Tarihi Karkamış

Karkamış'taki Sınır Kapısında Sessizlik Hakim

Görüntülenme: …

nizip.com Üye
Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Karkamış Barajı yakınlarına tahsis edilen alan üzerine kurulması planlanan 10 bin kapasiteli çadır kent yerini incelemek üzere Karkamış ilçesine gelen Gaziantep Valisi Erdal Ata, ilk olarak alanın ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »Resmi aç
Haber FX

Kaynak...
nizip.com Üye
Karkamış Sınır Kapısı'nın karşısındaki Suriye'ye ait bayrak direğine Özgür Suriye Ordusu bayrağının asıldığı görüldü. İç karışıklığın yaşandığı Suriye'de, Halep vilayetine bağlı Carablus ilçesinin muhaliflerin elinde geçtiği iddia edildi. Karkamış ...
Haberciniz

Kaynak...
nizip.com Üye
2012 Perşembe. GAZİANTEP - Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Karkamış Barajı yakınlarına kurulması planlanan 10 bin kapasiteli çadır kent alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak alanın kurulacağı yer hakkında ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Kaynak...
nizip.com Üye
Sınıra Özgür Suriye Ordusu bayrağı çektiler İç karışıklığın yaşandığı Suriye'de, Halep vilayetine bağlı Carablus ilçesinin muhaliflerin elinde geçtiği iddia edildi. Karkamış Sınır Kapısı'nın karşısında yer alan Suriye'ye ait bayrak direğine Özgür ...
Vatan

Kaynak...
Nrt Üye

GaziantepValisi Erdal Ata, GaziantepValiliği İl Özel İdaresi tarafından Karkamış Barajı yakınlarına tahsis edilen alanüzerine kurulması planlanan 10 bin kapasiteli çadır kent alanında incelemelerdebulundu. İlk olarak alanın kurulacağı yer hakkında ilgili kurum amirleriyletoplantı yaparak fikir alış verişinde bulunan Vali Ata, yapılan toplantınınsonunda çadır kentin kurulacağı alandaki çalışmaları yerinde inceledi. Ata, Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için bir çadırkamp oluşturmak istediklerini belirterek, "Bu alanı en kısa zamandahazırlamayı ve 8 ila 10 bin kişinin barınabileceği bir çadır kent kurmayıplanlıyoruz" dedi.

Nrt Üye
Carablus ilçesi yakınlarında çıktığı ifade edilençatışmalarda yaralanan 6 Suriyeli, mayınlı alandan geçirilerek Karkamışilçesine getirildi.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince NizipDevlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardandurumu ağır olan 2'si Gaziantep Dr. Ersin Arslan DevletHastanesi'ne sevk edildi.

arman_ Üye
mehmet karakaş;264894 wrote:Helal...
Düşüncelerimde yanlız olmadığım beni sevindirdi Mehmet kardeş bunlar eninde sonunda başımıza bela olacak nere giderlerse gitsinler bizene bunlardan kurtuluş savaşında padişah vahdettin kutsal cihat ilan etmişti ama bu araplar ingilizlerle birlik olup bizi arkamızdan vurdular hatta bunun filmi bile var arabistanlı lawrence diye merak edenler ve inanmayanlar gidip baksınlar. Bizim uçağı düşürdüklerinde hemen misilleme yapıp süriyeye gereken cevap verilmelidi yok provakasyon yok tahrik yok amerika'nın oyunu dediler iyi valla o zaman her önüne gelen uçağımızı düşürsünler biz bişey yapmayalım Tayip beyin bütün prestiji yok oldu bu olaydan sonra üstüne üstülük daha arap milletini doyuruyoruz. Bu araplar yıllardır ş....siz apoyu içlerinde barındırmadılar mı ? tayip beyin bunlar ile dost olmaya çalışması bile yanlıştı.
xxhidayet Üye
arman_;265138 wrote:Düşüncelerimde yanlız olmadığım beni sevindirdi Mehmet kardeş bunlar eninde sonunda başımıza bela olacak nere giderlerse gitsinler bizene bunlardan kurtuluş savaşında padişah vahdettin kutsal cihat ilan etmişti ama bu araplar ingilizlerle birlik olup bizi arkamızdan vurdular hatta bunun filmi bile var arabistanlı lawrence diye merak edenler ve inanmayanlar gidip baksınlar. Bizim uçağı düşürdüklerinde hemen misilleme yapıp süriyeye gereken cevap verilmelidi yok provakasyon yok tahrik yok amerika'nın oyunu dediler iyi valla o zaman her önüne gelen uçağımızı düşürsünler biz bişey yapmayalım Tayip beyin bütün prestiji yok oldu bu olaydan sonra üstüne üstülük daha arap milletini doyuruyoruz. Bu araplar yıllardır ş....siz apoyu içlerinde barındırmadılar mı ? tayip beyin bunlar ile dost olmaya çalışması bile yanlıştı.
Maşallah meydan boş galiba....:)

Sen en güzeli ne yap biliyomusun.. Kürt mü vur!.. Ben arabım diyenin de üzerine benzin dök yak gitsin.
Boşveerr zaten Tayyip te vatanı sattı. Kahraman komutanlar silivri de.. yazarlar tutuklu.
Zaten bu ülkede askerler Özel harp Dairesi kurup milleti Ziverbeylerde işkence sıralarında geçirmedi.
Başbakan asmadılar.
12 Eylül de de vatan kurtarılmıştı. Daha ne diyeyim?!..
Ozan Arif'in dedği gibi :"Vatan vatan da avrat ta satan var, ***** satan da.."
Boşveer yak bi cigara bak keyfine.. Ne de olsa yıllardır rafah içindeydik..
2001 krizide olmamıştı. O nu da 28 Şubatçı Refahlı dinci yobazlar yapmıştı.
Pis Tayyip geldin, pis ettin ülkeyi.
nizip.com Üye
Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Karkamış Barajı yakınlarına tahsis edilen alan üzerine kurulması planlanan 10 bin kapasiteli çadır kent alanında incelemelerde bulundu. İlk olarak alanın kurulacağı yer hakkında ...
Dyadinnet.com

