İNSAN VÜCUDU
-Bilim adamlarına göre IQ' nuz ne kadar yüksekse o kadar çok rüya görürsünüz.
-İnsan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresi, en küçük hücre ise sperm hücresidir.
-Bir adım atmak için 200 kasınızı kullanırsınız.
-Bir kadın, ortalama bir adamdan 5 inc (12,5 cm) daha kısadır.
-Ayak baş parmağınızda iki kemik olmasına karşılık diğer dört parmağınızda üçer kemik bulunur.
-Bir çift ayakta 250,000 terbezi vardır.
-Tam dolu bir idrar kesesi aşağı yukarı bir beyzbol topu ebadındadır.
-Mide asidiniz bir jileti eritebilecek güçtedir.
-İnsan beyin hücresi 5 takim Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.
-Yiyeceğin ağızdan mideye ulaşması yedi saniye sürer .
-Ortalama bir rüya 2-3 saniye sürer.
-Göğüsleri kılsız erkekler, kıllı erkeklerden daha fazla karaciğer sirozuna yakalanırlar.
-Vücudunuzun 30 dakikada ürettiği ısı ile iki litre suyu kaynatabilirsiniz.
-Kalp , dakikada 60-80 vuruş arasında değişen bir hızla günde 9000 litre kanı vücuda pompalar.
-Dişler doğumdan 6 ay önce (dişetlerinizin içinde) oluşmaya başlar.
-Sarışınlar, esmerlerden daha fazla saç teline sahiptir.
-Burnunuzla başparmağınız aynı boydadır.
Tam şu anda, eminim ki son maddeyi denemektesiniz. .. Şimdi parmağınızıburnunuzdan çekin de bunu parmaklarıyla burunlarını ölçmek isteyebilecek başka kişiler okusun. LÜTFEN.
Genç Muhabbet
Insan vücudu
Kıllı olmanın faydaları, bendeki kıllar iki adama yeter, demekki ben asla karaciğer sirozu olmayacağım.:D:D:Dmüslüm bozkurt;197357 wrote:İNSAN VÜCUDU -Göğüsleri kılsız erkekler, kıllı erkeklerden daha fazla karaciğer sirozuna yakalanırlar.
valla Müslüm abi bende kılsızım,fazla kılları alabilirim.müslüm akpek;197368 wrote:Kıllı olmanın faydaları, bendeki kıllar iki adama yeter, demekki ben asla karaciğer sirozu olmayacağım.:D:D:D
Emeğine sağlık kardeşim!.. Güzel bir araştırma yazısı..
Kıllılar ve kılsızlar arasındaki farklarıda yazsın biri.
Sizlerden de , bu tür yazıların devamını bekleriz.xxhidayet;197470 wrote:Emeğine sağlık kardeşim!.. Güzel bir araştırma yazısı..
araştırma ve bilgilendirme için teşekürler
müslüm abi önemli bilgiler gerçekten
selametle
Köyün, suyundan mı ? Yoksa havasından mı ? Çocuklu yıllarda Akçakent Köyünden olan arkadaşların son derece kıllı olduklarına şahit oldum.müslüm akpek;197475 wrote:Kıllılar ve kılsızlar arasındaki farklarıda yazsın biri.
Şükrü kardeş, bu bir araştırma yazısı, bu tür yazıların devamını sizden de bekleriz.şükrü çiftçi;197538 wrote:araştırma ve bilgilendirme için teşekürler müslüm abi önemli bilgiler gerçekten selametle
Ormanda yangın çıkmış, ne kadar kıllı varsa oraya kaçmış duymadınmı!!!!!!!!!!:D:D:Dmüslüm bozkurt;197541 wrote:Köyün, suyundan mı ? Yoksa havasından mı ? Çocuklu yıllarda Akçakent Köyünden olan arkadaşların son derece kıllı olduklarına şahit oldum.
Menes Bey, maalesef duymadım !MENES;197683 wrote:Ormanda yangın çıkmış, ne kadar kıllı varsa oraya kaçmış duymadınmı!!!!!!!!!!:D:D:D
Sen sor bak Müslüm abine, o bilir.
Menes Bey hangi Müslüm'e ? :)MENES;197696 wrote:Sen sor bak Müslüm abine, o bilir.
Sitede kaç tane hem kel, hem adı Müslüm, hemde Akçekentli Müslüm var ki.:omüslüm bozkurt;197734 wrote:Menes Bey hangi Müslüm'e ? :)
Teşekkürler Menes BeyMENES;197738 wrote:Sitede kaç tane hem kel, hem adı Müslüm, hemde Akçekentli Müslüm var ki.:o
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.