gibidir o bakımdan söyledim bu lafları...gelene kapımız açık.....yok ben gelmem diyorsan YİNE KAPIMIZ AÇIK :rolleyes:sadocan;104752 wrote:ya aklımın almadıgı sey bütün yemek konularına aynı kişiler neredeyse aynı yorumları yazıyor neden acaba?
turşunuz nerede arkadaşlar
fevzi kardeş sana boymun kıldan önce saygı duyuyorum sana ey vallahfevzi_cilkiz;104766 wrote:sado kardeş hepsi aynı düşünceyi benimsiyo ondandır bea...kişisel görüş ve düşüncelere saygı duymak lazım...başak bacım gibidir o bakımdan söyledim bu lafları...gelene kapımız açık.....yok ben gelmem diyorsan YİNE KAPIMIZ AÇIK :rolleyes:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.