Arkadaşlar..çoktandır merak ettiğim bir şeyi siz dostlarıma danışmak istedim..burası çoklu bir yer olduğu için herkesten mutlaka farklı cvplar gelecektir..benim merak ettiğim arkadaşlar..'AŞK NELERE KADİRDİR?AŞK İNSANA NELERİ YAPTIRIR?AŞK İÇİN İNSAN NELERDEN VAZ GEÇEBİLİR?..arkadaşlar..şunu yaparım falan demeyin..ben neleri yaptığınızı öğrenmek istiyorum..biraz itiraf olacak ama..anlatmak istermisiniz???????
Genç Muhabbet
Aşk Nelere Kadirdir?
aşk insana: VEYSEL KARANİ HZ. gibi Issız vadiler, dağlar, tepeler, kızgın çölleri aşartırır...
(s.a.s.) aşkı için anasından Babasından Vazgeçer...(Anam Babam Sana Feda Olsun Ya Resullullah) ...
aşık ol sorularına cvp bul bence:)
aşk bence butun saçmalıklara kadırdır
aşk
insana birini sevmeyi öğretiyor
onu korumayı öğretiyor
kıskanmayı öğretiyor
hasreti ve özlem i öğretiyor
ayrılığı öğretiyor(allah etmesin )
selam herkese
aşk insana harika işler yaptırıyo walla ben öyle düşünüyom
Aşk Bir Muz Kabuğuudur..bastinmi Ayağin Değil Hayatin Kayar....:)
ben işin aşk boyutuna karşıyım, kişiler arasında sevgi vardır.
yaw aşk için sayfalar dolsu kitap yaza bilirim ama bosverin...
memo sen asık olunca ben sana soylerımnizipli_mehmet;86063 wrote:aşk bence butun saçmalıklara kadırdır
Emeğine yazık derim sayfalar dolusu kitabna gerek yok bence yaşayan bilir zaten bu duygu anlatılmaz yaşanır
Aşk cesaret ve fedakarlık ister. Aşkı yaşamak ve mutlu sona ulaşmak karlı ve sisli bir dağa çıkmak kadar zordur. İki seven insan bir birinin eline sıkı tuttuktan sonra aşılmayacak dağ varılamıyacak hedef yoktur. Sevdiğim insan için aileme arkadaşlarıma tavır almıştım. Tabiki zaman içinde ben ve tavır aldığım insanlar hatalarını anlayınca herşey düzeldi. 03/04/2000 tarih ve 15:25 saatten sonra hayatıma giren 7 yıldır sevdiğim 3 yıldır eşim olan sevdiğimle çok mutluyum. Darısı sevenlerin başına
Ben seni yalnız bu dünyada değil Ahiret'te de sevmek için elini tuttum sevdiğim :)
Bütün Sevenler Kavuşsaydi Bugün Dünyamizda Ne Savaş Nede Istemediğimiz Olaylar Olurdu. çünkü Seven Insanin Içinde Allah Korkusu Ve Duygusallik Olur. Tabiki Bu Benim Fikrim
Helal olsun sana dostum..Sevmek işte bunu gerektirir..bazı erkekler var ya da bayanlar.. ailem istemiyor falan deyip bir zamanlar çok sevdiklerini söyledikleri hiç ayrılmayacağız diye vaatlerde bulundukları sevdiklerini terk ediyorlar..arkadaşlar..ciddi anlamda soruyorum sizlere..varmı öle ailem istemiyo falan deyip bir zamanlar çok sevdiğini söylediğin insanı terk etmek..sevmek daha bunun neresinde kalıyor..ben şuna inanıyorum..ailem istemiyor falan deyip bahane eden insanlar bence gerçekten sevmemiş olan insanlardır..yanılıyormuyum..zeynel1982;86494 wrote:Aşk cesaret ve fedakarlık ister. Aşkı yaşamak ve mutlu sona ulaşmak karlı ve sisli bir dağa çıkmak kadar zordur. İki seven insan bir birinin eline sıkı tuttuktan sonra aşılmayacak dağ varılamıyacak hedef yoktur. Sevdiğim insan için aileme arkadaşlarıma tavır almıştım. Tabiki zaman içinde ben ve tavır aldığım insanlar hatalarını anlayınca herşey düzeldi. 03/04/2000 tarih ve 15:25 saatten sonra hayatıma giren 7 yıldır sevdiğim 3 yıldır eşim olan sevdiğimle çok mutluyum. Darısı sevenlerin başına Ben seni yalnız bu dünyada değil Ahiret'te de sevmek için elini tuttum sevdiğim :)
ben dün siteye girip de bunları yazmadım birisi benim kullanıcı adım ile girip yazı yazmış kim ise söylesinmiksam14;86199 wrote:aşk insana harika işler yaptırıyo walla ben öyle düşünüyom
Sitede hayalet mi var yane:Dmiksam yaaaaaaaaaaaa..miksam14;86526 wrote:ben dün siteye girip de bunları yazmadım birisi benim kullanıcı adım ile girip yazı yazmış kim ise söylesin
biri girip yazmıs işte hayaleti felan yok bunun kim yazmıssa çıksın sölesin acıkca
buyuk bır ıhtımal melek yüzlüm yoksa herkesın sıfresını bılıyorda sıra ıle herkesın adı ıle gıreckmı
miksam bence senin hafızan silinmiş naptını hatırlamyn
yokyaw sende iyice beni psikolojik deli :confused: yaptın aşk olsun sanaHakanSahin;86575 wrote:miksam bence senin hafızan silinmiş naptını hatırlamyn
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.