Sorunlarımız Önerilerimiz

Nizip belediyesi gelirini attırmak için neler yapabilir..

Öneri
müslüm akpek Üye
Hakan çok güzel söylemişsin, ben isterdim ki bütün Nizip oraya dolsun, tarihi eserlerimize sahip çıksın ama nedense kimsenin umurunda değil.
sakalli0727 Üye
müslüm akpek;221904 wrote:Hakan çok güzel söylemişsin, ben isterdim ki bütün Nizip oraya dolsun, tarihi eserlerimize sahip çıksın ama nedense kimsenin umurunda değil.
her memlekete senin gibi bir devrimci lazim abi gercekten sen olmasi gerekenlerin ugrasini vermektesin ama 2 tane olmasin sakin biriyle zor bas edebiliyoruz:)))
müslüm akpek Üye
sakalli0727;221911 wrote:her memlekete senin gibi bir devrimci lazim abi gercekten sen olmasi gerekenlerin ugrasini vermektesin ama 2 tane olmasin sakin biriyle zor bas edebiliyoruz:)))
Hakan gerçek devrimciden asla zarar gelmez, hepsi milliyetçidir, zamane devrimcilerinin hiçbiri aslında devrimci değil, önce bunu anlamak lazım, yakında Nizip'e gideceğim bak neler olacak Nizip'te, şimdilik Güngören deki Niziplileri bu konuda uyandırmaya çalışıyorum.
sakalli0727 Üye
müslüm akpek;221914 wrote:Hakan gerçek devrimciden asla zarar gelmez, hepsi milliyetçidir, zamane devrimcilerinin hiçbiri aslında devrimci değil, önce bunu anlamak lazım, yakında Nizip'e gideceğim bak neler olacak Nizip'te, şimdilik Güngören deki Niziplileri bu konuda uyandırmaya çalışıyorum.
umarim abim istedigin gibi olur Ayrica sen esas devrimcisin benim gözümde bana göre esas devrimci deli olmalidir yani herkesin cektigi yere gitmeyen herkesi ceken bi deli deli tabiri mecazi anlamda kullanilmistir:))
müslüm akpek Üye
sakalli0727;221921 wrote:umarim abim istedigin gibi olur Ayrica sen esas devrimcisin benim gözümde bana göre esas devrimci deli olmalidir yani herkesin cektigi yere gitmeyen herkesi ceken bi deli deli tabiri mecazi anlamda kullanilmistir:))
Teşekkür ederim, Nizip'te olsaydım şimdiye çoktan Nizip'i Akevlere yığmıştım, bu konularda deneyimim var.:D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim