vazgeçilmez ondan rahatımı var :D
Antep Mutfağı Nizip Yemekleri
BEN 4 ÜNÜ BİLİYOMDA DİĞERLERİ :(
Abi miksamdır bu ne yapsa yeridir
Yer sofrası
Görüntülenme: …
SADECE BİR ŞARTLA.oturma odası ve yer sofrası aynı odada olmamalı die düşünüyorum..sağlık açısından.birde yer sofrasının sağlığa zararlı olduğunu duymuştum.benim bildiğim yemek mutfakta yenir.ve bir yemek massaı vardır.bu kültür eskiye dayanan bir kültür .hatta o yıllarda bile bizmki gibi tam yere değil.en azından tahta bir yer masasıının üstüne konurmuş genişçe bir tepsi.onda yenirmiş.ben denedim çorba içerken sofra ile ağzımın mesfesinin arasına kadar baya bir çorba içmekte veye sulu yemekte zorlandım açıkçası.mide ve bağısak katlandığı için hazım zorlanıymuş.yani tamam kültürümüz de o kadarda övmeyelim:D:D
Yerde yemek yemenin zevkine yeni yeni varıyorlar. Ama gelişen ve değişen hayatın gerksininmlerini göz ardı etmemek lazım gelir.
YER SOFRASI DAHA ZEVKLİ VE GÜZEL
Orhan Çelik;57206 wrote:Ayrıca bu resimde tam 7 tane www.Nizip.com üyesi var , haberiniz olsun. :D
BEN 4 ÜNÜ BİLİYOMDA DİĞERLERİ :(
Wav nihayet bizi hatırlayan biri varmış demek değeriimizi bilmemiz gerekir.Allah sizlerden razı olsun abiciğim,
başım bu aralar biraz sıkışık ta ondan kayıp oldum.inşaallah bından sonra sık sık görüşürüz.
Selam ve dua ile
başım bu aralar biraz sıkışık ta ondan kayıp oldum.inşaallah bından sonra sık sık görüşürüz.
Selam ve dua ile
Maşallah resmi gördüm birden acıktığımı fark ettim . Yani o kadar olur yemek zevki tekrar maşallah.
:o :o :o
:o :o :o
orhan çelik abimiz bir söz vermişti yemek sözü sonra ortadan kayboldu hayırdır kortumu ne sesi bile çıkmıyor adamın sesiz sessiz gelip sesiz sessiz gidiyor
yok ağol ben almim kardeş haöburger çiz burger falan yokmu idi yer sofrasında
senin emrin olur ne demek sana yaparız ama rüyanda görürsün
O nasıl oluoyr kardeş hem yapıyorsun hemde göremiyorum bu nasıl bir mantık anlatsana
nasıl olacak bu iş sana yaparız diyorsun sonrada rüyanda görürsün diyorsun...
arkdşlar sofraya diyecek yok valla sofranın bu gorunumune tok karnına yıne oturur adam :D:D
mustafabilici;63296 wrote:nasıl olacak bu iş sana yaparız diyorsun sonrada rüyanda görürsün diyorsun...
Abi miksamdır bu ne yapsa yeridir
yaparım ama sadece rüyanda yaparım ben aşçımıyım gidin bir lokantaya orda yiyin yemeginizi allah allahmustafabilici;63296 wrote:nasıl olacak bu iş sana yaparız diyorsun sonrada rüyanda görürsün diyorsun...
YER SOFRASI DAHA İYİ BENCE
MİKSAM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAyilmaz_korkmaz;63315 wrote:Abi miksamdır bu ne yapsa yeridir
Yer sofrası, ne kadar doğal gözüküyor sanki özünden hiç bir şey kaybetmemiş gibi..Keşke bizlerde bu tür sofralara konuk olup o havayı teneffüs edebilsek.
Orhan abi ellerine ve gönüllerine sağlık.
Unutulmuş olan kültürlerimizi sitemiz yolu öğrenmek çok sevindirici...
bu arada öğrenciler genelde yer sofrasını gazeteden yapar hem sofra,hemde yemek yer iken gündemi takip etmek niyetin:D
sonsuz teşekkürler...
Orhan abi ellerine ve gönüllerine sağlık.
Unutulmuş olan kültürlerimizi sitemiz yolu öğrenmek çok sevindirici...
bu arada öğrenciler genelde yer sofrasını gazeteden yapar hem sofra,hemde yemek yer iken gündemi takip etmek niyetin:D
sonsuz teşekkürler...
Eski resim adresi geçersiz.
çok güzel bi ortam
şakası bi yana bende özledim o ortamı valla
yemek bahane
o sofradaki tat hiçbi şeyde yoktur
şakası bi yana bende özledim o ortamı valla
yemek bahane
o sofradaki tat hiçbi şeyde yoktur
Gökhancım ne güzel bir resim bu ya
bilmemek ayıp degil öğrenmemek ayıptır dünyadunya;63906 wrote:iyiki söyledin yoksa bilmiyorduk..
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.