Olurmu Akpek'lerden çok yaşayan var Akçakent'te.YusufSerce;223845 wrote:...de muhtar ne yapacak bu hususta?:)))) Heralde Akpekler'den kimse kalmamistir koyde! Bizlerden de bir iki aile kalmis. Pa! Ipini goparan gediy koyden. Kimi zabdedebilin ki?:)) Aslinda koylerin de kendine has agizlari vardir. Cocukken bayagi Akcakent agzina heveslenirdim:))))
İstatistiki Veriler
2009 Yılı Nizip Nüfusu
Yasayan Akpekler'den birinci derece hismin var mi?:))) Yoksa isim benzerligi mi?müslüm akpek;223851 wrote:Olurmu Akpek'lerden çok yaşayan var Akçakent'te.
Var tabi Akpek,Akpak,Ağpak bu soy isimlerinin hepsi aynıdır, 50 sene önceki bir sorundan dolayı gerçekte AKPEK olan soy ismimiz bazılarında Ağpak yada Akpak olarak geçmiştir, bizimde daha önce Akpak idi ama 30 sene önce mahkeme kanalıyla değiştirttik. Şu an köyde amcam'ın çocukları yaşıyor, başta Mustafa AKPEK var.YusufSerce;223868 wrote:Yasayan Akpekler'den birinci derece hismin var mi?:))) Yoksa isim benzerligi mi?
Yusuf sen kimlerdensin.
Benim babam Nizipli. Ezelden beri:))) Fakat anam Akcakentli. Durmaz ve Ozdemirler. Yani ben Nizipli'yim ama Akcakentli'sin deseler sekvaci da degilim:)))müslüm akpek;223905 wrote:Yusuf sen kimlerdensin.
Akçakent Nizip'in mahallesi oldumu olacakmı ? Bir çalışma vardı. Olursa zaten köy mahllelere bölünür arada kaynar gider. Yani Kadıköy gibi olur :)müslüm akpek;223821 wrote:Akçakent'in nüfusunu arttırmanın çarelerini arıyorum, bu konuyu muhtarla konuşmak lazım.
Şimdilik mücavir alanda, köylü istemezse mahalle olmaz, ancak çok iç içe girerse kendiliğinden mahalle olur, onuda ben göremem herhalde.:)admin;223931 wrote:Akçakent Nizip'in mahallesi oldumu olacakmı ? Bir çalışma vardı. Olursa zaten köy mahllelere bölünür arada kaynar gider. Yani Kadıköy gibi olur :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.