Lahmacun da,ayran da,balcan gözleme de güzelll.
çok da harika görünüyorlar.
yiyenlere sonsuz sıhhat ve afiyet
hazırlayanların da elleri görmesin dert.
Başak da olmazsa yemek ikram eden çıkmayacak sanırım.iyi ki varsın başak.
Sahi diğer hanımlar nerede.yoksa onlar hep hazır yemek mi sipariş ediyorlar.
Laf aramızda hazıra da para yetiştirmek o kadar kolay olmasa gerek.Şöyle bir silkinin mutfağa girin bakim...
Başakcım,Nizip'ten gelen lahmacunların üstüne başka lahmacun tanımam.:)Türkiyede en güzel lahmacun Nizipte yapılıyor.Aylardır ilk defa dün akşam nizipten gelen lahmacunu yiyince karnımın doyduğunu hissettim.:DBaşak dedenin ninenin kesesine Allah bereket versinki bizlerde aç kalmayalım.sizin sayenizde bizlerde nasibimizi alıyoruz.saolun:):)
birde o lahmacunu yapilirken firinin basinda yiyceksin ki incilay kardes.
ben firina lahmacun verdigimde firinda doyar öyle eve gelirdim ayaküstü fast food :)
ben pek patlıcanla aram olmadıgı için farketmiyo sadece kızartmasını yerim oda arada bi ama boro lahmacun hep vardıki nasıl onundamı sezonu oluyo yani:)
Nizip e ilk geldiğim de çok tuhafıma gidiyordu palcan la lahmacun yemek ama şimdi adanadan misafirlerim geldiğinde onlarda ikram ediyorum.çok güzel bir lezzetmiş geç fark ettik ama ne yapalım şimdi sofralarımızın vazgeçilmezi oldu.NOT:Nizip e gele kadar lahmacunu diye bizi kandırmışlar bura lahmacun ve palcanın tadını aldım:)
servet BÜYÜKTEKE;191099 wrote:Nizip e ilk geldiğim de çok tuhafıma gidiyordu palcan la lahmacun yemek ama şimdi adanadan misafirlerim geldiğinde onlarda ikram ediyorum.çok güzel bir lezzetmiş geç fark ettik ama ne yapalım şimdi sofralarımızın vazgeçilmezi oldu.NOT:Nizip e gele kadar lahmacunu diye bizi kandırmışlar bura lahmacun ve palcanın tadını aldım:)
Bilen biliyor işte bak mehmet abi hocam bizden baskın walla,bütün yönleriyle araştırmış.Tüm yönleriyle lahmacun arası patlıcan sevgisi diye buna denir hocam. :) Gerçi fırıncı kardeşlerimiz 1 işçi fazla çalıştırdıkları için bu patlıcan durumundan şikayetçi ama bu da Nizip'in gerçeği ve güzelliği işte :)
deniz yıldızı;191108 wrote:Bilen biliyor işte bak mehmet abi hocam bizden baskın walla,bütün yönleriyle araştırmış.Tüm yönleriyle lahmacun arası patlıcan sevgisi diye buna denir hocam. :) Gerçi fırıncı kardeşlerimiz 1 işçi fazla çalıştırdıkları için bu patlıcan durumundan şikayetçi ama bu da Nizip'in gerçeği ve güzelliği işte :)
bak Balcan çıkınca istihdam da artıyor her fırın bir işci alsa nizip de işsiz kalmayacak:)
Valla değişik bakış açısı hocam ama biz diğer patlıcanları pek yemiyoz illa da Nizip patlıcanı ya da Birecik patlıcanı olacak :) e onun ömrü de 2- 3 ay sürüyor.Patlıcan bitince de o zaman işsizlik patlar hocam.Bi de bu işsizlik stresine bir yaz boyunca yenen patlıcanın yan etkilerini eklersek hoş olmaz diye düşünüyorum :)
Oy oy oy MENES ağabey dur işte gurbetteyiz bulan var bulamayan var :) afiyet bal şeker olsun...[/QUOTE]
Valla hanımın halasınınoğlunun lokantasında yaptırıyorum onlarda urfalı... Gel başımla beraber...Sana da yaptırayım 10 numara olmassa yeme...