Kaynak...
nizip.com Üye
Sıfır noktasında sıcak saatler. SURİYE'nin Carablus bölgesindeki çatışmalar Türkiye'den de duyulurken, mayınlı araziden 27 yaşındaki Fahri Elmahri'nin cesedi ile birlikte 1'i yaralı 50 kişilik Suriyeli grup, Karkamış Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Kaynak...
mehmet karakaş Üye
Sayın xxhidayet,
Lütfen uslubuna dikkat et!
Geçen gün benim suriye konusunda yazdıklarıma 'Aydınlık ağzıyla yazıyorsun' dedin şakaya vurdum fazla üstelemedim.Bugünde arman'a meydan boş galiba diyorsun.Burada yazı yazarken izinmi alacağız meydankilerden.Karşıt fikirler olabilir ama böyle üslüp olmaz.
xxhidayet Üye
mehmet karakaş;265147 wrote:Sayın xxhidayet,
Lütfen uslubuna dikkat et!
Geçen gün benim suriye konusunda yazdıklarıma 'Aydınlık ağzıyla yazıyorsun' dedin şakaya vurdum fazla üstelemedim.Bugünde arman'a meydan boş galiba diyorsun.Burada yazı yazarken izinmi alacağız meydankilerden.Karşıt fikirler olabilir ama böyle üslüp olmaz.
Üslubumda birşey yok sayın Mehmet Karakaş bey....Hem sizden öğrencek değilim nasıl yazacağımı.
üç ayda bir siteye girip, garip fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyor (Adoulf Hitler avatarınız sizin fikir-i düşüncenizi ortaya koyuyor ya neyse.) sonra birden kayboluyor ve şimdi de beni "ne hakla" ise, eleştiriyorsunuz.

Beğenmezseniz okumazsınız. Üstelik orda yazdıklarımın muhatabı siz değilsiniz. Kim olduğunu bilmediğim bir şahsiyete yazdım ben onu. Varsa cevabı yazar, yoksa da susar. Ben onun şahsında kırıcı bir laf söylemdim. Edabiyatımızda "taşlama ve kinaye" sanatını uyguladım.
"meydan boş galiba " lafının sonundaki gülümseme işareti bilemem size ne ifade ediyor.

Burası özgür bir platform. Yazdıklarıma katılacaksınız veya biz sizinkine katılacak değiliz. Hegomonyalarınızla siz hemhal olunuz.
Ve bir daha benim yazdıklarıma yorum yapmayınız.
mehmet karakaş Üye
Ben sana uslup dedim.Sen içindekileri kustun...
Nrt Üye
Suriye'de hükümet güçleri ile muhaliflerarasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürerken, Gaziantep'in Karkamış ile sınırolan Cerablus Sınır Kapısı'nda karakol kurarak kendi bayraklarını asan muhalifler,"Cerablus bizim" diye sevinç çığlıkları attı.

Karkamış GümrükKapısı'ndan Suriye 'ye giriş -çıkışlar tamamen dururken, kapının Suriye tarafında karakol kuran muhalifler, Türk bayrağı ile yeşil, beyaz, siyahrenkli, üzerinde üç yıldız bulunan, 'Freedom - Azadi - Özgürlük' yazılı bayrakastı. Bazıları kalaşnikoflu muhalifler, kapıya 2 kilometre uzaklıktaki Mumuç veCerablus İlçesi ile Keklice ve Tilşır Köyü'nün kendi kontrollerinde olduğunusöyledi. Muhalifler kendilerini görüntüleyen DHA muhabirlerine el salladı.Muhalifler, hafta başında bölgede başlayan ve aralıklarla süren çatışmalardaçok sayıda kişinin yaralandığını ve bunlardan bir bölümünün Türkiye 'yegetirildiğini, bazıların da Cerablus'ta tedavi edildiğini vurguladı.

Sınırın Türkiye tarafındagörevli askerler ise tel örgülere yaklaşanları bölgenin askeri bölge olmasınedeniyle uzaklaşılması konusunda uyardı.

Nrt Üye
SURİYENİN SINIR KAPISINA MUHALİFLERDEN KARAKOl

Eski medya için oynatıcı bulunamadı. Özgün kaynağı aç

Kaynak...
admin
Meslek: Ticaret
Yönetici
Halep baş konsolosumuz Türkiye'ye döndü
nizip.com Üye
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Osmaniye ve Nizip'te 3 çadır kent kurma kararı aldıklarını açıkladı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın başkanlığında yapılan ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın da katıldığı AFAD'daki zirvede Suriyeli sığınmacıların ...
Sabah

Kaynak...
nizip.com Üye
Toplantı sonrasında basın mensuplarına yapan Başbakan Yardımcısı Atalay, Suriye'den daha fazla kişinin Türkiye'ye gelebileceği yönünde ilgili kişilerin görüşü bulunduğuna dikkat çekerek, buna hazırlıklı olmak için Osmaniye ve Nizip'te çadırkent ...
haberimport.com

Kaynak...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim