candy;130270 wrote:ya kusra bakmayın ama bölünmekden delde işte bana laf söylenince bana bi laf dokununca dayanamıom:)ama memet abi sen şu gözlüklerinin dercesini yükselt bence çünkü biz orda en başda sana yazdık büssürü şeyi hatta ben adını bile söledim kaçdefa ii oku weya dereceleirni yükselt::):):)fewziyide tek bulmadık asıl siz ilk başda saideyi tek buldunuzda ikiniz birden kzıın üstüne gittiniz:)
vallah Candy coook sagol
biz kimseyi tek bulmadik arkadas zaten tek de bulsak mas sizle basa cikilmaz
mehmet ve fevzi rahat durmuyoki mas ellerine düsenlere allah yardim etsin:D
Vallah öyle bacimmmmm yani allah fevzi ve mehmetden razi olsun onlar da olmasa biz nedecez. Kimin dedikodusunu edecez:D:D
Hani bizim cenemiz düsükmüs yaaaaa öyle diyo bazi kisiler:p
yani ne yapalim huyumuz kurusun bizide böyle kabul etsinler:p:p
aman canım zaten kabul eden etmişdir :):):) yani onların sorunu çenemizin düşük olduğunu söyleyenlşer düşünsünler aman yani ilkkez birisi bana çenesi düşük doio:)(saide bak yalan olmasında bu ilk deil bana söyleyenler ) parantez içini sadece sen okusanda olur saide::)
bence de canim. vallah ben daha senin cenen düsük oldunu görmedim:)
bende gercekden ilk oluyo daha kimse bana cenem düsük demedi:Do yüzden ben bu mehmetdi ve fevziyi yazin köfte partisinde birine sikayet edecem o bunlari bi iyi dövsün :D:D senin yerine de derim candy icin rahat olsun ikimiz icin bi iyi döver :p:D
çok saol saide ya bide çenesi düşük demöezlermi iftira atmazlar snr bide diolar arkamızdan bizi çekiştiriosunuz e buda iftia zaten:) yok bizim öyle huylarımız alışkanlıklarımz yokdur demii cnm :):) neyse artık böyle şakalr yapmazlar ablası bunlar:):) yanlız saide sana bişey diym bunlar siteye bi girseler beni öldürürler senide:):)anca beraber tabi
he vallah simdi fevzi ve mehmet bunu gördümü biz yandik ellerinden kurtulus olmaz
neyse ya ben su sikayet edecem kisiyi hemen arayim bi:D:D yaza kadar bekleyemicem hemen söylim o bunlari gördümü söyle bi gzl laf sayar :D:p:D
aman yazık kız şimdi bide ondan laf yemesinler boşwer önce kendimiz halledelim snr o da karışır işe:):) sonuçda karışacak amaa kurtuluşları yok helede mehmet abimin fewzi zaten en başdan bitti:):):):)
evet haklisin simid demeyelim, mehmet sonra aglar falan beli olmaz:D:D
ya amaaaaaa benim duyduguma göre fevzi yazin birinden iyi bi dayak yicekmis.
bu bir baya dertlenmis fevzi bunu üzüyormus, korkutuyormus, vallah neler yapmiyormus ki:D:D:D
sende duydun mu kizzzzzzzzzzzz:):)
yaa duydum duydumm daha sen demesen bende diycekdim kız bu birisi bence bunu ii ağlatacak:)fewzi senmsiin korkutan senmisin üzen diyecek ona ama ıo biriside yani haketdio ha fewzinin yapdıklarını aslında:):):)neyse ben çok konusdum galiba....
ya ya öyle birimis bende duydum daaaaaaa iste bu fevzi rahat durmuyormus kizz hep bu birini korkutuyormus, iste bunu bi iyi dövecemkis :D:D
simdiden acidim vallah fevziye yani eli sert biri, bi vurdumu bi yerini kirar:D:D:D
neyse bakalim simdiden korkutmayalim fevzi seni
zaten mehmet sana bisey demiyom sen bilirsin:p
ama kiz yeter bugünlük dedikodu simdi bunlari okudumu bunlar neder sen bak;)
ne diysiniz siz fevzi hakkında hııııı kim kimi dövüy anlamadım gitti..kızlar ancak dedikodu yaaparlar baskada bişey yapmazlar sizin dilinize yakalanan kurtulamıyor ...
aaaa ayip ediniz yavvvv biz dedikodu etmedik ki:):p
acik acik konusuyoz yani fevzi arkandan konusmuyoz ya:D:D
yani gercekleri dedik ben öyle bisey duydum yani biri seni bi iyi dövecekmis, iste bunu candy de biliyomus öyle konusuduk :D
ne oldu korkdun mu yoksaaaa:p
o döwecek kişiyi bende çok bilirim hem newar biz saideyle bikere çok çenesiz deilizz mehmet abii ne çenese ya sizde ha maşşallah ağzımız war dilimiz yok denen cinslerdeniz efsane bu durumda bi kız olarak seninde biziim yanımızda olman lazımmm aşk olsun sanada....