Ben Nizip mevzuuna pek sıcak bakmıyorum desem ayıp olur mu... Bursa da ve M.K.Paşa da yaptığımız toplantı geniş katılımlı ve çok güzel olmuştu...Çatalcada da yenilen kuzu baya geniş katılımlı ve neşeli olmuştu...Bursa'dan İstanbul'dan vesair yerlerden kim gelir kaç kişi gelir bekleyelim görelim bakalım o zaman.
Demek ki neymiş aklın yolu birmiş... Herkesin geleceği yerde keserseniz millet gelirmiş yokk işi yokuşa sürerseniz kimse de gelmez...Sonra iddiayı ben kazanmadım mı yorum, verin benim kuzumu ben istediğim yerde keserim.
M.KÜÇÜK;290247 wrote:Demek ki neymiş aklın yolu birmiş... Herkesin geleceği yerde keserseniz millet gelirmiş yokk işi yokuşa sürerseniz kimse de gelmez...Sonra iddiayı ben kazanmadım mı yorum, verin benim kuzumu ben istediğim yerde keserim.
O kuzu senin değil bi kerem.. Nizip.com kuzusu ve sol bacağı şahsıma rezerveli zaten ..kapiş! ;) ve Nizip diyorum öteye gitmiyorum :)
Estf Felsefe kardeşim lütf etmişsiniz teşekkür ederim Ancak mahmut kardeşime katılıyorum Nizip çok güzel bir fikir ancak Toplantıya katılan genellikle İstanbul ve bursa sağ olsun en son Adminimiz katılmıştı şimdi İstanbul ve Bursayı Nizibe taşımak çok zor olur
Her kes için yük ve masraf Allah israfı sevmez zaten insanların bütçeside buna müsait degil
İstanbul derseniz Bu hafta degilde Gelecek hafta İstanbul olur
Kemalpaşa derseniz biraz havalar soğuk havalar ısınsın derim zira tabiatın tadını çıkarmakta lazım
takdir sizlerin Sizlerin
xxhidayet;290254 wrote:O kuzu senin değil bi kerem.. Nizip.com kuzusu ve sol bacağı şahsıma rezerveli zaten ..kapiş! ;) ve Nizip diyorum öteye gitmiyorum :)
İddiaya Nizip. Com girmedi bilader ben girdim, tamam kuzuyu hep beraber yiyeceğiz sorun yok...Benim için Nizibe gelmek sorun diil hatta iyi de olur ama herkese uyarmı bilmem...Kapiş midir nedir aha işte ondan... Artı kuzunun sol bacağı hatta orta bacağı da senin olsun olmamı la :)
Ekip kuzu günü size hangi gün uygun.
Çatalcayı sevdiniz.
Ben Aslında Bolu da
Abant Kuzu Platformu yapmak isterdim ama
Sİz çatalca derseniz günü belirleyin
Kuzu çok İstanbulda
Her köşede satılıyor.
Alırız Parayı da İddia sahibinin hesabına yazdırırız.
Hacı Admin, Nizibi gönlümüz çekiyor da bu kadar adamı iki şiş kebap için Nizibe getirmekte zulüm valla, maksat elbette iki şiş kebap değil... Nizibe geldik diyelim peki Nizipteki üyelerden katılım olacak mı.... Yani geniş katılımlı bir buluşma olacak mı? Yoksa 3 kişi İstanbul'dan 1 kişi Bursa'dan 3 kişi Nizip ten meta zoruyla getirip mi kuzuyu keseceğiz...Şimdi Eskilerin bir sözü var gönülsüz hacıyı deve üstünde yılan öpermiş diye sonra öyle olmasın....Yani geniş katılımlı bir toptantı olacaksa varsın Nizipte olsun ama önce kimler katılacak bir isim listesi görelim bakalım...Çokta acele etmeyelim nerede daha fazla katılım olacak ona bakalım ortak bir paydada buluşup karar verelim derim ben.
müslüm akpek;290297 wrote:Kuzu benim değilmi ya istediğim yerde keserim, son söz benim, iddiaya girerken yeride belirleseydin , allah allahhhhh :D :D
Kuzu senin değil benim, sen iddiada kuzuyu kaybettin... Yer konusu ise herkesin ortak bir konuda anlaşması gerek... Yoksa kuzuda senin olsun, arka bacağı da, ön bacağı da orta bacağıda...Burnumuzdan getirmeyin kıçı kırık bir kuzuyu.