Dün telefonda Fatih hocamla görüştük Orhan burda dedi. Bizde Seyyit usul kültür merkezinde konferans vardı ordaydık,İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Süleymaniye vakfı başkanı Prof. Abdulaziz BAYINDIR'ın sohbetinden istifade ettik,Daha sonra kendisini Olay Tv'nin canlı yayına katılmak üzere Olay Medya Center'e götürdüm,evede 00:15 de geldim. Birazdan arkadaşları arayacağım, gelirlerse bugünde benim misafiim olsunlar.
Ben de füzemle çıkacağım gezegenler arası yolculuktan dolayı kıyamete kadar yokum...:):):) (Forumdakiler, 4 çingene davulcu tutar artık arkamdan!..:):))
Şimdi ben kiminle cedelleşecem,adama ne desek kızmıyordu.Şimdi benim on gün canım sıkılır,bendemi izine çıksam ne yapsam,malum devlet memuruyuz ya bizde izin bitmez.
MENES;203632 wrote:Şimdi ben kiminle cedelleşecem,adama ne desek kızmıyordu.Şimdi benim on gün canım sıkılır,bendemi izine çıksam ne yapsam,malum devlet memuruyuz ya bizde izin bitmez.
benimle cebelleşebilirsin canım:p,merak etme bende kızmam sana:mad:
balcan kebabı için bana gelebilirsin,hani memursun ya,izin bol ya:D
Müslüm sana da iyi seyehatlar,dönüşünde görüşürüz inşallah.
müslüm akpek;203455 wrote:Yarın sabahtan itibaren motosikletlerle çıkacağımız 10 günlük doğu karadeniz turu yüzünden siteye giremeyeceğim merak edenlere haber vereyim dedim.
Merak eden olurmu acaba.:confused::confused:
olmaz mı abim...
çabuk gel olur mu?
Allah kaza bela vermesin...
özletme kendini...sevgiler buse...
ben şimdi napıcımmmm?
vedatakkas;203667 wrote:benimle cebelleşebilirsin canım:p,merak etme bende kızmam sana:mad:
balcan kebabı için bana gelebilirsin,hani memursun ya,izin bol ya:D
Müslüm sana da iyi seyehatlar,dönüşünde görüşürüz inşallah.
Sonunda döndüm, pazar akşamı gezimiz bitti, tam 3600 km yol yaptık, Samsundan başlayıp Hopa,Artvin, Erzurum,Erzincan,sivas,Kurşunlu ve İstanbul, ben hayatımda bu kadar yeşili bir arada görmedim, allah bütün yeşillikleri karadenize vermiş, herkese tavsiye ederim.