Gençlerimizin sizler gibi değerli öğretmenler eli altında pişmesi ve daha ileri ufuklara açılması dileğiyle...
Okul Arkadaşların Burada
NIZIP CUMHURIYET LİSESİ MEZUNLARI Neredesiniz
vay gercektende çok guzel bırbasarı yanı bu basarılı okullar arasında normal devlet lısesının basarı gercektende çok guzel
Okulunuzu ve ve diğer yarışmaya katılan okulları tebrik ederim. Yalnız bir eleştiride bulunmak istiyorum,dün bende o yarışmayı izledim. Örencilere ciddi manada salon kültürünün aşılanması lazım. Bilgi yarışması ile stadyumda izlenen futbol maçlarını birbirine karıştırmasınlar bence.
Vay be İbrahim Abinin burnunun dibıne kadar gittim tanımamışım... Demek ki şapka iyi bir kamuflaj olabiliyor :D
işte okulumdan bir kış görünümü
Resmi aç
ESKİ NİZİP ORTA OKULU VE DAHA EVVELİNDE ASKERİ KIŞLA İMİŞ. BAYA ESKİ BİR YAPI. LİSEDEN TANIDIĞIM YOK AMA ORTAOKULKEN BAYA TANIDIĞIMIZ VARDI.
BEN DE BİR CUMHURİYET LİSELİ OLARAK KUTLUYORUM ARKADAŞLARI İŞTE CUNHURİYET GENÇLİĞİ
Resmi aç
VE ŞUNU DA BELİRTMEK İSTİYORUM GEÇEN SENEKİ BİLGİ YARIŞMASINDA CUMHURİYET LİSESİ ADINA BEN DE YARIŞTIM FAKAT ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPILDI VE FİNALE GİDEMEDİK AMA YİNE DE YILMADIK YILMAYIZ DA ŞİMDİ 2.YİZ VE 2 ANADOLU LİSESİNİ ARKAMIZDA BIRAKTIK
MEZUN DEĞİLİM AMA CUMHURİYET LİSESİNDEYİM
Vay be İbrahim Abinin burnunun dıbine kadar gittim tanımamışım... Demek ki şapka iyi bir kamuflaj olabiliyor diyen talep seni durdurup sana sorular soran ve bak ben seni tanıyrum deyip işte sen de beni tanı diyen kimdi diye kendi kendine sor bakalım.
arkadaşlar talep bey burnunun dibindekini değil kendisiyle konuşanı tanımıyor ve de mereak etmiyor...
ÇOK HAKLISINIZ HOCAM TALEPE DUYRULUR
GEçen bir okulumuz Türkiyede derece yaptı. Şimdi bir düz lisemiz anadolu liseleri arasından sıyrılıp 2. oluyor. Birde imam hatipin katsayı engeli kalkarsa çok güzel şeyler olacaktır.
Tüm öğrencilerimizeve öğretmenlerimize başarılar.
arkadaslara hayatlarında basarılar
İbrahim Abi merak etmiyorsun demişssinde... İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir... Gerçi ben sana sordum "Valla abi tanıyamadım! Siz kimsiniz çıkaramadım? Yoksa Nizip.com'dan mı?" diye siz buna cevap vermediniz.... Neden acaba!
aynen katılıyorum mesut abi sen 10-d sayısaldaydın yanlış hatırlamıyorsam bu senede ben10-d sayısal oldum.hepimize hayatta başarılar.
MEZUN DEĞİLİZ AMA CUMHURİYET LİSELİYİZ.
sayın cumhuriyet lisesi mezunları abi ve ablalarımız nerdesiniz.GEÇMİŞİNİZİ UNUTMAYIN DERİZ BİZ SİZE
Yaz Tatili çok sıkıcı Geçiyor Eğer Burda Olan Varsa Biraz Laflayalin Ya
Eeeeeeeeee cumhuriyet Lisesinin Ilk Mezunlari Olmak çok Gurur Verici Diger Mezun Olan Arkadaşlarida Bekliyorum
slm arkadaşlar.günler sıkıcı geçiyor .biraz oyalanmak isteyenler buyrun buraya
ben cumhuriyet liseliyim
ooooo slm ahmet abi biliyorum senin bizim liseden olduğunu.zaten bence sen ve benden başka bizim liseden giren yok bu siteye.neyse 1 hafta sonre zaten gerek kalmayacak girmelerine çünkü okul AÇILIYO...ne kadar duyarsızlar :( :( :(
Isminizi Alabilirmiyim Tilmiyenli Bak Akrabamişizda Bende Tilmiyenli Sayilirim Anne Tarafindan
ben cumhuriyet lisesinden mezun oldum 2005 ama lise 2 de bıraktım istanbulda devam ettim arkadaşlarıma selamlar
bende cumhuriyet lisesi mezunuyuım daha doğrusu mezun sayılmam çünkü lise 2 de cıktım istanbula yerleştim 2005 te arkadaşalrıma selamlar saadet
cumhuriyet lisesi mezunları arkadaşları sitemize bekliyoruız tabi gelirlerse
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.