Başak Bugün Yedim Vallaaaa Içli Köfteeee Hemde Kizarmişindannn Canimiz çekti Görünce Annemlere Yaptirdim Hemennn
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
İÇLİ KÖFTE(Nizip usulü)
kepetto abicim çok tşk ler.kepetto?;100426 wrote:basak sen evde kalmayacaksın:) ellerin dert gormesin cok hos gozukuyor icim gitti valla:D annenlere cok cok selamlar tebrik ediyorum tekrardan seni cok guzel yetistiriyor. tam bi nizipli olucaksın:P( oylesin zaten:D)
fevzi kardeşim afiyet olsun:) annenler bize kızacaklar walla:(fevzi_cilkiz;100434 wrote:Başak Bugün Yedim Vallaaaa Içli Köfteeee Hemde Kizarmişindannn Canimiz çekti Görünce Annemlere Yaptirdim Hemennn
walla iyiki bugun ıspartaya gelmişim yoksa bugunku içli köfteyı kaçıracaktım hain hattüç yiyordu hemde bensiz bogazına dursun diyeceğim ama neyse kalsın
ya bende cok ozledım ıclı kofteyı
eee bırgunde sen yapta gelek yıyek olmazmı ?:D
hakan abicim çok tşk ler annemin ellerine sağlıkHakanSahin;100375 wrote:tşkler başakcım eline sağlık
sizin babanızında eline sağlıknizipli_mehmet;100412 wrote:maşallahı war benım babamda çok guzel yapar kımse elıne su dokemez yemek konusunda
yok be ben sensız yermıyım sana bır kalırsa ayıracaktık merak etme sen :Dnizipli_mehmet;100470 wrote:walla iyiki bugun ıspartaya gelmişim yoksa bugunku içli köfteyı kaçıracaktım hain hattüç yiyordu hemde bensiz bogazına dursun diyeceğim ama neyse kalsın
ahhhh ...ahhh içli köfte......
mehmet hıc tek basıma yapmadım ama senın ıcın yaparız ya ıclı kofte canın sagolsun;)nizipli_mehmet;100545 wrote:eee bırgunde sen yapta gelek yıyek olmazmı ?:D
başak içli köfte resmi süper duruyor walla birden karnım açıktı paylaşım için saol anneninizin ellerine saglık
mehmet banada ayırın kardeş:)nizipli_mehmet;100470 wrote:walla iyiki bugun ıspartaya gelmişim yoksa bugunku içli köfteyı kaçıracaktım hain hattüç yiyordu hemde bensiz bogazına dursun diyeceğim ama neyse kalsın
hele sen bi dur önce maamet yesin de sonra sana sıra gelir
yuksel çok tşk ler:)sizde saolunyuksel_fb;101244 wrote:başak içli köfte resmi süper duruyor walla birden karnım açıktı paylaşım için saol anneninizin ellerine saglık
kardeş sen gelecegın zaman haber yenısını yaparız ya sorun ettıgın şeye bak :D;)yuksel_fb;101246 wrote:mehmet banada ayırın kardeş:)
ADAM GELSE AÇ KORSUN SN MEHMET :D
abicim mumkunse bide paket ettir ver koargoya alayım ben sivastan:Dnizipli_mehmet;101655 wrote:kardeş sen gelecegın zaman haber yenısını yaparız ya sorun ettıgın şeye bak :D;)
kepetto abi size cvp gelmemiş isterseniz biz gönderelim:)canınız saolsun:Dkepetto?;102575 wrote:abicim mumkunse bide paket ettir ver koargoya alayım ben sivastan:D
çok iyi görünüyor
içli köfte büyük şehirlerde insanlara sermaye olmuş satıp para kazanıp ailesini geçindiren çoktanıdıgım insan var gaziantepli . içli köftemize nazar degmeşin dünya tanımaya başladı . ve tadı tartışılamaz bençe yapanların elerine şaglık
içli köfte sevilmezmi hiç,yorumunuz için tşk ler saolunlover_halil;147463 wrote:içli köfte büyük şehirlerde insanlara sermaye olmuş satıp para kazanıp ailesini geçindiren çoktanıdıgım insan var gaziantepli . içli köftemize nazar degmeşin dünya tanımaya başladı . ve tadı tartışılamaz bençe yapanların elerine şaglık
12.10.2008 de geleneksel Antep yemekleri gününe gittim ve Sahan'ın standında içli köfte yedim,yuvalama yedim.içli köfteye notum 10 üzerinden 8,yuvalamaya notum ise 7,çünkü anam çok güzel yapar,ağzımızda o tadı arıyor herhalde.
Başak seninkilerde çok güzel gözüküyor,ellerinize sağlık.
ben bu konuyu ne kadar aradım yaw...
arkadaslar ben burdaki yemekleri çok seviyorum ve artık alısmaya basladım acıyada yavas yavas:)
ama maalesef içli köfte bi kez yedim biraz agır geldi belkide yapan kişiden kaynaklanmıs olabilir ee bide zahmetli ben zahmete hiç gelemem beni afakanlar basar hehehe biri yapsa ben yesem öyle olur ancak:)))))))
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.