sevgili arkadaşlar alakanıza teşekkür ediyorum.
Site ve Üyeler Hakkında
Eeeee ayda bir kere uğrarsanız nasıl farkedeyim....Dimi yani... Hani diyorum senin gibi değerli ağabeylerimi özledim yaaa...İşte bundan dolayı...Yaaaa...
Hadi hadi dilime düşmekten korktun dimi...Heh heh...
Waaaaaaaaaw Musaeken abim...Tey tey tey...Seni görmek ne güzel....Ya valla ayıp ediyon ya abi...Sık sık gel emi...
Kayıp Üyeler
Görüntülenme: …
Evet..kesinlikle ben de katılıyorumm..ama gitmeyeceksin inadına inadına..silerlerse yeniden üye olacaksın..ya fazlamı yüzsüzlük oldu:)GencOoO;93458 wrote:sitenin Bazi Kişilerin Tekeline Geçtigini gercekten de katılıyorumm...
Arkadaşlar bu aralar nedendir bilmem aklıma eski bazı üyeler geldi...Buradan bi çağrı yapayım dedim...Kimbilir belki sesimi duyarlar....
SON ZAMANLARDA KAYIP ÜYELERİMİZ :
İBRAHİM27
KUMRALADA
İ.H.ER.
SEYİDAHMETUZUN
KASAPOĞLU
İLKAYTRADE
FSOYARİK
GÖKHANDOKUYUCU
ALİBEY2727
SEMPER
CENGİZKRBCK
AKHENATON
SAKALLI
AHMETKARADAĞ
SALDIRAY
BENBAŞKAN
YILMAZKORKMAZ
AHMETER
MUSAEKEN
NOİRDOİSER
ZUHAL
ASİMAVİ
SON ZAMANLARDA KAYIP ÜYELERİMİZ :
İBRAHİM27
KUMRALADA
İ.H.ER.
SEYİDAHMETUZUN
KASAPOĞLU
İLKAYTRADE
FSOYARİK
GÖKHANDOKUYUCU
ALİBEY2727
SEMPER
CENGİZKRBCK
AKHENATON
SAKALLI
AHMETKARADAĞ
SALDIRAY
BENBAŞKAN
YILMAZKORKMAZ
AHMETER
MUSAEKEN
NOİRDOİSER
ZUHAL
ASİMAVİ
bide eda_18
Dersler yoğun huzi kardeş:(
İnş. en kısa zamanda eskisi gibi aranızda olacağım...
İnş. en kısa zamanda eskisi gibi aranızda olacağım...
huzi bu konuda hep senin aklına geliyor. geçenlerde yine böyle bir konu açmıştın kanımca...
ryağmurlu
yolcu73
wulwaid
yolcu73
wulwaid
benı fark etmemısler ....:)
KEMAL CENGİZ amcayı unutmayın. bu arada admin abi kemal amca nerelerde.Ziyaretine mi gitsek
gökhan ın da dediği gibi dersler yoğun vakit kalmıyor pek nete girmeye...şu sınav haftasını bi atlatırsak inş tekrar eskisi gibi olacağından şüphem yok...
Boroboroyu unutmuşum,saldıray ismini görünce hemen yazıverdi...Hah şöle yaaa...Saldıray abi üniveristede kızlardan birazda bize zaman ayır...Dimi ama....
Huzeyfe yazdıklarımı takip etmiyorsun anlaşıldı.........
kasapoglu;103990 wrote:Huzeyfe yazdıklarımı takip etmiyorsun anlaşıldı.........
Eeeee ayda bir kere uğrarsanız nasıl farkedeyim....Dimi yani... Hani diyorum senin gibi değerli ağabeylerimi özledim yaaa...İşte bundan dolayı...Yaaaa...
Bak dün akşam yazdım ve bugünde sana cevap yazıyorum,demekki ayda bir değil.......
ya bi şu yarın ki sunumumu bi de haftaya sınavları atlatırsam inş:(
Saldıray sen derslerinle ilgilen kardeşim sen yoksun diye üzülmüyoruz ,müsait olmadığını da biliyoruz,sen olmasanda yüreğimiz seninle .Başarılar..........
merhaba huzi,sırf senin için bir kereliğine ilkemi bozdum .merak etme sizleri takip ediyorum.kayıp değilim yav.anlarsın...!
kasapoglu;104137 wrote:Bak dün akşam yazdım ve bugünde sana cevap yazıyorum,demekki ayda bir değil.......
Hadi hadi dilime düşmekten korktun dimi...Heh heh...
musaeken;104232 wrote:merhaba huzi,sırf senin için bir kereliğine ilkemi bozdum .merak etme sizleri takip ediyorum.kayıp değilim yav.anlarsın...!
Waaaaaaaaaw Musaeken abim...Tey tey tey...Seni görmek ne güzel....Ya valla ayıp ediyon ya abi...Sık sık gel emi...
bulanlar belediyemize bildirsin
Son zamanlarda birazda be kayboldum ama...Hani diyorum bitek ben değilim kaybolan sanki...Zuhal nerelerde acaba...? :(
Evlenmiş belkide:D çocuğunu adını ömer koyacakmış:D
saldıray da yokk
Gençler sınavda ve yoldalar
huzeyfe son zamanlarındaki kayboluşunla ilgili hakkında çok dedikodular çıktı. hatta tavuk döner olduğun bile söylendi. zuhale gelince gökhana katılıyorum kesinlikle öyledir.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.