bence en karizmatik üye RYAĞMURLU ondan karizmatigi yoktur bu sitede
Nizipden Duyurular Etkinlikler
İşte nihayet bir tane yakışıklı buldum..Siyah takım elbise giyen arkadaş..Karizma budur:D
HAKAN ŞAHİN'E MUTLULUKLAR...
aramaya basladık ama arama kırıterlerınıze uygun bırı bulunamadı :D:pmelek-yuzlum;72069 wrote:Hadi bakalım..göreyim sizi aslanlarım:D:D
Hadi ya:DNapalım biz de evde kalmaya devam ederiz:D
yok ya kalmazsın eger oyle bır durum olursa senıde sıte uyelerınden bırıne verırız melek yuzlum :D;)
Çok iisin kardeşş..keşke seni daha önceden tanısaydım..şimdiye beni evlendirmiştin:D
HAYIRLI OLSUN HAKANCIĞIM ALLAH DEVAMINA ERDİRSİN
TŞKLER MUSTAFA ABİMustafa KANAL;72407 wrote:HAYIRLI OLSUN HAKANCIĞIM ALLAH DEVAMINA ERDİRSİN
mehmet heralde bu işlerde usta baksana hemen siteden bir tane bulmuş sana :):)melek-yuzlum;72406 wrote:Çok iisin kardeşş..keşke seni daha önceden tanısaydım..şimdiye beni evlendirmiştin:D
SEN BİLİRMİSİN Kİ KARİZMA NEDİR DİYE ANNEM..NİZİP.COM UN HEPSİ KARİZMA DAHA FARKINA VARAMADINMI ANNEM.BU KARİZMALARINDA EN KARİZMASI HAKAN VE BENİMmelek-yuzlum;72149 wrote:Y Allah aşkına karizmalar arasına niye kendini koyuyorsun hakan Şahin..Ne sen ne de bir başkası yok işte burda karizma falan Alla alla:Dkendinizi kandırmayın lütfenn:D
MELEK YUZLU KARİZMA NEDİR BİLMİYOR :D BEN ÇOK OLDU ANLAYALI BACANAK(PİRATE)
Zevkler ve renkler tartışılmaz..Ben kimseyi karizma bulmuyorum..var mı ötesi..
hahaha o senin karizmasızlığın canım yamelek-yuzlum;72543 wrote:Zevkler ve renkler tartışılmaz..Ben kimseyi karizma bulmuyorum..var mı ötesi..
Siz karizma değilsiniz de..kaldıki olsanız ne olur..Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz ortada..pirate382;72544 wrote:hahaha o senin karizmasızlığın canım ya
lütfen polemik yaratmayalım...
BİR İNSANIN KİŞİLĞİ BİLMEK İÇİN İNSANI TANIMAK GEREKİR.SEN BENİ TANIYORMUSUN BEN SENİ HİÇ TANIMIYORUM AMA YAZDIĞIN YAZIYA GÖRE KİŞİLİ KRİTERİN SENİN BELLİ,HEMEN ÇAMUR ATMAYA BAŞLADIN SANADA BU YAKIŞTI YANİ...melek-yuzlum;72553 wrote:Siz karizma değilsiniz de..kaldıki olsanız ne olur..Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz ortada..
yaw pirate gerek yok boş ver yada arçelik ver farketmez..:D
BRAUN MİKSER VERSEK DE OLUR YANİ.İZİNLİ HERHALDA MİKSER,,İYİ ÇALIŞMALARmustafabilici;72564 wrote:yaw pirate gerek yok boş ver yada arçelik ver farketmez..:D
yoo burada heralde müsait değil...:)
İİİİ SELAM SÖYLE MİKSERE ÖĞLEN BİZİ YEMEĞE DAVET ETSİN...
tmm söylerim gerçi birazdan gelir kendide...
gözükmüyor ki...biraz daha büyük atamadın mı??
Bu resim ana sayfada.. kep takmış olan arkadaşın olduğu galeri bölümünde..
piratesim bizde beleş yemek yok her adamada yemek vermiyoruz ama bizi görürsen belki olabilirpirate382;72570 wrote:İİİİ SELAM SÖYLE MİKSERE ÖĞLEN BİZİ YEMEĞE DAVET ETSİN...
beşel yemek oda yeni bişey mi...
beleş olsa olmaz mı:D
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.