ustalar kesin simdi Nizip palcani piyasaya cikmistir yaw...
olsada simdi bir sögülmesi nasil giderdi...?
ahh bee ahh
az kaldi valla
8 ayda doya doya yicem Nizip balcanini..
yaw Nizipte balcan cikinca deliler cogaliyormis abler yaw bizde deliririz insallah,:o)
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
Resim kaynağı
Resim kaynağı
Nizip balcani
....:) Nizip balcanı cıkınca deliler coğaldıgı dogru..ınsanlar kaldırmdan değilde yol ortasından yürüyorlar..:)
NİZİP BALCANININ ÇIKMASINA DAHA VAR KARDAŞ ÖNCE BERECİK BALCANI ÇIKAR SICAKLAR KIZINCA SONRA NİZİP BALCANI ÇIKAR DAHA NERDEN BAKSAN 1.5 AY VAR
ŞEHRİMİZDE ÇOK MEŞHUR SEMPATİK BİR SEBZE. HADİ HERKES PATLICANLA YAPILAN BİR YEMEK TÜRÜ YAZSIN. YANLIZ KONTROL EDİLEREK VE BİR ADET YAZILIRSA KARGAŞA NEDEN OLMAZ. BİR DE YAZILAN YEMEKLE NİZİPTE TANINAN BİR YEMEK OLSUN. İŞTE BEN BAŞLIYORUM:
1.BALCAN KEBABI
söhürme
karnıyarık
bundan bır kac yıl once her oyle yerdık sourme onun ıcın o zamandan bellı nefret edıyorum
Nizip Balcanı ile yapılan balcan doğraması en sevdiğim yemeklerdendir
doğrama bidaha buraya uğrama derler ama siz genede yedikten sonra siteye uğrayın haaa :D:D:D
Nizipli mehmet.kardesim sen Nizip e has olan hic birseyi sevmiyorsun....herhalde artik ispartali oldun
patlıcan reçeli :)
admin abi,ben geçen sene patlıcan reçeli yedim,tadını beğenmedim.
kardes sende uc ayın ıkı ayı patılıcam sourmesı yeseydın her oglen sende benım gıbı olurdunateshan;66020 wrote:Nizipli mehmet.kardesim sen Nizip e has olan hic birseyi sevmiyorsun....herhalde artik ispartali oldun
balcanın karnını yarmışlar içinede et koymuşlar karnı yarık olmuşbaşak;65989 wrote:söhürme karnıyarık
öff be miksamm bu ne böyle...pecete ver cabukk..:)
boroboro;66198 wrote:öff be miksamm bu ne böyle...pecete ver cabukk..:)
la mıksam senı yakalamım yakalarsam way halıne agzımın salyası aktı yaw sımdı onuda ustume silcem ha yenı bır gomlek isterim la senden gıtı gomlegım:)
bir gömlegin lafı olmaz ama iki gömlegin parası fazla olurdevrim72;66232 wrote:la mıksam senı yakalamım yakalarsam way halıne agzımın salyası aktı yaw sımdı onuda ustume silcem ha yenı bır gomlek isterim la senden gıtı gomlegım:)
la sen bıtane al ikinciyi istemim ama bole resımler atarsan cok gömlek alırsın ona gore ha benden solemesi:)
ooooohoooo sende çok masraflı olmaya başladın olmuyor ama böyledevrim72;66268 wrote:la sen bıtane al ikinciyi istemim ama bole resımler atarsan cok gömlek alırsın ona gore ha benden solemesi:)
devrım sende çok olma ama yorma mıksamı
teşekkürler mehmetNizipli_mehmet;66341 wrote:devrım sende çok olma ama yorma mıksamı
buralarda benim bir yorumum olacaktı sanırım...
mıksam o resmı pırınter den bastım kasap a verdım aynısından yaptı...:) pecete ye gerek yok:)
önemlı degıl mıksam bırbırmıze destek olmamız lazım ;)miksam14;66355 wrote:teşekkürler mehmet
memo senıde yakalarım bak az kaldı gelmene elımden alamazlar bak senı sonra:) la sen kımden yanasın la::)
devrım haklı olanın yanıdayım
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.