afiyet olsun sayın başkan yerken boğazından geçtimi ben yokum diyeahmetaksoy;71661 wrote:mutluluklar................... K A R İ Z M A T İK HAKAN, yaş pasta ve baklava için teşekkürler allah hayırlı etsin.
Nizipden Duyurular Etkinlikler
HAKAN ŞAHİN'E MUTLULUKLAR...
Allah mesut bahtiyar etsin hakan abi artık sırayı kime verdiğine açıkla bence sırayı murnes abimize vermelisin:D
bacanaklık biter mi pirate her zaman bacanağız. murnesi everelim
afiyet olsun abiahmetaksoy;71661 wrote:mutluluklar................... K A R İ Z M A T İK HAKAN, yaş pasta ve baklava için teşekkürler allah hayırlı etsin.
tşk hep bacanağız murnes zor abi yaHakanSahin;71667 wrote:bacanaklık biter mi pirate her zaman bacanağız. murnesi everelim
BURDAN SİTE ÜYELERİNE DUYURU YAPALIM MURNES İÇİN ELİ YÜZÜ DÜZGÜN BİR İNSAN EVLADI ARIYORUZ.
murnes ve pirate yi hemen sıraya yazalım.
bizsiz boğasınızdan nasıl geçtiahmetaksoy;71661 wrote:mutluluklar................... K A R İ Z M A T İK HAKAN, yaş pasta ve baklava için teşekkürler allah hayırlı etsin.
HİÇ ZORLANMADILAR VALLA :D
yazmakla olmuyor abi icraat lazım... hareket bereket lazım..
miksam gecenin konusu sendin inan.......
wayy demek bendim kulagımda bir ara çınlamıstı ama neyseahmetaksoy;71681 wrote:miksam gecenin konusu sendin inan.......
miksamın video görüntüleri bende var...:D:D
SAYIN AKSOY SİZİNDE EVLENECEĞİNİZ KONUSUNDA HABERLER VAR PİRATE SÖYLEDİ. ASPARAGAS MI
hayırlı olsun abı darısı basıma darısı basıma dermısım
Hakan Şahin'e bir ömür boyu mutluluklar inşaallah..Dileriz islam için hayırlı bir çift olursunuz ve islam için hayırlı evlatlar yetiştirmek amacınız olsun..
Nizipli-mehmet..Darısı başıma dedin bile..dermişimi yok artık:D
nıye demek ıstemedıgımı belırttım
MEHMET CİM SENİN İÇİN ÇOK ERKEN ZAMANI VAR...Nizipli_mehmet;71727 wrote:nıye demek ıstemedıgımı belırttım
İLGİLERİNDEN DOLAYI TÜM ARKADAŞLARA TŞKLER.
Hayırlı Olsun......
vay be bu kadar sevilmediğimi bilmiyodumm.arkadaşlar beni evlendirip yakacakmısınız yaa.hakancım mutluluklar önce senin düğünü bi yapalım sonra ben yapcam.çok sürmez:):):)
ama ben sıramı gönüllü olarak ömer kısa ya veririm....yada nasıl olsa akrabayız tek düğünle çifte evlilikte uyar bize dimi ömer kısa
evet aynı söylenti bana da geldi.biraz önce aksoyla birlikteydim o da inkar etmedi.galiba gerçekten aksoy da evleniyooo...:):):)
abı sıra senın sen baskasına verme senden sonar başkasına ver sıranı
mutluluklar abı allah sonunu erdırsın ha bu arada abı yasın kactı yaw:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.