Birlikte yeriz kanka :D sensiz boğazımdan geçmez vallamüslüm akpek;246645 wrote:Yahu kanka sen merak etme gel yeterki hem o dediğin hayvanın en güzel yeri, daha ne istiyorsun:D
Site ve Üyeler Hakkında
Benimde sensiz boğazımdan geçmez beraber yeriz biri senin biri benim heheeeee
Zorla işi buldun, şimdi de nasıl izin alacam diye düşünüyorsun :D
Narlar olmamış olur, dut geçmiş olur, erikler toplanmış olur, mişmişin sonu kalır hmm
tamam bahçe boş olur müsattir buyrun.
Biz talan edecek bir şeyler buluruz:)
Sorun diil..ben havalimanı civarında faaliyet gösteriyorum...hergün ordayım...geleni alırım...
Görevli olduğum Proje iptal edildi... Ve ben yine ortada kaldım. :(
Görür görür kaç kuruş günlüğü:p
Haydaaaaa açtım şom ağzımı.:mad:
.. Belki de etmezler..
"dayı" meselesi yani.:confused:
Sabırla bekliyeceğim. Sağlık olsun be Müslüm ammiii..:(
Geleneksel Nizipcom 2011 Yaz Toplantısı
Görüntülenme: …
Bugün toplantıda izin konusu görüşülecek. Eğer bana da lütfedip veririlerse..- ki inşeallah- Belirtilen tarihte Nizip'te olmamam için bir neden yok..
Eeee.. İşin içinde kuzu, pardon, Deve olunca..;) :D
Abdulkadir aman izin tarihini doğru dürüst söyle senin hiç şansın yok mutlaka bir aksilik olur çünkü.
M.ENES;246650 wrote:Birlikte yeriz kanka :D sensiz boğazımdan geçmez valla
Benimde sensiz boğazımdan geçmez beraber yeriz biri senin biri benim heheeeee
Senide memnun etmek mümkün değil ha..xxhidayet;246651 wrote:Bugün toplantıda izin konusu görüşülecek. Eğer bana da lütfedip veririlerse..- ki inşeallah- Belirtilen tarihte Nizip'te olmamam için bir neden yok..
Zorla işi buldun, şimdi de nasıl izin alacam diye düşünüyorsun :D
24 temmuz da ittifak sağlandı gibi...şimdi sıra yer noktasında...
benim gözüm adminin nar bahçesinde :)
He, yıkılın anasını satim.Adminin nar bahçesi,adminden nohut dürümü,adminden ciğer dürümü vs. vs. ver Allahım ver:)
Benim eve gelin o zaman damda yeriz ama bulaşıkları ben ellemem.
24 Temmuz'da bakim... :o boşum...Ramazan Tarhan;246659 wrote:24 temmuz da ittifak sağlandı gibi...şimdi sıra yer noktasında...
Narlar olmamış olur, dut geçmiş olur, erikler toplanmış olur, mişmişin sonu kalır hmm
admin;246668 wrote:24 Temmuz'da bakim... :o boşum...
Biz talan edecek bir şeyler buluruz:)
Uçak biletimi şimdiden alıyorum, eğer kıvıran olursa parasını kıvırandan alırım, söylemedi demeyin:D
hepiniz aynı uçaktan gelin,
tek tek alması zor oluyor :D
admin;246704 wrote:hepiniz aynı uçaktan gelin,
Sorun diil..ben havalimanı civarında faaliyet gösteriyorum...hergün ordayım...geleni alırım...
Ben araba kiralamayı düşünüyorum, bildiğiniz bir rentecar cı var mı.
toros işini görür mü ? ben de 5 tane var.. :)
Yahu san ben ne diyeyim Müslüm ammi, ermişsin desem değil.. Salladın desem hiç değil.. Ama kalbinin tertemiz olduğu gün gibi apaçık ortada. :'(müslüm akpek;246653 wrote:Abdulkadir aman izin tarihini doğru dürüst söyle senin hiç şansın yok mutlaka bir aksilik olur çünkü.
Ramazan Tarhan;246716 wrote:toros işini görür mü ? ben de 5 tane var.. :)
Görür görür kaç kuruş günlüğü:p
xxhidayet;246719 wrote:Yahu san ben ne diyeyim Müslüm ammi, ermişsin desem değil.. Salladın desem hiç değil.. Ama kalbinin tertemiz olduğu gün gibi apaçık ortada. :'(
Haydaaaaa açtım şom ağzımı.:mad:
Proje iptal oldu ama sözleşmemiz devam ediyor.:o Belki belediye içinde başka bir yere transfer ederlermüslüm akpek;246726 wrote:Haydaaaaa açtım şom ağzımı.:mad:
.. Belki de etmezler..
"dayı" meselesi yani.:confused:
Sabırla bekliyeceğim. Sağlık olsun be Müslüm ammiii..:(
bu sene o takvimde nizipdeyim bakayım nasıl geçiyor bu toplantılar:) gidecektim ama kuzu,koyun oldu,dedim yetmez baktım deve oldu bari ben de katılayıım arkadaşlar tek başına yorulmasınlar deveyi yerken:) admin' de bahceyi talana izin vermişken katılayım bariiii:)
Ben de gelirim:D
Program nerde yapılacak sayın admin
Program nerde yapılacak sayın admin
Yaklasik 2 yil oldu ve ben yine gelemeyecem.. Kurban Bayraminda Bayramlasmaya gelirim insallah :)
E artık gelinde görüşmediğimiz kardeşlerimizle hasret giderelim. Deveden büyük fil var ama onu kesemeyiz:D
Talan yok talan yok :pservet BÜYÜKTEKE;246765 wrote:bu sene o takvimde nizipdeyim bakayım nasıl geçiyor bu toplantılar:) gidecektim ama kuzu,koyun oldu,dedim yetmez baktım deve oldu bari ben de katılayıım arkadaşlar tek başına yorulmasınlar deveyi yerken:) admin' de bahceyi talana izin vermişken katılayım bariiii:)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.