Sen gelde biz sana gösterecek bir şey buluruz:D
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Güngören Nizipliler Derneği'nin geleneksel kahvaltısı
Valla dürüme doydum elhamdulillah...Babamın,Muşlu Tırcının, Akın ve Mustafa kardeşimin de sohbetine doyum olmadı..
Yemekten sonra Akin abimle (babamın kankisi oluyor kendileri) ilk önce Oktay cankesenin mekanında çay içtik sonra da Mehmet Çiftçi kardeşimin Başakşehir'deki mekanını ziyaret attik..
Güzel bir gündü ama ben vakti şaşırınca özel derse geciktim ve derste geç bitti. Dolayısıyla o akşam yağan tüm yağmuru da yedim.
Ossun yine de çok güzel bir gündü..
Allah sebep olanlardan razı olsun..
Allah nasip ederse önümüzdeki ay inşaallah cumartesinden gelirim.makin,hido sen ve ben bir araya gelelim inşaallah.müslüm akpek;260212 wrote:Sen gelde biz sana gösterecek bir şey buluruz:D
Eyvallah, Mesajı aldık. 'Bu üçlünün dışında kimseyle görüşmem' diyosun. Bizde Bursada bir Mahmut abimiz var diye övünüyoruz. Öyle olsun yorum. Aha bizde gelmezik..M.ENES;260219 wrote:Allah nasip ederse önümüzdeki ay inşaallah cumartesinden gelirim.makin,hido sen ve ben bir araya gelelim inşaallah.
Mustafa sen Cumartesi çalışıyorsun ya kardeşim, o yüzden şey ettim ben....Pazar günü kahvaltıda nasılsa beraber olacağız ya.Müsait olursan elbette seni de görmek isterim...:)
Yav he he :)M.ENES;260229 wrote:Mustafa sen Cumartesi çalışıyorsun ya kardeşim, o yüzden şey ettim ben....Pazar günü kahvaltıda nasılsa beraber olacağız ya.Müsait olursan elbette seni de görmek isterim...:)
Ülen içmissin sabah sabah bir kazan tarhanayı bizle kafa buluyorsun ha...
Kıvırma kıvırma :):)M.ENES;260229 wrote:Mustafa sen Cumartesi çalışıyorsun ya kardeşim, o yüzden şey ettim ben....Pazar günü kahvaltıda nasılsa beraber olacağız ya.Müsait olursan elbette seni de görmek isterim...:)
Yaw çaktırma sende ha.:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.