.....:d..........
Rumkale
Crazy Life KardeŞim Hayırdır? Neoluyor? Grevmi Yapıyon:D Yakışmıyor ama
YENİ GELENLERE MRB :D
abi ben 26 sında orda olucam inş...kısmet olursa görüşrüz...olmazsa ben sizi beklerim burda...
Tamam Mustafa ayın 17 sinde ben Yapıyorum Katılacakmısın?:D Katılmayacaksan İptal edecem:D
Mustafaaaaaaa Yaparım Katılamazsın. sonra MasrafLarı sen KarŞılarsın. Zaten dügün Öncesi o Kadar Masrafa girdin dostum:D Gelecek UrupLara Güvenme :D Hem Yengemizden İlk Dayağını benim yüzümden yeme:D
Nizip Rumkale ve Halfeti gezimiz çok keyifli geçti.
Görüntülenme: …
[saldıray27 alıntı)))
ya abilerim bari şu diğer gezileri 18 ağustos'tan sonra yapın yav:))rüstem abi ne zaman gelmeyi düşünüyon eskişehir'e sen gelene kadar ben Nizip'e gitcem Allah bilir:)
galıba haklısın işallah nizipte karsılasırız 15 agustosta sevgılı kardesım :)
ya abilerim bari şu diğer gezileri 18 ağustos'tan sonra yapın yav:))rüstem abi ne zaman gelmeyi düşünüyon eskişehir'e sen gelene kadar ben Nizip'e gitcem Allah bilir:)
galıba haklısın işallah nizipte karsılasırız 15 agustosta sevgılı kardesım :)
Yok İbocan ELİM SENDE oynuyorduk:D Mustafa Kardeş beni YakaLadı:Dibocan;84884 wrote:cali orda su kayağımı yapıyon.:D
Allahtan kör ebe oynamıyormuşsunuz :D
crayz_life;84936 wrote:.....:d..........
Crazy Life KardeŞim Hayırdır? Neoluyor? Grevmi Yapıyon:D Yakışmıyor ama
Yok suda minare varmı onu kontrol ediyor :)
gözlük konusunda resmen kriz yaratmışsınız yapmayın allah aşkına bunda kasıt arayacak ne var GÖZLÜK İŞTE
sibell;85191 wrote:gözlük konusunda resmen kriz yaratmışsınız yapmayın allah aşkına bunda kasıt arayacak ne var GÖZLÜK İŞTE
YENİ GELENLERE MRB :D
cemaate mrb
bakıyorumda bir çok konuda ufak tartışmalar var iyi bu site renkli bir siteye benziyor
cemate rahmet olacaktı...:Dsibell;85247 wrote:cemaate mrb
cankesen;85054 wrote:[galıba haklısın işallah nizipte karsılasırız 15 agustosta sevgılı kardesım :)
abi ben 26 sında orda olucam inş...kısmet olursa görüşrüz...olmazsa ben sizi beklerim burda...
sakin olun beyler sibell yengeniz :)
hakan sahin kendine çok güveniyorsun sanırım...
sakin olacak bişey yok ki hakancım cemate rahmet olacaktı yengeye maraba diyek o zaman...HakanSahin;85316 wrote:sakin olun beyler sibell yengeniz :)
ama üzülerek söylym on dakikada 15 tane özelden msj yağmış bayan üyelere karşı hoşbir tavır değil hepsinin ismini öğrendim isim verip rencide etmek istemym
orası öyle bazıları hemen hoşgeldin mesajı atıyor:D ama fazla açmayalım konuyu millet rencide olmasın...:D
herşeyin zamanı var yeri geldikçe yüzlerine vurulacak
valla hakan konu nerdeeeeen nere geldi hele bak Allah sonunu hayrede...:D
eskidi ya sen yeni bir organizasyon yap tezelensiz.)
:D valla bu sıralar benim organizasyon yapmam zorda malum ayın 16'sına merasim var eğer siz yaparsınız gelme ihtimalim yüksek...:D tabi 16 sından sonra olmak şartıyla...
mustafabilici;85391 wrote::D valla bu sıralar benim organizasyon yapmam zorda malum ayın 16'sına merasim var eğer siz yaparsınız gelme ihtimalim yüksek...:D tabi 16 sından sonra olmak şartıyla...
Tamam Mustafa ayın 17 sinde ben Yapıyorum Katılacakmısın?:D Katılmayacaksan İptal edecem:D
sen yap katılmazsam neyim..:D
mustafabilici;85428 wrote:sen yap katılmazsam neyim..:D
Mustafaaaaaaa Yaparım Katılamazsın. sonra MasrafLarı sen KarŞılarsın. Zaten dügün Öncesi o Kadar Masrafa girdin dostum:D Gelecek UrupLara Güvenme :D Hem Yengemizden İlk Dayağını benim yüzümden yeme:D
hehe neyse bunu özel olarak devam ettiririz burda fazla dağıtmayalım...:D:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.