miksamın ki burada hemde bu sitede eğer olursa gazetelere manşet olacak Nizip com evlendiriyor diye...
Nizipden Duyurular Etkinlikler
HAKAN ŞAHİN'E MUTLULUKLAR...
iyi bakalım hadi hayırlısı olsunn....ama o işten bişi çıkmıcak gibi sank.yani tek taraflı iltifatlara gidiyor.şimdilik karşı bir mesaj görmedim...inş.olurrr.ama bide istanbul da olsun ne zararı var dimi:):)
olurmu öyle yaw duymasın ha bunumurnes;72002 wrote:iyi bakalım hadi hayırlısı olsunn....ama o işten bişi çıkmıcak gibi sank.yani tek taraflı iltifatlara gidiyor.şimdilik karşı bir mesaj görmedim...inş.olurrr.ama bide istanbul da olsun ne zararı var dimi:):)
Sitede herkesin resmini gördüm aşağı yukarı..ve henüz bir yakışıklı izine rastlamadım..içinizde en iyi halli olanınız ibocan..bunun dışında yok:Dmiksam14;71994 wrote:Nizipte çokk
bende biraz önce ibocan evde kalmış dedim de kısmeti çıktı bak ne güzel hemde melek yüzlü birisi :)melek-yuzlum;72005 wrote:Sitede herkesin resmini gördüm aşağı yukarı..ve henüz bir yakışıklı izine rastlamadım..içinizde en iyi halli olanınız ibocan..bunun dışında yok:D
nerden biliyorsun melek yüzlü olduğunu gördünmü...
Allah ibocan kardeşime çok ama çok daha güzelini nasip etsin..melek-yuzlu den de daha ii olanını..miksam14;72009 wrote:bende biraz önce ibocan evde kalmış dedim de kısmeti çıktı bak ne güzel hemde melek yüzlü birisi :)
amin amin aminmelek-yuzlum;72012 wrote:Allah ibocan kardeşime çok ama çok daha güzelini nasip etsin..melek-yuzlu den de daha ii olanını..
..............
amin diyelim ne diyelim...sanada tabi...:Dmelek-yuzlum;72012 wrote:Allah ibocan kardeşime çok ama çok daha güzelini nasip etsin..melek-yuzlu den de daha ii olanını..
He ya..beni de unutmayın dualarınızda:D
ne demek bu mustafa bilicimustafabilici;72014 wrote:..............
hemen aramaya baslayalım melek yuzlum aradıgın ozellıkler ne?;)melek-yuzlum;71951 wrote:Ben antep ten bulucam:D:D
Tek bir şey arıyorumm..Sadece Allah tan hakkıyla korkan İNSAN..başkada hiç bir şey..
Ya hakan şahinin konusunu nerelere getirdiniz haaa, anlaşılan huzeyfeye çektiniz. :)
hmm bakalım bula bılecekmıyız çok ama onmlı olan yas
Hadi bakalım..göreyim sizi aslanlarım:D:D
hayırlı olsun arkadaşım allah devamını getirsin darısıda bekar arkadaşlarımıza inşallah
ahmet aksoy sana kim kız verecek ya allah aşkına güldürme beniahmetaksoy;72087 wrote:evet, sevgili pirate? ikinci evliliğime seni de beklerim.
BAKIYORUM SEN SÖYLEMESEN BİLE.BENİM KARİZMAMIN ALTINDA EZLİRSİN İSTİYORSAN HAKAN ŞAHİNE SOR...ahmetaksoy;72090 wrote:asıl sen sana bak.korsan................
muhterem aksoy belli ki artık diline vurmuş senin:)evermek lazım aksoyu arkadaşlar.ama aksoy şu karizma yarışına girme benceeeeeee
yaw ben nişanlandım 6,sayfada daha nereye gideri bilinmez. evlensem site kilitlenirdi. :D
Bu arada karizma konusunda AHMET AKSOY YARIŞA GİREMEZ AMA ONUNDA KENDİ ÇAPINDA BİR KARİZMASI VAR. EN KARİZMATİK 1, HAKAN ŞAHİN 2, BACANAK PİRATE 'DİR.pirate382;72120 wrote:BAKIYORUM SEN SÖYLEMESEN BİLE.BENİM KARİZMAMIN ALTINDA EZLİRSİN İSTİYORSAN HAKAN ŞAHİNE SOR...
hatalı msj
Y Allah aşkına karizmalar arasına niye kendini koyuyorsun hakan Şahin..Ne sen ne de bir başkası yok işte burda karizma falan Alla alla:Dkendinizi kandırmayın lütfenn:DHakanSahin;72137 wrote:Bu arada karizma konusunda AHMET AKSOY YARIŞA GİREMEZ AMA ONUNDA KENDİ ÇAPINDA BİR KARİZMASI VAR. EN KARİZMATİK 1, HAKAN ŞAHİN 2, BACANAK PİRATE 'DİR.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.