nizip72;99002 wrote:GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞ.BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAHRAZI OLSUN.AYRICA YAZMADAN GEÇEMEYECEĞİM , MART AYINDA BİZDE İSTANBULDAYKEN ÇOK DEĞERLİ VE GÜLER YÜZLÜ OKTAY KARDEŞİMİZ BİZİDE AYNI MİSAFİRPERVERLİĞİYLE AĞIRLAMIŞTI.BURDAN ŞUANDA İSİMLERİNİ YAZAMADIĞIM DAHA BİR ÇOK NİZİPLİ ARKADAŞLARADA ÇOK TŞK. EDERİM. MURAT ÇELİK ZATEN BİZİM DERDİMİZİ ÇEKEN REHBERİMİZDİ ONADA BURDAN TŞK. EDERİM.BENDE ÇOK GELMEK İSTERDİM MALUM REJİMDEYİM.İM
Görüntülere baklırsa,hemşehriler hem hasret gidermiş,hem de güzel bir sofrada iftarlarını açmışlar.Sebep olanlardan Allah razı olsun.malumunuz toplulukta rahmet vardır.Bu da öyle bir şey işte.İftarı veren istanbuldaki elçilerimize teşekkür ederiz.Bu arada şunu da ilave edeyim:Admin abimiz sağolsun bizi de davet ettiler,ancak takdir edersiniz ki,vazife icabı ramazan da camiyi bırakamadığımız için iştirak edemedik.Admin beye ve organizasyonda bulunanlara afiyetler olsun...
ilkaytrade;99071 wrote:eee hocam tavuk elle yenir derler,
ondan böyle oldu , bırak tadını ala ala yesin (zaten yedi)
selamlar,
ilker
Eyyyt Be asLanım Nasıl Yiyiyor.. afiyet olsun:). Ha İlker Abi SaKal Gitmiş dikkatimi Çekti:) Böylede Yakışıklısın;) İstanbuldaki Nizip.com Toplantısını düzenleyen Bütün abilerimize seLamLar olsun. Bidahakine inşallah bizlerde Katılırız...
KaliteLi Günler...:D
Öncelikle bu daveti veren OKTAY Kardeşimizden Tüm üyelerimiz adına Allah razı olsun diyoruz.Her zamanki mütevaziliğiyle, bir grup üyenin katıldığı yemeğimize teşrif ederek bizleri onurlandıran Sitemizin daimi takipçisi Belediye Başkanımız Sayın H.Fevzi AKDOĞAN'a ayrıca teşekkür ederiz.Bu buluşma dergi çalışmamız için de son derece faydalı bir buluşma olmuştur.. Dergimiz son aşamaya gelmiş durumdadır. Allah razı olsun Ramazan TARHAN neredeyse işi bitirmiş, sadece baskıya kalmış. Baskı öncesi Ramazan beyle irtibata geçilmesi son derce faydalı olacaktır. Kimse baskıya girdikten sonra şöyle olmuş,böyle olmuş demesin arkadaşlar.
ewet HUZEYFE ABİ SÖLEMİŞTİ WALLA :D Sizde iyi Gıcık attınız daha bize.. öyle olsun yorum nedek canınız sagolsun... Ben gelemedim walla çok üzülüyorum.. iftardan yarım saat önCe haberim oldu ... ama Resimlere bakarken bende kendimi orada gibi hissettim... NEYSE seneye kaçırmam inşallah.. oktay abimin kesesine bin bereket.. ölmüşlerinin Canına degsiN...
Öncelilke böyle bir toplantıyı hazırlayıp ve emeği gecen tüm abilerimize tekküür ederim...Gerçektende çok güzel bir buluşma oldu...Önemli dostluklar kazandığıma çok sevindim...Özellikle de ramazan abime çok teşekkür ederim...Bizi evinde de ağırladığı için...Umarım dostluğumuz daimi olur...Bu iftar yemeği toplantısında 7-8 yıldır göremediğim hemen hemen elinin altında büyüdüğüm DERVİŞ DÖRTBUDAK abimizi de görme fırsatım oldu..Tekrar tekrar bu toplantıda emeği gecen abilerime teşekkür ederim...
Eski Dostum Oktay Kardeşime Selamlar.nizipte çok çiğer Kababini Yedim .iftara Gelmeyi çok Arzu Ederdim Sonradan Haberim Oldu.inş.birdahaki Sefere Geliriz.herkese Afiyat Olsun Herkesin Kadir Gecesini Kutluyorum.selam Ve Dua.
güzel olmuş yapanların ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun....bu arada sadece yemek resimleri atılmış hani diğer resimler nerede gezi resimleri yaniii????
Dolu dolu bir gezi oldu. İnsan dostlarının yanına gidince zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Gönüller de bir olunca daha çok zevk alınıyor. H.Oktay abimin kesesine bereket, İstanbul gibi bir yerde böyle lüks bir lokantada umuma davet vermek her babayiğitin harcı değil. Kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Gecenin geç saatlerine kadar İstanbul'un meşru eğlence alanlarını :) gezdik. Oktay abi değerli zamanını bizlere ayırdığın için teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcın olsun.
Değerli başkanımız H.Fevzi Akdoğan ve kardeşi H.Kemal abide bizleri onurlandırdılar. Dürümcü Emmi, Muhittin Şimşek, Cahit Tanyol ve Hasan Özdemir beyler toplantılarını son anda Kadıköy'e kaydırdıkları için katılamadılar.
Çok hoş saatler geçmiş belli ki. Tabi her zaman ki gibi bu diyalogun mimarı olan Admin Abi başta olmak üzere gecey, tertipleyen herkese teşekkür ederim - her ne kadar ben katılmsam da. Ama yalnız bu fotoğraf on numara olmuş. Kebab dediğin kural tanımaz arkadaş! Nasıl biliyorsan öyle yiyeceksin. Vallahi bu gence 1,5 acılı kıyma sözüm olsun... :)
öncelikle bu toplantıda bizlere çok ama çok emeği geçen oktay abimize ve ramazan tarhan abimize çok teşekkür ederiz, Allah ikisinden de razı osun...toplantının amacı ve güzelliği zaten birlikteliği sağlamak ve bir arada olmaktı,bu sebeple o ortamda bulunarak bizleri onurlandıran sayın başkanımıza ayrıca teşekür ederiz.
iftar öncesi ramazan abimizin yaptırdığı geziler, iftar sonrası muhabbetlerimiz ve yine gece faslı her yönü ile çok muhteşemdi.orda bulunan herkese tekrar teşekkür ederim,rabbim mübarek şu günün hürmetine birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah...
Oktayy Abiii Beni Tanidin Demiiii Tiyatroda Hakim Rolünü Oynayannn..abi Keşkeee Orda Olsaydik Yaaawwww O Mis Gibi Acili Kiyman Yok Mu Nizipin Tadi Başka Sizinkinin Tadi Başkaaaa
arkadaşlar en önemli insanı unuttunuz yani beni ramazan abiye yemek yemek dedim adam mecbur kaldı bi nevi ,vallahi benim karükatürlerle yemege katıldınız bilmiyorum artık bi teşekkür bile gelmedi:)))))))))))))