İlçemizde zaman zaman sanat severler çıkmakda, onlarda kendi branşlarında çaba göstermekteler. Bunlardan biride Kemal Cengiz bey. Gaziantep life dergisinin bu ayki sayısında değerli abimiz Kemal Cengiz'e 5 sayfa ayrılmış ve dolu dolu dolu bir söyleşi yapılmıştır. Scannerla tarattığımız fotoğraflarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi açBu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
Gerçekten böyle bilgili ve aydın insanlara çok ihtiyacımız var iyi ki varsınızı çünkü gençlik o kadar boşki ancak ve ancak böyle bilgili büyüklerimiz ile biraz yol kat edebiliriz
değerli insanların değerini nasıl biliriz bilemiyorum daha 12-13 yaşlarında yanılmıyorsam benim yoğurdum ekşi kitabını okumuştum o zaman nizip'te de yazar varmış demiştim kemal cengiz deyince aklıma orhan kemal gelir onu her sokakta görüşümde işte yazarımız derim içimden sanatsal yönünü tartışmaya gerek yok zaten...
nizip sevdalısı insanlara en derin sevgilerle...
Kemal Cengiz abimiz Usta bir Kalem, araştırmacılığı ve derin bilgileriyle gençliğe ışık tutan çok değerli bir nizip sevdaLısıdır. Makalelerini ve çok değerli şiirlerini yakından takip eden biriyim. Kemal abiye Tebrik eder Başarılarının devamını dilerim...
gercektende Kemal abı her yonuyle elı opulecek onemlı sahsıyetlerden dolayı kendısını saygıyla selamlar ve ellerınde operım sana bu sıtede ıhtıyacımız var kemal abı
Sayın Kemal Cengiz engin hayat tecrübeleri ve sanatçı kimliği ile bizlere farklı bir bakış açısı sunmuş değerli bir büyüğümüzdür, birlikteliğimizin ve başarılarının daim olmasını diliyor tebrik ediyorum.